Първоначално изпратено от Kiro
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Меком АД (MKX / MEKOM)
Collapse
X
-
Сагата около Меком АД продължава да се осветлява. До момента отчетите на дружеството не индикираха нещо да се е променило, а според силистренски форум Меком АД не работи от пролетта на 2011 г., а пред него стои кола на банка, за да пази да не се изнесат машините.
http://www.investor.bg/analizi/361/a...ing-ad,137631/
Добра статия Марияне.Хубаво е да злорадстваш когато не си акционер.
Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от melon Разгледай мнениеМай си имаме ново тролче...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеАтерите съм ги продал на високото и не бяха 88.
Други работи имам за продан, ама са по по-нисколиквидни позиции, пък аз не ги давам за без пари.
И саламаджийници си имам малко - и дивидентаджийски, и прости.
Коментар
-
Първоначално изпратено от softohold Разгледай мнение1 000 000
Коментар
-
Първоначално изпратено от melon Разгледай мнениеАз имам малко, ама цената е около 1,5...
О, ужас... а аз си мислех - с моята средна цена от около 95 стинки - ного зле...Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеХУБАВА СТАТИЯ, НО ДО СЪБРАНИЕТО НИЩО НЯМА ДА СЕ ЗНАЕ.РАИЧЕВ ЗДРАВО СА ГО ИЗНЕНАДАЛИ
. ПОДРАЗБИРАМ , ЧЕ МОЖЕ И ДА ИМА ТЪРГОВО- ДАНО КФН ТОЗИ ПЪТ ЗАЩИТИ ИНТЕРЕСА НА МИНОРИТАРИТЕ
Следя позицията, но към момента нямам акции, въпреки че покрай разпродажбите се изкуших и направих бърза врътка.
п.с. В кръга на майтапа, но не знам дали е лоша поличба или съвпадение, но където е влязъл Ники Василев цената се е сринала /Тодоров, Еврохолд, Меком/. Успокояващото в случая е, че ако ще се пада, няма да е от високо
Коментар
Коментар