ходих за пуканки, да гледам мача, а цената вече...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Меком АД (MKX / MEKOM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнениеТук дяволи да искаш!!!
А за добрата новина за прокуристката не съм особено съгласен! Не съм ял добри луканки от Идеал Стандарт!!!Не виждам много общо между двете дейности, колкото и добре да се е справяла там!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеХм, като че се наемаме по нагорнището
Това с прокуристката е добра новина. Макар че не знаем детайлите..., а дявола е точно там
А за добрата новина за прокуристката не съм особено съгласен! Не съм ял добри луканки от Идеал Стандарт!!!Не виждам много общо между двете дейности, колкото и добре да се е справяла там!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнениеSEBULBA,може да се окаже ,че не си прав. От румънска територия е на-1км широк Дунав и 0,5 км навътре в брега.Може да е и румънска.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеДа , ако е същата Елица се надявам да изкара работата на добър краиНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пепи - Пипона Разгледай мнениеКупувал си да - 150 привилегировани акции и сравнимо количество обикновени. Голям инвеститор голямо нещо, иначе 100 000 мнения. Стискай палци сега за 25 лева дивидент, че може и това да ти се размине и незнам какво ще правиш тогава. Няма да може да отидеш на плис-плис тази година.
Поне на мен ми липсваха мненията му. Имаше и доста забавни.Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Купувал си да - 150 привилегировани акции и сравнимо количество обикновени. Голям инвеститор голямо нещо, иначе 100 000 мнения. Стискай палци сега за 25 лева дивидент, че може и това да ти се размине и незнам какво ще правиш тогава. Няма да може да отидеш на плис-плис тази година.
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеАз купувал и на скъпото, правил сгодна врътчичка и на евтиното. И в двата случая - с не ного парички.
Ама не мисля, че 95% са вътре - надали са повече от половината. Е, тия дето влизаха Седма година - горнаха като Гунди и като Котков - това - ясно.
Коментар
Коментар