If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Събрали са се, ама не защото завиждат- много са умни имат много акции и успешни прогнози. И не са съвсем свраки, а лузъри и клонирани тролове. Дето се казва кучето си лае- кервана си минава
Не зная, Гойко. Зависи от управителя на пирамидата. Всеки добър управител знае, че овцете може да ги стрижеш и доиш многократно, но можеш да им режеш главите само веднъж. Та, момента с рязането на главите ще бъде внимателно подбран... когато овцете вече са угоени!
Аз ако бях на негово място нямаше изобщо да ме е жал да ви събера стинките, защото всички вие сте дошли в пирамидата за да откраднете пари... моите пари!
Не зная, Гойко. Зависи от управителя на пирамидата. Всеки добър управител знае, че овцете може да ги стрижеш и доиш многократно, но можеш да им режеш главите само веднъж. Та, момента с рязането на главите ще бъде внимателно подбран... когато овцете вече са угоени!
Аз ако бях на негово място нямаше изобщо да ме е жал да ви събера стинките, защото всички вие сте дошли в пирамидата за да откраднете пари... моите пари!
Мастъре за пореден път си убийствено точен... Профила на инвестора тук е краткосрочен и брмчи на капиталови печалби..... Нетния профит на този тип инвестор ще бъде Шпек.....
Всъщност на каква стойност са тройките и четворките в Спортния тотализатор... Да не пропусна честито на печелившите!
Мастър, кажи като стане цената 7-8 стинки ще има ли голямо предлагане на акции, както на 4
Коментар