IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Меком АД (MKX / MEKOM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
    Аз чакам отчет тук....другото е бошлаф работа.Да видим има или няма прасенца,има или няма вземания.....
    От умрял писмо чакат тук някои хора... То ако имаше какво да се отчете досега 3 пъти да са го отчели, ама като няма... По-добре без!
    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Аз чакам отчет тук....другото е бошлаф работа.Да видим има или няма прасенца,има или няма вземания.....има или няма месце и салам по складовете.Не ,че ще купя вече тук,ами ми е интересно

Оня ден коментирахме на по питие,че най-вероятно Райчев постепенно го е източил завода,но е давал фалшиви отчети доста време.В един момент,като му е оставил само обвивката,е заложил акциите си......И някой ,който вярва само на отчети а не е влязъл да види имали свинки в кочината.......Пррааассс капана щракна.,,,.....и е горд собственик на не знам си какво.Защото г-н Янков каза,че имало кражби,бракувания и т.н.....и всичко това да стане между двете ОСА....Да,да....ама друг път.По "фалшивия "отчет (по спомен) за 6мес имаше биологични активи за 2млн и нещо....на 9мес 0лв биологични активи.......И са изклали прасета за 2милки между двете ОСА?...ДА,ДА......Ама друг път

Не е препоръка за покупко-продажба на ценни книжа

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
        Това вече е притеснително абе пънат се спор няма, от предишното ОС протокола го качиха след 10тина дни в ТР, тека че има врема
        То време има, ама май смисъл няма.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
          Остава и достиженията на XXI век като мейл, телефони да добавят, най-вече протокол от ОСА...
          Това вече е притеснително абе пънат се спор няма, от предишното ОС протокола го качиха след 10тина дни в ТР, тека че има врема

Коментар

• Остава и достиженията на XXI век като мейл, телефони да добавят, най-вече протокол от ОСА...

В БФБ-София АД е постъпила следната информация от Меком АД-Силистра (MKX):
            Считано от 02.10.2012 год. Директор за връзка с инвеститорите е Антоанета Тодорова.
            Адрес за кореспонденция: гр. София, п.к. 1504, ул. Шипка № 39 ап. 1

Коментар

• Първоначално изпратено от GBP2 Разгледай мнение
              Батя може и да е разтоварил , ама Киро ме съмнява , той горкия си мисли още че всичко дето лети се яде...Апропо търсят си Главен счетоводител за София , така , че временно може да стане интересно , в средносрочен план е ясно ........
              Значи има надежда

Коментар

• Батя може и да е разтоварил , ама Киро ме съмнява , той горкия си мисли още че всичко дето лети се яде...Апропо търсят си Главен счетоводител за София , така , че временно може да стане интересно , в средносрочен план е ясно ........

Коментар

• Тук нещо спекулката спря .
                  Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
                    Ти не успя ли да се отървеш.....или чакаш "истинския" отчет.В същност какво стана с отчета.......На всички е ясно,че Киро ,Батя успяха да "разтоварят самосвала" на такива като теб и сега броят пачките....а ти чакай да заработи тук

Успех все пак
                    Такива като мен добре се оправят, не ме мисли........

Коментар

• Първоначално изпратено от Ivan4o Iotata Разгледай мнение
                      Може наистина да ти е джакпота на живота, още повече, че вече се възстановява лека полека производството.

Не е препоръка за каквото и да е било.
                      Ти не успя ли да се отървеш.....или чакаш "истинския" отчет.В същност какво стана с отчета.......На всички е ясно,че Киро ,Батя успяха да "разтоварят самосвала" на такива като теб и сега броят пачките....а ти чакай да заработи тук

Успех все пак

Коментар

• Първоначално изпратено от Ivan4o Iotata Разгледай мнение
                        Може наистина да ти е джакпота на живота, още повече, че вече се възстановява лека полека производството.

Производството се възстановявало... .......... Щото цената на суровините за конкретния отрасъл е с 30% по-скъпа от има-няма две седмици... Айде моля ви се починете малко и ако не са ви заключили още се разходете на слънце...

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                          Мекомките ке ги рускам скоро с учредената ипотека, щото цял потребителски кредит строших за ремонти, а кредитната карта е за покупка на енергопро. Кое ще е най-безумното сценично действие, времето ще покаже, ама нищо чудно саламите да са джакпота на живота ми
                          И без това имотите са ми в повече и цените им падат

Коментар

• Мекомките ке ги рускам скоро с учредената ипотека, щото цял потребителски кредит строших за ремонти, а кредитната карта е за покупка на енергопро. Кое ще е най-безумното сценично действие, времето ще покаже, ама нищо чудно саламите да са джакпота на живота ми
                            И без това имотите са ми в повече и цените им падат

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                              Mи знае той, също както накупи еврохолтки по 1.40
                              +1
                              Ахъ, видиш ли дребно човече да се навърта нейде - бегай от там.

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
                                Ти ако не драснеш, няма да стане )
                                Ми да!
                                Ся произвеждат голямо количество бахур, да го раздават на акционерите да си го ползват.

ПП
                                Чичката е по-запознат кво ше става...

Коментар

Working...
                                X