Първоначално изпратено от BOBAN1
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Меком АД (MKX / MEKOM)
Collapse
X
-
Аз чакам отчет тук....другото е бошлаф работа.Да видим има или няма прасенца,има или няма вземания.....има или няма месце и салам по складовете.Не ,че ще купя вече тук,ами ми е интересно
Оня ден коментирахме на по питие,че най-вероятно Райчев постепенно го е източил завода,но е давал фалшиви отчети доста време.В един момент,като му е оставил само обвивката,е заложил акциите си......И някой ,който вярва само на отчети а не е влязъл да види имали свинки в кочината.......Пррааассс капана щракна.,,,.....и е горд собственик на не знам си какво.Защото г-н Янков каза,че имало кражби,бракувания и т.н.....и всичко това да стане между двете ОСА....Да,да....ама друг път.По "фалшивия "отчет (по спомен) за 6мес имаше биологични активи за 2млн и нещо....на 9мес 0лв биологични активи.......И са изклали прасета за 2милки между двете ОСА?...ДА,ДА......Ама друг път
Не е препоръка за покупко-продажба на ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнениеТова вече е притеснителноабе пънат се спор няма, от предишното ОС протокола го качиха след 10тина дни в ТР, тека че има врема
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеОстава и достиженията на XXI век като мейл, телефони да добавят, най-вече протокол от ОСА...абе пънат се спор няма, от предишното ОС протокола го качиха след 10тина дни в ТР, тека че има врема
Коментар
-
Остава и достиженията на XXI век като мейл, телефони да добавят, най-вече протокол от ОСА...
В БФБ-София АД е постъпила следната информация от Меком АД-Силистра (MKX):
Считано от 02.10.2012 год. Директор за връзка с инвеститорите е Антоанета Тодорова.
Адрес за кореспонденция: гр. София, п.к. 1504, ул. Шипка № 39 ап. 1
Коментар
-
Първоначално изпратено от GBP2 Разгледай мнениеБатя може и да е разтоварил , ама Киро ме съмнява , той горкия си мисли още че всичко дето лети се яде...Апропо търсят си Главен счетоводител за София , така , че временно може да стане интересно , в средносрочен план е ясно ........
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеТи не успя ли да се отървеш.....или чакаш "истинския" отчет.В същност какво стана с отчета.......На всички е ясно,че Киро ,Батя успяха да "разтоварят самосвала" на такива като теб и сега броят пачките
....а ти чакай да заработи тук
Успех все пак
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ivan4o Iotata Разгледай мнениеМоже наистина да ти е джакпота на живота, още повече, че вече се възстановява лека полека производството.
Не е препоръка за каквото и да е било......или чакаш "истинския" отчет.В същност какво стана с отчета.......На всички е ясно,че Киро ,Батя успяха да "разтоварят самосвала" на такива като теб и сега броят пачките
....а ти чакай да заработи тук
Успех все пак
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ivan4o Iotata Разгледай мнениеМоже наистина да ти е джакпота на живота, още повече, че вече се възстановява лека полека производството.
Не е препоръка за каквото и да е било........... Щото цената на суровините за конкретния отрасъл е с 30% по-скъпа от има-няма две седмици... Айде моля ви се починете малко и ако не са ви заключили още се разходете на слънце...
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеМекомките ке ги рускам скоро с учредената ипотека, щото цял потребителски кредит строших за ремонти, а кредитната карта е за покупка на енергопро. Кое ще е най-безумното сценично действие, времето ще покаже, ама нищо чудно саламите да са джакпота на живота ми
И без това имотите са ми в повече и цените им падат
Не е препоръка за каквото и да е било.
Коментар
-
Мекомките ке ги рускам скоро с учредената ипотека, щото цял потребителски кредит строших за ремонти, а кредитната карта е за покупка на енергопро. Кое ще е най-безумното сценично действие, времето ще покаже, ама нищо чудно саламите да са джакпота на живота ми
И без това имотите са ми в повече и цените им падат
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеMи знае той, също както накупи еврохолтки по 1.40
Ахъ, видиш ли дребно човече да се навърта нейде - бегай от там.
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнениеТи ако не драснеш, няма да стане)
Ся произвеждат голямо количество бахур, да го раздават на акционерите да си го ползват.
ПП
Чичката е по-запознат кво ше става...
Коментар
Коментар