If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Тук положението е като при скачането с бънджи. Падаш надолу после се качваш пак до едно ниво. после пак падаш надолу. И единствения шанс да се качиш е само ако големите и силните отгоре те изтеглят.
Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
1. Самосвал може и да не дойде, а може и да дойде, но по-важното е, че има нови свежи оферти купува, което показва, че има не само "зайци" с акции на Меком, а и хора с глава на раменете.
2. Продавачът очевидно е само един, след като няма особено голяма конкуренция при офертите продава.
3. Днес аз си направих важния извод, че по тази позиция има прекалено много зайци /щом едни 5 000 лв оборот възпламениха темата/ и няма как тук цената да отлепи преди те да са продали. За зайците е типично, че смятат печалбата си в проценти, а аз я смятам като Никола - в пъти поскъпване.
4. Още като приключиха изсипванията на съдия-изпълнителя стана ясно, че тази позиция ще има един съществен проблем, поради което ще трябва да мине доста време преди да отлепи съществено /а тя рано или късно ще отлепи защото има фундамент/ - пазарът беше твърде обилно напоен с акции и всеки, който искаше да си купи общо взето си е купил и от тогава нататък тук има много повече потенциални продавачи, отколкото купувачи, независимо от състоянието на дружеството.
4и4о....Не е проблемът ,че акцията е 5ст.....а ,че компанията има една кошница невърнати кредити.Тя и лев да стане...ако не се погасят старите кредити нови няма да има
Това е според мен
Не е препоръка
банката ще се смили и ще се предговорят нещата. Иначе ще трябва да разпродадеме прасетата и биволите.
Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар