Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Меком АД (MKX / MEKOM)
Collapse
X
-
На бързо
Активите за 6мес падат наполовина
Биологичните единици9прасетата) са изклани от близо 2млн падат на 120хил
Интересно е ,че са върнати 8млн вземания през периода(дългосрочни)
Материалните запаси са стопени от 28млн на 2.5млн
Търговските взермания са намаляли от 32млн на 8млн...били са изплатени явно
Паричните средства са стопени от 1.6млн на 200хил
Такова точене за 6ме не съм виждал
[B]И всичко това за 6мес[/B
Сега ясно ли ви е защо Райчев го е дал толкова лесно.....Ми то няма нищо.в това предприятие ...само борчове....Това и Бедо не може да го направи...Last edited by BOBAN1; 28.08.2012, 23:43.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение63 340 000 загуба
Май е множко за една колкбасарница
Леле Леле Лелеизтрепахте рибата.
http://www.youtube.com/watch?v=b0MaZ1rdwwUМнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Дай линк.
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнениеИзлезе в Дарик финанс. Такава епична загуба нема никъде!Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнениеВидяхте ли отчета?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеВ крайна сметка ще пооправят нещата, ще поиздуят акцията, след което тихомълком ще извадят печелившите фирми от холдинга, и той ще стане холтче, както казва един уважаван от всички форумец.Я всегда буду твоим поводом напиться.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеКонсолидиран или не на този етап отчетите тук нямат абсолютно никакво значение. Те ще имат важност едва, когато всички правни неразбории бъдат изчистени и предприятието започне да работи с по-голям капацитет.
Хората които гледат отчети в момента не биха купили и на 0.01 стотинки. Друга е тук играта, но да видим каква ще излезе в крайна сметка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнениеновите сигурно са вече там и ринат на свинете от новата реколтаПоне на излъганите камилчета може да сипят хартишки...
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
Коментар