IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Меком АД (MKX / MEKOM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ДАА може да стане много интересно..И Раичев има силни връзки със сегашните управляващи..

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
      Ами Тилев е с наи голям дял и миноритарите , ако се организират може да се присъединят- Продадена ли е техниката или стои..
      там е

Коментар

• Ами Тилев е с наи голям дял и миноритарите , ако се организират може да се присъединят- Продадена ли е техниката или стои..

Коментар

ИВАНЕ да не вземат да ги изкупят по 0.70-1 лев- да видиш циркове тогава
          АМИ ТО И ТИЛЕВ МНОГО ЩЕ СПЕЧЕЛИ ТОГАВА
          то по 22ст да е .....ще стане лудница....като цяло борбата е кой е най-големия кредитор защото той ще определи синдика и после плана за оздравяване, ако има такъв .....,а най -големия кредитор мисля са акционерите

Коментар

• Без да вземе старата лисица Тилев от РУМНО малките няма нищо да вземат..Ха дано , ама надали- дано не са разпродали техниката купена с пари от ЕС и Раичев да си го вземе- ще напълните торбите, а аз пак може да направя някоя врътка

Коментар

Полакс не се плаща такса, ако акциите са ти на подсметка в депозитара..
              Благодаря!

Коментар

• Искайте си брокерски заем

Коментар

ИВАНЕ да не вземат да ги изкупят по 0.70-1 лев- да видиш циркове тогава
                  Аз на него гайлето не му бера, ти само си сметни ръста какъв би бил.
                  Имагинерния

Коментар

• Полакс не се плаща такса, ако акциите са ти на подсметка в депозитара..

Коментар

• Някой беше споменал, че е към 10 лв. прехвърлянето.
                      Иначе евала на ИП, че са го направили макар и късно това пояснение.
                      Друг посредник пък ги смята на .9339 лв.

Коментар

• ИВАНЕ да не вземат да ги изкупят по 0.70-1 лев- да видиш циркове тогава

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                          Ми плащай им таксата и да ги мятаме
                          тя колко беше...наистина не знам

Коментар

• А на моя въпрос / с големите букви/ никой ли не знае отговора

Коментар

• Първоначално изпратено от Ivan4o Iotata Разгледай мнение
                              има такава застраховка не се притеснявай ....застрахователя също е страна по делото...те първа ще става интересно
                              Ми плащай им таксата и да ги мятаме

Коментар

И откъде ще му вземе ЧСИ 4 милиона- няма такава застраховка..Те могат да се съдят и 10 години..Тилев е добросъвестен купувач- не го интересува защо са продадени акциите и на кои са..Единствен вариант е след кризата човек от бранша да вземе фирмата и възобнови производството..Ако дотогава машините не са разпродадени
                                има такава застраховка не се притеснявай ....застрахователя също е страна по делото...те първа ще става интересно

Коментар

Working...
                                X