Първоначално изпратено от Forex Master
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Меком АД (MKX / MEKOM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнениеМастъре, не ми отговоти за Химко, гледам по-добре е от Мекома като котировки? Защо?
Акцията на Химко е по-скъпа защото е още по-чиста от тази на мекомчето. Трябва да минат още 1-2 години и ще се изравнят по чистота.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеПишеш като някой, на когото му е леко тъпо... Хората чийто пари издуха дали вече знаят или все още си мислят че имат пари?
Коментар
-
Първоначално изпратено от NOK Разгледай мнениеДа те питам , ти като ходи до завода, провери ли дали хладилниците му работятСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ShooterMan Разгледай мнениескоро като си заработи на пълния капацитет ще ви стане леко тъпо на някои.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ShooterMan Разгледай мнениеАми всъщност Да,наистина си работи.Вие може да се базикате тук,но за него бъдещето е по-добро от това на много други предприятия.МЕКОМ-а няма голяма конкуренция на пазара и скоро като си заработи на пълния капацитет ще ви стане леко тъпо на някои.Като не вярвате,че работи отидете и вижте,толкова глупости не бях чел,в час ли сте изобщо?Инвестирате пари,а не знаете дали там където инвестирате(спекулирате по-точно) какво е положението,интересни хора.Успех ви желая.
Коментар
-
Ами всъщност Да,наистина си работи.Вие може да се базикате тук,но за него бъдещето е по-добро от това на много други предприятия.МЕКОМ-а няма голяма конкуренция на пазара и скоро като си заработи на пълния капацитет ще ви стане леко тъпо на някои.Като не вярвате,че работи отидете и вижте,толкова глупости не бях чел,в час ли сте изобщо?Инвестирате пари,а не знаете дали там където инвестирате(спекулирате по-точно) какво е положението,интересни хора.Успех ви желая.
Коментар
-
Първоначално изпратено от TGV Разгледай мнениеМай ти я познаваш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ivan4o Iotata Разгледай мнениеDA
Коментар
-
Първоначално изпратено от TGV Разгледай мнениеИнтересно ми е откъде имаш информацията? Да нямаш някой познат в предприятието?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ivan4o Iotata Разгледай мнениеМен не ме учудва, че има цена, все пак предприятието работи (макар и с намелени мощности)................... за учудване на мнозина от Вас.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеА мен ме учудва, че изобщо има цена?!...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеА мен ме учудва, че изобщо има цена?!...
Коментар
Коментар