IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Меком АД (MKX / MEKOM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
    Предполагам не си чел "теорията" за чистата акция и затова питаш?

Акцията на Химко е по-скъпа защото е още по-чиста от тази на мекомчето. Трябва да минат още 1-2 години и ще се изравнят по чистота.
    Трябва да драснете някоя книга по темата Двете акции са съвършенно различни, единственото общо е цената, която времето ще оправи.

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
      Мастъре, не ми отговоти за Химко, гледам по-добре е от Мекома като котировки? Защо?
      Предполагам не си чел "теорията" за чистата акция и затова питаш?

Акцията на Химко е по-скъпа защото е още по-чиста от тази на мекомчето. Трябва да минат още 1-2 години и ще се изравнят по чистота.
      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Пишеш като някой, на когото му е леко тъпо... Хората чийто пари издуха дали вече знаят или все още си мислят че имат пари?
        Мастъре, не ми отговоти за Химко, гледам по-добре е от Мекома като котировки? Защо?

Коментар

• Първоначално изпратено от NOK Разгледай мнение
          Да те питам , ти като ходи до завода, провери ли дали хладилниците му работят
          Продукцията му е толкова търсена че изобщо няма нужда от хладилници. Предплатили доставките дистрибутори спят на паркинга пред портала за да не ги пререди някой. А озверели от глад акционери са се наредили на опашка още пред поточните линии и се бият за всяка пържола, когато се зададе такава!
          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от ShooterMan Разгледай мнение
            скоро като си заработи на пълния капацитет ще ви стане леко тъпо на някои.
            Пишеш като някой, на когото му е леко тъпо... Хората чийто пари издуха дали вече знаят или все още си мислят че имат пари?

Коментар

• Първоначално изпратено от ShooterMan Разгледай мнение
              Ами всъщност Да,наистина си работи.Вие може да се базикате тук,но за него бъдещето е по-добро от това на много други предприятия.МЕКОМ-а няма голяма конкуренция на пазара и скоро като си заработи на пълния капацитет ще ви стане леко тъпо на някои.Като не вярвате,че работи отидете и вижте,толкова глупости не бях чел,в час ли сте изобщо?Инвестирате пари,а не знаете дали там където инвестирате(спекулирате по-точно) какво е положението,интересни хора.Успех ви желая.
              Да те питам , ти като ходи до завода, провери ли дали хладилниците му работят

Коментар

• Ами всъщност Да,наистина си работи.Вие може да се базикате тук,но за него бъдещето е по-добро от това на много други предприятия.МЕКОМ-а няма голяма конкуренция на пазара и скоро като си заработи на пълния капацитет ще ви стане леко тъпо на някои.Като не вярвате,че работи отидете и вижте,толкова глупости не бях чел,в час ли сте изобщо?Инвестирате пари,а не знаете дали там където инвестирате(спекулирате по-точно) какво е положението,интересни хора.Успех ви желая.

Коментар

• Първоначално изпратено от TGV Разгледай мнение
                  Май ти я познаваш.
                  Че тва е на Ники секретарката. В командировка е в момента в Меком

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                    Тази ли ти е познатата?

Май ти я познаваш.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ivan4o Iotata Разгледай мнение
                      DA
                      Това е добре. Сега остава да видим отчетът за деветмесечието.

Коментар

DA
                        Тази ли ти е познатата?

Коментар

• Първоначално изпратено от TGV Разгледай мнение
                          Интересно ми е откъде имаш информацията? Да нямаш някой познат в предприятието?
                          DA

Коментар

Мен не ме учудва, че има цена, все пак предприятието работи (макар и с намелени мощности)................... за учудване на мнозина от Вас.
                            Интересно ми е откъде имаш информацията? Да нямаш някой познат в предприятието?

Коментар

А мен ме учудва, че изобщо има цена?!...
                              Мен не ме учудва, че има цена, все пак предприятието работи (макар и с намелени мощности)................... за учудване на мнозина от Вас.

Коментар

А мен ме учудва, че изобщо има цена?!...
                                Абе щом Химко има, що тук да нема.

Коментар

Working...
                                X