Първоначално изпратено от Императорът
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Меком АД (MKX / MEKOM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеЕ как кои импортки - импортират химически неща...
Ама и ти с тия артии си се попреебал, да не кажа нещо по-солено че да ме измодерират.
ПП
Импереторе, защо хаяско на салам искаш да правиш? Че той по-прост от вас излезе, вас поне ви клатиха известно време, а на него и компания направо им го отпраха без смазка.Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеАха !!! Ако таковата, т.е. ако НЕ таковата понеделник, аре да речем - до краят на другата седмица - Никиту Василев - на салам.Не е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеНяма няма страшно, ти кажи, пък ще видим как ще плачем после Кои бяха импортките, не се сещам вече за тях. Сещам се за холдчето - една от най-убиташките позиции за които се сещам
Не е препоръка, защото имам артиИ на бфб ...)))
Ама и ти с тия артии си се попреебал, да не кажа нещо по-солено че да ме измодерират.
ПП
Импереторе, защо хаяско на салам искаш да правиш? Че той по-прост от вас излезе, вас поне ви клатиха известно време, а на него и компания направо им го отпраха без смазка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеАууу, не питай! Не искам някой да си посегне и да ми лежи на съвестта: )
Но наблюдавай импортките, може да е доста спектакюлър така да се каже.
Не е препоръка, защото имам артиИ на бфб ...)))Не е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от COBOSCHETO Разгледай мнениеНа 13 октомври изтича мисля срока за плащане на дивидента ?! Някой да има друго инфо ?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеАууу, не питай! Не искам някой да си посегне и да ми лежи на съвестта: )
Сега в Портки ли си се наместил, питам че да знам дали само да ги наблюдавам
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеТи кажи и за трейса, за оцк и патките и моста там какви ти са прогнозите
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеЗнам,
С малко - но от сърце.Не е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеА ти как мислиш? Какво е най-лошото което може да се случи, ако не дадат дивидент? Привилегированите да станат обикновени.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеКак я мислите, ще има ли днес суркане по надолнищито?
Както винаги позна...
Коментар
Коментар