IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Меком АД (MKX / MEKOM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
    4.2 тона развалено месо в Саламаджийницата, производството спряно !!!

Току-що по телевизията.
    А като се разберат с бамките )) кво правим

Коментар

• 4.2 тона развалено месо в Саламаджийницата, производството спряно !!!

Току-що по телевизията.
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
        Е как кои импортки - импортират химически неща...
        Ама и ти с тия артии си се попреебал, да не кажа нещо по-солено че да ме измодерират.

ПП
        Импереторе, защо хаяско на салам искаш да правиш? Че той по-прост от вас излезе, вас поне ви клатиха известно време, а на него и компания направо им го отпраха без смазка.
        А верно бе човек, бях ги забравило. Но аз имам малко привилегировани. И от тях имам и печалба през първия скок на индекса, когато подскочи като умряло коте от кота 260 ли беше, или 270, та като добави една стотачка, взех че шитнах немалка част, а за останалите вече имам от тях няколко фивидента. Та горе-долу се вързват нещата нелошо. Сега са малко и дори да се нулират няма да ми навредят особено, ще изчакам да им видя сеира. Иначе няма емоции, не сме роботи все пак. Но най ме кефят патките, оцк-то, о някои други. Според мен изобщо не е изконсумиран потенциала на холдките и тепърва може да става весело. Потенциал за надолу имам предвид...
        Не е препоръка... !!!
        "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Да тебе ще те почерпи охраната му с подводно гмуркане- защото много хубаво завиждаш и злобееш по всички теми

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
            Аха !!! Ако таковата, т.е. ако НЕ таковата понеделник, аре да речем - до краят на другата седмица - Никиту Василев - на салам.
            На салам е по-добре, отколкото на леберкез ! Никиту ще черпи
            Не е препоръка... !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
              Няма няма страшно, ти кажи, пък ще видим как ще плачем после Кои бяха импортките, не се сещам вече за тях. Сещам се за холдчето - една от най-убиташките позиции за които се сещам
              Не е препоръка, защото имам артиИ на бфб ...)))
              Е как кои импортки - импортират химически неща...
              Ама и ти с тия артии си се попреебал, да не кажа нещо по-солено че да ме измодерират.

ПП
              Импереторе, защо хаяско на салам искаш да правиш? Че той по-прост от вас излезе, вас поне ви клатиха известно време, а на него и компания направо им го отпраха без смазка.

Коментар

Аууу, не питай! Не искам някой да си посегне и да ми лежи на съвестта: )

Но наблюдавай импортките, може да е доста спектакюлър така да се каже.
                Няма няма страшно, ти кажи, пък ще видим как ще плачем после Кои бяха импортките, не се сещам вече за тях. Сещам се за холдчето - една от най-убиташките позиции за които се сещам
                Не е препоръка, защото имам артиИ на бфб ...)))
                Не е препоръка... !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от COBOSCHETO Разгледай мнение
                  На 13 октомври изтича мисля срока за плащане на дивидента ?! Някой да има друго инфо ?
                  Аха !!! Ако таковата, т.е. ако НЕ таковата понеделник, аре да речем - до краят на другата седмица - Никиту Василев - на салам.
                  Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Ми, Прецакано за теб се кахъри, че такива сбирахте
                    Сега в Портки ли си се наместил, питам че да знам дали само да ги наблюдавам

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                      Ти кажи и за трейса, за оцк и патките и моста там какви ти са прогнозите

Коментар

Знам,
                        С малко - но от сърце.
                        Ти кажи и за трейса, за оцк и патките и моста там какви ти са прогнозите
                        Не е препоръка... !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Както винаги позна...
                          Знам,
                          С малко - но от сърце.

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                            А ти как мислиш? Какво е най-лошото което може да се случи, ако не дадат дивидент? Привилегированите да станат обикновени.
                            На 13 октомври изтича мисля срока за плащане на дивидента ?! Някой да има друго инфо ?

Коментар

Как я мислите, ще има ли днес суркане по надолнищито?

Както винаги позна...

Коментар

• Gledaite HIM mislete za MEKOM

Коментар

Working...
                                X