IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Меком АД (MKX / MEKOM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнение
    Генерале, надяваме се да ни удостоите и с лирична подкрепа за меком, някое четиристишие като сонет например ...
    След Сюнет трудно се пише сонет

Сюнет направиха ми във Мекома
    не съм го искал - исках си салам...
    държа си акцийки, надеждата остава
    по две стотинки са, но няма да ги дам

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение
      Хи,хи..скок-подскок..
      Генерале, надяваме се да ни удостоите и с лирична подкрепа за меком, някое четиристишие като сонет например ...

Коментар

• Първоначално изпратено от bobo67 Разгледай мнение
        ПРОСТО СЕГА ПАК ОТИВАМЕ НА 6 СТ
        Да не са снесли дивидентът, бе?
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• a la Pepi..

Първоначално изпратено от bobo67 Разгледай мнение
          Хи,хи..скок-подскок..

Коментар

• Първоначално изпратено от bobo67 Разгледай мнение
            Да не би да имаме отчет?

Коментар

• ПРОСТО СЕГА ПАК ОТИВАМЕ НА 6 СТ

Коментар

• Коментар

• Тука има голема врътка,за съжаление не мога да я разбера.
                  нека силата бъде с вас

Коментар

• Първоначално изпратено от ST Разгледай мнение
                    Никито се е развихрил. Горкото Белене
                    С Белене шега не бива! Там радиацията е по-вредна и от най-разваленото месо!

Коментар

• Първоначално изпратено от scandy Разгледай мнение
                      Да, малко са осъдените и предимно условно - годинка или две.
                      Аз лично не знам за такива Моят хубостник е пуснат за общодържавно издирване, а той даже и не се крие

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                        Раздел I.
                        "а" Престъпления против кредиторите (Нов - ДВ, бр. 107 от 1996 г.)

Чл. 227б. (Нов - ДВ, бр. 107 от 1996 г.) (1) (Изм. - ДВ, бр. 85 от 1998 г., изм. - ДВ, бр. 75 от 2006 г., в сила от 13.10.2006 г.) Търговец, който изпадне в неплатежоспособност и в 30-дневен срок от спиране на плащанията не заяви това пред съда, се наказва с лишаване от свобода до три години или с глоба до пет хиляди лева.
                        (2) (Изм. - ДВ, бр. 26 от 2010 г.) С наказанието по ал. 1 се наказват и лицата, които управляват и представляват търговското дружество или кооперация, ако в 30-дневен срок от спиране на плащанията не са поискали от съда да открие производство по несъстоятелност.
                        (3) С наказанието по ал. 1 се наказва и прокуристът, който не е изпълнил задължението си по чл. 626, ал. 3 от Търговския закон.

Даааам, само не питай през колко кръга на ада се минава. Не питай и колко осъдени има по този член
                        Да, малко са осъдените и предимно условно - годинка или две.

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
                          Ми то тогава и други са в тази графа.....не само Меком
                          Ами, какво да ти кажа. Имаме си закони. Аз вече се чудя, дъл не съм единствения в тази държава, който е пуснал процедура на длъжник по този член.

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                            Раздел I.

Чл. 227б. (Нов - ДВ, бр. 107 от 1996 г.) (1) (Изм. - ДВ, бр. 85 от 1998 г., изм. - ДВ, бр. 75 от 2006 г., в сила от 13.10.2006 г.) Търговец, който изпадне в неплатежоспособност и в 30-дневен срок от спиране на плащанията не заяви това пред съда, се наказва с лишаване от свобода до три години или с глоба до пет хиляди лева.
                            (2) (Изм. - ДВ, бр. 26 от 2010 г.) С наказанието по ал. 1 се наказват и лицата, които управляват и представляват търговското дружество или кооперация, ако в 30-дневен срок от спиране на плащанията не са поискали от съда да открие производство по несъстоятелност.
                            (3) С наказанието по ал. 1 се наказва и прокуристът, който не е изпълнил задължението си по чл. 626, ал. 3 от Търговския закон.

Даааам, само не питай през колко кръга на ада се минава. Не питай и колко осъдени има по този член
                            Ми то тогава и други са в тази графа.....не само Меком

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                              А
                              Райчев си е за едно добре охранявано място...не защото прецака меком (то си беше негово), а защото прецака кредитори и акционери.
                              Раздел I.

Коментар

• Ако наистина са 'натоварили с 60 милиона' дружеството...съм меко казано изумен.
                                За да стигне Меком до привилегированата емисия с 18% доходност...беше ясно, че всичко що може е ипотекирано и вече никоя банка не иска да им дава пари (лихвата по нормален кредит е наполовина от привилегированата емисия)

та интересно какви точно активи (щото кеш няма) са успели да усвоят за 60 милки и къде са блеяли бакните.

Райчев си е за едно добре охранявано място...не защото прецака меком (то си беше негово), а защото прецака кредитори и акционери.
                                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Working...
                                X