IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Меком АД (MKX / MEKOM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Bobi75
    без коментар на това смешно иявление:

....Според Съвета на директорите на компанията удължаването на срока на подписката е необходимо поради това, че „на фона на текущото негативно развитие на световните борси и ефекта върху българския фондов пазар, компанията не би била адекватно оценена от потенциалните институционални и индивидуални инвеститори"....
    еми обидно е някакси...
    *Не е предложение за покупко-продажба на ценни книжа.

Коментар

• Репо, ще извиняваш ама май си много тъп...

Не е препоръка да четеш или не!

Коментар

• без коментар на това смешно иявление:

....Според Съвета на директорите на компанията удължаването на срока на подписката е необходимо поради това, че „на фона на текущото негативно развитие на световните борси и ефекта върху българския фондов пазар, компанията не би била адекватно оценена от потенциалните институционални и индивидуални инвеститори"....

Коментар

• wseki edin komentar na Repoman e dostoen za rubrikata biseri i wicowe :-D
          az se nadiawam, che se maitapi wse pak s tezi si izkazwania... prosto ne mi se wiarwa da ima chak takiwa "investitori" na bfb, a ako ima weche nishto ne triabwa da ni uchudwa :-D

Коментар

• Абе нали все пак ИПО-то на Херти пак си е ИПО. След като МЕКОМ не искат, има и други ИПО-та. Вярно, че това на Херти не е върха и че имат доста лоши показатели, но както казах мисля че те няма да въртят цигански номера и ще си изпълнят ИПО-то. А и все пак при тях са Райфайзен, а те са и много по-стабилни като банка. Няма да позволят такива игри.
            Така, че утре пак ще се пробваме, то май няма да съм само аз този който ще се пренасочи от едното към другото ИПО.

P.S. Освен това повечето от вас забравят, че миналата седмица се заговори за идването на чуждестранни инвеститори за ИПО-то на Херти. Така че ако накупим акции сега от ИПО-то, ще има после на кого да ги продадем при влизането им в търговия.

Коментар

• Репомен,защо така упорито се опитваш да влезнеш на ИПО?Защото си чул,че някой някога изкарал някакви кинти от ИПО-та ли?Не виждаш ли,че нещата вече са съвсем други?!
              Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.

Коментар

• Ако те дразни идеята парите ти да стоят просто така, вложи ги в някой договорен фонд, мисля, че е доста по-смислено...

Коментар

• Репоман, за Херти имаше тема "Херти се листва на борсата" - щом като за Меком се отказа, като прочетеш темата на Херти, гарантирано ще се откажеш и там Иначе и аз се бях настроил за тези 2 ИПО, но отсвирих и двете.

Коментар

• РЕПОман,да не се вайкаш и след него.На БФБ ВЕЧЕ ИМА ДОСТА ПОДЦЕНЕНИ ДРУЖЕСТВА-не купувай очаквания-те не винаги се сбъдват
                    http://milom.blog.bg/

Коментар

• Така, позабавих се малко днес, но поне изчистихме нещата по отложеното ИПО на МЕКОМ.
                      Изобщо, странна работа е това ИПО. Вчера прочетох в интернет за отлагането на ИПО-то в интернет късния следобед, обадих се на ИП-то ми и го хвърлих в тъча. Никой, нито от ОББ, нито от АБ му беше казал за отлагането, а вече нбеше около 16ч. когато му звъннах. А той и беше изпратил вече заявката. както и да е, ИП-то звъннало тук-там, но нищо определено не му казали, а той си имал и други записващи освен мен. Пълен аут.
                      Днес сутринта вече се изясниха нещата.Оказа се, че ИП-то, ОББ и аз сме си разменяли някакви хвърчащи хартийки, пък било то и с подписи. Това било само като един вид проба, не било обвързващо. Нито ИП-то има задължения към мен, нито ОББ или МЕКОМ към ИП-то ми. Но ако съм искал съм можело да си потвърдя записването като заявка ??? А те след 44 дни щели да отговорят ???
                      То след месец и половина, я камилата, я камиларя. Определено няма да го бъде. Прекратих всичко и си останах с парите, като дори и не си помислям пак да се разправям с това ИПО. Като те не искат, и аз не искам. По-странното е че изглежда е имало много заявки, а те пак се отказаха. Маи са искали по-висока цена?
                      Така че сега си мисля да се насоча към следващото ИПО, това което е утре. Поне да оползотворим освободените пари, а и там не мисля че сериозна фирма като Херти ще си позволи подобни игри. Все пак като ги гледам, може и да не печелят много, но поне имат имидж, не вярвам да го сринат заради подобни отказвания в последния момент. Така че утре пак ще пробваме, а в понеделник може и да имам някакви акции от това ново ИПО Успех.

Коментар

• Първоначално изпратено от Играч с потенциал
                        Сега въпроса е записал ли е въобще някой. т.е. Дали има щанс след 44 дена да са заявени по-малко отколкото сега
                        еми може
                        ако не се потвърдят някой от направените вече заявки
                        *Не е предложение за покупко-продажба на ценни книжа.

Коментар

• Сега въпроса е записал ли е въобще някой. т.е. Дали има щанс след 44 дена да са заявени по-малко отколкото сега

Коментар

• Ами казват, че заявките ще се третират като индикативни, което ще рече, че не са окончателни. можеш да я изтеглиш до края на срока на подписката. аз обаче нямам и най-малко намерение да участвам, освен, ако не решат към всяка заявена акция да дадат по една щафета биволска луканка, към винцето за трифон-зарезан.

Коментар

• Първоначално изпратено от jamanta
                              Аз обаче не разбрах категорично - тези, които са се излъгали да запишат акции от Меком - могал ти да се откажат в удълженият срок?
                              Ами след като предишната ти оферта е само индикативна, естествено че можеш - и няма да сбъркаш

Не е препоръка

Коментар

• Аз обаче не разбрах категорично - тези, които са се излъгали да запишат акции от Меком - могал ти да се откажат в удълженият срок?

Коментар

Working...
                                X