IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Меком АД (MKX / MEKOM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнение
    Който може играе - който не само гледа.
    Абе Деси ти сега спекулантка ли си, брокерче или инвеститорка ...че не разбрахме ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
      Мдаа, това е много важна подробност.
      Затварят се едни парички за месец-два-три и затова тази игра се прави само ако доходността наистина си заслужава чакането.

Не деси, не съм си купил пак. Мисля че мажо вече се появи на тепиха и не ми е в категорията да се боря с него. Така че вече съм пас тук

п.п. съвет от Батя - на утешителката не и обръщайте внимание. За такива тролета само пълния игнор е правилното решение
      Е трябва да има и тролета, за да се изпъкне имиджа ти на "инвеститор", макар, на всички ни да е ясно, коя е точната дума.
      Я всегда буду твоим поводом напиться.

Коментар

• Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнение
        Забавлявате добре явно с търговията с права
        Само за протокола за тези които искат да се включат в купона - приходите от продажба на права не се получават на обичайния вальор Т+2, а след като емисията бъде реално записана и увеличението мине през ТР. Може да минат 2 месеца примерно. При тези цени на правата не е голям проблем но е хубаво да се има в предвид при търговия с по скъпи права.
        Не биваше да ги светкаш толкова рано, ще се попари спекулантската им природа. Може да им дадеш за домашно, какво става и кой ще им плати ако емисията е неуспешна по някаква причина. Да я питаме тогава Деси -змея, чий го ще го клати !?

Коментар

• Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнение
          Забавлявате добре явно с търговията с права
          Само за протокола за тези които искат да се включат в купона - приходите от продажба на права не се получават на обичайния вальор Т+2, а след като емисията бъде реално записана и увеличението мине през ТР. Може да минат 2 месеца примерно. При тези цени на правата не е голям проблем но е хубаво да се има в предвид при търговия с по скъпи права.
          Мдаа, това е много важна подробност.
          Затварят се едни парички за месец-два-три и затова тази игра се прави само ако доходността наистина си заслужава чакането.

Не деси, не съм си купил пак. Мисля че мажо вече се появи на тепиха и не ми е в категорията да се боря с него. Така че вече съм пас тук

п.п. съвет от Батя - на утешителката не и обръщайте внимание. За такива тролета само пълния игнор е правилното решение

Коментар

• Забавлявате добре явно с търговията с права
            Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
              а аз се чудя каква е тая обороция дето се завъртя тези дни вие тука тенис играете с правата.
              Който може играе - който не само гледа.

Коментар

• А най добре да отидеш вече да спиш зимен сън- време ти е
                Това е за мечката.

Коментар

• а аз се чудя каква е тая обороция дето се завъртя тези дни вие тука тенис играете с правата.
                  това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнение
                    Маце, май не си разбрала. Момчета не са ти купили, а са ти продали. Помогнали са ти, да купиш. Деня на благодарността май мина, но може да им благодариш,, нещо като "кажи баба тенкю"
                    Mечкооо, нещо май пак не се разбрахме, вчера и аз продадох, а днес си купих пак, само че на 0,016.
                    Поне малко вникни в написаното, ако не можеш друго

Коментар

• Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнение
                      Браво момчета, но има още време, и мисля че пак ще бъдем свидетели на тази цена, пък и отгоре. Купихте ли си днес пак, защото аз го направих.
                      Маце, май не си разбрала. Момчета не са ти купили, а са ти продали. Помогнали са ти, да купиш. Деня на благодарността май мина, но може да им благодариш,, нещо като "кажи баба тенкю"

Коментар

Е да се похваля тогава и аз.
                        Продадох си моите 4 090 бр. на 4,5 ст.

Не мисля да записвам превилигировани тук. А обикновени бих си купил пак, но на доста по-ниска от текущата цена. Но да се надяваме че БФБ вече ще е нагоре и няма да видя такава
                        Браво момчета, но има още време, и мисля че пак ще бъдем свидетели на тази цена, пък и отгоре. Купихте ли си днес пак, защото аз го направих.

Коментар

Не мисля да записвам превилигировани тук. А обикновени бих си купил пак, но на доста по-ниска от текущата цена. Но да се надяваме че БФБ вече ще е нагоре и няма да видя такава
                          То ако ставаше с надежда, баламурниците отдавна да са избушили софикс на 2000 и отдавна да си им нашиткал шитовете. Не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от XY Разгледай мнение
                            Нали

Коментар

• Първоначално изпратено от unseen Разгледай мнение
                              ти си един истински герой .БРАВО.
                              Първоначално изпратено от XY Разгледай мнение
                              Май добре направих като разтоварих правата на 4 и нещо стинки
                              Нали
                              Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
                                Мечка, я дай пак някой коментар за цената на правата....
                                Смятай пак, колко сте нагоре днес? И как достигна до извода за 20 стинки/право ?? Как не се научихте? Ще станат 3 години криза, а баламурници има с лопата да ги ринеш. Не е препоръка
                                Last edited by mechka uteshitelka; 24.11.2010, 15:27.

Коментар

Working...
                                X