If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Мдаа, това е много важна подробност.
Затварят се едни парички за месец-два-три и затова тази игра се прави само ако доходността наистина си заслужава чакането.
Не деси, не съм си купил пак. Мисля че мажо вече се появи на тепиха и не ми е в категорията да се боря с него. Така че вече съм пас тук
п.п. съвет от Батя - на утешителката не и обръщайте внимание. За такива тролета само пълния игнор е правилното решение
Е трябва да има и тролета, за да се изпъкне имиджа ти на "инвеститор", макар, на всички ни да е ясно, коя е точната дума.
Забавлявате добре явно с търговията с права
Само за протокола за тези които искат да се включат в купона - приходите от продажба на права не се получават на обичайния вальор Т+2, а след като емисията бъде реално записана и увеличението мине през ТР. Може да минат 2 месеца примерно. При тези цени на правата не е голям проблем но е хубаво да се има в предвид при търговия с по скъпи права.
Не биваше да ги светкаш толкова рано, ще се попари спекулантската им природа. Може да им дадеш за домашно, какво става и кой ще им плати ако емисията е неуспешна по някаква причина. Да я питаме тогава Деси -змея, чий го ще го клати !?
Само за протокола за тези които искат да се включат в купона - приходите от продажба на права не се получават на обичайния вальор Т+2, а след като емисията бъде реално записана и увеличението мине през ТР. Може да минат 2 месеца примерно. При тези цени на правата не е голям проблем но е хубаво да се има в предвид при търговия с по скъпи права.
Мдаа, това е много важна подробност.
Затварят се едни парички за месец-два-три и затова тази игра се прави само ако доходността наистина си заслужава чакането.
Не деси, не съм си купил пак. Мисля че мажо вече се появи на тепиха и не ми е в категорията да се боря с него. Така че вече съм пас тук
п.п. съвет от Батя - на утешителката не и обръщайте внимание. За такива тролета само пълния игнор е правилното решение
Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.
Маце, май не си разбрала. Момчета не са ти купили, а са ти продали. Помогнали са ти, да купиш. Деня на благодарността май мина, но може да им благодариш,, нещо като "кажи баба тенкю"
Mечкооо, нещо май пак не се разбрахме, вчера и аз продадох, а днес си купих пак, само че на 0,016.
Поне малко вникни в написаното, ако не можеш друго
Браво момчета, но има още време, и мисля че пак ще бъдем свидетели на тази цена, пък и отгоре. Купихте ли си днес пак, защото аз го направих.
Маце, май не си разбрала. Момчета не са ти купили, а са ти продали. Помогнали са ти, да купиш. Деня на благодарността май мина, но може да им благодариш,, нещо като "кажи баба тенкю"
Е да се похваля тогава и аз.
Продадох си моите 4 090 бр. на 4,5 ст.
Не мисля да записвам превилигировани тук. А обикновени бих си купил пак, но на доста по-ниска от текущата цена. Но да се надяваме че БФБ вече ще е нагоре и няма да видя такава
Браво момчета, но има още време, и мисля че пак ще бъдем свидетели на тази цена, пък и отгоре. Купихте ли си днес пак, защото аз го направих.
Не мисля да записвам превилигировани тук. А обикновени бих си купил пак, но на доста по-ниска от текущата цена. Но да се надяваме че БФБ вече ще е нагоре и няма да видя такава
То ако ставаше с надежда, баламурниците отдавна да са избушили софикс на 2000 и отдавна да си им нашиткал шитовете. Не е препоръка
Мечка, я дай пак някой коментар за цената на правата....
Смятай пак, колко сте нагоре днес? И как достигна до извода за 20 стинки/право ?? Как не се научихте? Ще станат 3 години криза, а баламурници има с лопата да ги ринеш. Не е препоръка
Коментар