Първоначално изпратено от Kiro
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Меком АД (MKX / MEKOM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеНе са ли много евтини за този рекорден дивидент
Доста е вероятно въобще да не се запише цялата емисия, ако ще правата и 0.000000001 да станат и 25% див да дават.Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеТуй ми се вижда леко мизерна работа - врътки с кежави права.
Аз купил, за да докопам сосни акции, щото саламаджийницата ме кефи.
На мен ми се струва, че я помпят със сделки за стинки и като се наредят отдолу камилчета им сипват доволно, циганска работаНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеКакъв ужас, правата са паднали с 90% ??? какво става, проблеми !??? не е препоръка, а уплаха (имам акциЙ)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеТо права ще има, но за дивидентите е под въпросМнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнениеАко искаш, може да ги изсипеш на пазарна!
...да ги изсипеш !!!! ахахаха....
Голям си ей...Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от XY Разгледай мнениеЙо-хо-хо и бутилка ромДобре, че останах само с 3 права
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеМного паднаха праватаМнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.
Коментар
Коментар