най переспективната акция в условие на криза
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Меком АД (MKX / MEKOM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ST Разгледай мнениеНа това мнение мога да кажа само едно - УСПЕХ!)
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от black_trader Разгледай мнениетеб, колега, кво те притеснява,та се изразяваш така загадъчно?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ST Разгледай мнениеНа това мнение мога да кажа само едно - УСПЕХ!)
Поздрави и успехи !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеКобосчето разсъждава трезво - баш сега е моментът за пазар на саламоджийски акции - баси комическата цена на обикновените.
Имам и от двете емисии.
На това мнение мога да кажа само едно - УСПЕХ!)
Коментар
-
Първоначално изпратено от ST Разгледай мнениеКобосче, разсъждавай по трезво. Много ще ти е полезно, особено за тази позиция
Имам и от двете емисии.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от COBOSCHETO Разгледай мнениеДа ние бърза работа нямаме да вършим ...аз поне нямам тук бърза работа ...мога да си почакам 5 годинки по 18 %
Инак догодина 18 % .....ще са СЛАДКИ наистина на фона на лихвените нива по депозитчетата на Пеньокоито познай в коя посока ще са спрямо сегашните макс 6,5 % на годишна база ?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от melon Разгледай мнениеСладък 18-процентов дивидент
Инак догодина 18 % .....ще са СЛАДКИ наистина на фона на лихвените нива по депозитчетата на Пеньокоито познай в коя посока ще са спрямо сегашните макс 6,5 % на годишна база ?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от COBOSCHETO Разгледай мнениеМмм тъкмо тъкмо, ще имат с какво да платят дивидентеца по привилиг.акцийки колкото и малкод а са теА и колко годинки подред казаха по 18 % дивидентец ще плащат ?
Не е препоръка за ПК на ЦК))) абе малко трай коньо ...
Не е препоръкаНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеМеком АД утрои консолидираната си печалба до края на юни
http://money.bg/news/id_560475600
"Дружеството Меком АД регистрира печалба в размер на 1716 хил. лв. в консолидирания си отчет за второто тримесечие на 2011г. Към края на март печалбата бе в размер на 570 хил. лв.
Общите приходи са в размер на 19 798 хил. лв. което е повишение от 7.81 % спрямо предходния период. Общите разходи отчитат ръст от 8.27 % до 17 886 хил. лв.
Нетните приходи от продажби в края на юни са в размер на 18 616 хил.лв. и представляват 94.03 % от общите приходи. Спрямо предходния период те се увеличават с 7.97 %.
Формираната печалба на акция в края на периода(на осреднена годишна база) е 0.07 лв.
Собственият капитал е в размер 79 531 хил. лв., като спрямо същия период на миналата година е намалял с 3.74%.
В неконсолидирания отчет на дружеството към 30 юни 2011г. бе декларирана печалба в размер на 401 хил. лв. "А и колко годинки подред казаха по 18 % дивидентец ще плащат ?
Не е препоръка за ПК на ЦК
Коментар
-
Меком АД утрои консолидираната си печалба до края на юни
http://money.bg/news/id_560475600
"Дружеството Меком АД регистрира печалба в размер на 1716 хил. лв. в консолидирания си отчет за второто тримесечие на 2011г. Към края на март печалбата бе в размер на 570 хил. лв.
Общите приходи са в размер на 19 798 хил. лв. което е повишение от 7.81 % спрямо предходния период. Общите разходи отчитат ръст от 8.27 % до 17 886 хил. лв.
Нетните приходи от продажби в края на юни са в размер на 18 616 хил.лв. и представляват 94.03 % от общите приходи. Спрямо предходния период те се увеличават с 7.97 %.
Формираната печалба на акция в края на периода(на осреднена годишна база) е 0.07 лв.
Собственият капитал е в размер 79 531 хил. лв., като спрямо същия период на миналата година е намалял с 3.74%.
В неконсолидирания отчет на дружеството към 30 юни 2011г. бе декларирана печалба в размер на 401 хил. лв. "Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
Коментар