IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Меком АД (MKX / MEKOM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ти пък! Ние тук не се праскаме, ние тук правим пари!

Коментар

• Първоначално изпратено от evita Разгледай мнение
      Вдъхновяваш ме
      Вие ше земете да се изпраскате докато правите анализ на родопа, аре малко по-сериозно, а?!?!

Коментар

• Първоначално изпратено от mirkata Разгледай мнение
        Тъй де, имало отговор, "жив, бил той, жив"! Отговорът е от 09.01.2013 г. Сега да видим следващото дело на УниКредит. Там Меком дължеше по техни справки към 1 млн евро, а дъщерното Интерфуудс към 10 млн лева. Меком му е поръчител, съдлъжник или както там му казват. Та става верижка.
        Вдъхновяваш ме

Коментар

• Тъй де, имало отговор, "жив, бил той, жив"! Отговорът е от 09.01.2013 г. Сега да видим следващото дело на УниКредит. Там Меком дължеше по техни справки към 1 млн евро, а дъщерното Интерфуудс към 10 млн лева. Меком му е поръчител, съдлъжник или както там му казват. Та става верижка.

Коментар

• Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнение
            Какъв гняв, какво кръвно, тук сме дошли да се забавляваме Но не мога да разбера на теб какъв ти е зора, та искаш да ни развалиш веселото?
            Ама на мен наистина ми е най най весело! На якой ми се стори че им се стъжни
            Last edited by evita; 01.02.2013, 17:52.

Коментар

• Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение
              Търговско дело 8464 от 2012г. По новия ГПК Търговско отделение ТО VI-2 състав
              500 Несъстоятелност

Разпореждане за образуване от 26.11.2012г.
              Образувано на 26.11.2012г. по Молба за обявяване в несъстоятелност
              Входящ документ 122313 от 23.11.2012г.
              Фирмено дело (на длъжника) Фирмено дело 12925/2000г. СОФИЙСКИ ГРАДСКИ СЪД
              ПРАТКА № 69377

Молител ИМИДЖ ЕООД
              Ответник МЕКОМ АД

Закрито/разпоредително заседание от 5.12.2012
              Резултат: С определение
              Да се изпрати на ответника препис от исковата молба и приложенията към нея на основание чл. 131 ГПК.
              Входящ № 1900 от 9.1.2013г. - Отговор на искова молба
              Ответник МЕКОМ АД

Входящ № 3046 от 11.1.2013г. - молба предявяване на вземания
              Кредитор УНИКРЕДИТ БУЛБАНК АД
              ---------------------------------------------------------------------------------------

Обърнете внимание, че има отговор на исковата молба от Меком - "жив е той жив е!"

Голям майтап! И лошите новини ни радват вече

Коментар

Гледай ти гняв на борсата.Пазете си кръвното бе хора!
                Какъв гняв, какво кръвно, тук сме дошли да се забавляваме Но не мога да разбера на теб какъв ти е зора, та искаш да ни развалиш веселото?

Коментар

• Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнение
                  Така думаше по Коледа и неподражаемия BGG_RED:
                  Гледай ти гняв на борсата.Пазете си кръвното бе хора!

Коментар

Много си як МИРКААА! Очакваше се! Банката UNICREDIT ли е? Знам и за фирми с иск за несъстоятелност на МЕКОМ. То има доста сигурно които ще ги последват . Ама Сапард ще подгони яко за биволите ми си струва! Те до последно май им изплащаха субсидии да гледат биволи пък те ги оглозгали както са в обора ги изклали. ЖЕСТОКО!
                    Търговско дело 8464 от 2012г. По новия ГПК Търговско отделение ТО VI-2 състав
                    500 Несъстоятелност

Разпореждане за образуване от 26.11.2012г.
                    Образувано на 26.11.2012г. по Молба за обявяване в несъстоятелност
                    Входящ документ 122313 от 23.11.2012г.
                    Фирмено дело (на длъжника) Фирмено дело 12925/2000г. СОФИЙСКИ ГРАДСКИ СЪД
                    ПРАТКА № 69377

Молител ИМИДЖ ЕООД
                    Ответник МЕКОМ АД

Закрито/разпоредително заседание от 5.12.2012
                    Резултат: С определение
                    Да се изпрати на ответника препис от исковата молба и приложенията към нея на основание чл. 131 ГПК.

Входящ № 1900 от 9.1.2013г. - Отговор на искова молба
                    Ответник МЕКОМ АД

Входящ № 3046 от 11.1.2013г. - молба предявяване на вземания
                    Кредитор УНИКРЕДИТ БУЛБАНК АД
                    ---------------------------------------------------------------------------------------

Обърнете внимание, че има отговор на исковата молба от Меком - "жив е той жив е!"

Коментар

• Ама бедата никога не идвала сама.....
                      Нали няма ток изпокрали кабелите в Силистра. То така се почва. Първо пофисионалистите после глозгай наред. Банките нали пазеха?

Коментар

Много си як МИРКААА! ЖЕСТОКО!
                        Така думаше по Коледа и неподражаемия BGG_RED:

Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                        Спасете Мирко !!!
                        А на Мирко кото му резна кратуната
                        след няколко дни ще лапам и мръви,
                        а другите дето не умеете 10-15
                        ще сте на мухи. ЗЕЛЕНИ
                        хИ ХИ ХИ. сТАНА МИ ВЕСЕЛО ЧАК

Коментар

• Първоначално изпратено от mirkata Разгледай мнение
                          Считано от днес 31.01.2013 г. и останалите общо десетина работници и служители на Меком са освободени от работа. Те хората и без това от септември насам не са работили нищо, но вина за това има ръководството. Само че то се е покрило и не се показва никакво. Вчера обектите по депото са били посетени от представители на ДФ "Земеделие" във връзка с изпълнението на ангажиментите по Програма САПАРД. И естествено са видели вече знаете какво. С една дума НИЩО! Никой от ръководството не се е появил, във фермите разруха и запуснатост, животни няма, ако не се броят безпризорните кучета. Чакайте искания за възстановяване на субсидии, а те не са малко.
                          И понеже бедата не идвала сама - има и още нещо по-лошо! Меком върви със страшна сила към несъстоятелност! Молби вече са отправени към съда, както от фирми така и от банки. Със сигурност банката с италианския капитал вече го е направила.
                          Много си як МИРКААА! Очакваше се! Банката UNICREDIT ли е? Знам и за фирми с иск за несъстоятелност на МЕКОМ. То има доста сигурно които ще ги последват . Ама Сапард ще подгони яко за биволите ми си струва! Те до последно май им изплащаха субсидии да гледат биволи пък те ги оглозгали както са в обора ги изклали. ЖЕСТОКО!

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
                            Не!
                            Мерси )

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
                              Имам питане.. Дар финас има ли нещо общо darikfinance... b..g?
                              Не!

Коментар

• Имам питане.. Дар финас има ли нещо общо darikfinance... b..g?

Коментар

Working...
                                X