Ко става тука -дивидента по привилегированите ли е ?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Меком АД (MKX / MEKOM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеЧЕСТИТО АЗ СИ КУПИХ ОЩЕ МАЛКО- ДА ВИДИМ ПОСЛЕ ЩЕ НИ ЗАРАДВА ЛИ НИКИТО
Коментар
-
Мале-мале - некъв луд продаде на 0.595 акции, дето ще донесат по 18 стинки дивидент....
Я да бегам към дома да пущам поръчки - ще пусна за привилегированите оферта купува на 0.18 кинта....ама де да напиша, че който ми шитне, ще получи бонус - един свещник със планктони или ако няма - със заювци?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеДааа съдията наистина бърза- да видим на колко ще рушне всичкоМнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеТе на 2,8 стотинки 1 мил не могат да продадат, ти за 20 мил говориш...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеА-а-а-а-а-а-а-а-а-а-а -
това баси якото свещник - отде го зе?
А има ли такова със заювци или с планктони?
Ей от тука продават се най-различни.
http://mynoblebear.com/Rustic_Lodge_Candle_Holders.phpМнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнениеСигурен съм, че господата Тилев и Малчов имат договорка с госпожа ЧСИ, но е за по-ниска цена, а госпожата сега обира каквото може на някоя стотинка отгоре!
Бас ловя, че ако цялото количество се постави на 3 ст., но без айсберги, за да е ясно, ще се изкупи в рамките на 1 час! И това е истинското, което трябва да се направи, другото не работи за прозрачността на борсата!
Те на 2,8 стотинки 1 мил не могат да продадат, ти за 20 мил говориш...
Коментар
-
Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнение
това баси якото свещник - отде го зе?
А има ли такова със заювци или с планктони?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар