Има съществени позиции.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Меком АД (MKX / MEKOM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от admiПодадените нареждания или сключените сделки с финансови инструменти на регулиран пазар от лица, които имат съществени позиции "продава" или "купува" по тези финансови инструменти, когато ..........................
Ако е прав брокера ти - Никито май е прегрешил пред закона.
С кое по-точно?
Коментар
-
Първоначално изпратено от PLP Разгледай мнениеГледам и си мисля ко ли ще стане ако го няма милионот
Коментар
-
Първоначално изпратено от iezuita Разгледай мнениеЗащо се чудиш, ако сметнеш колко е имал Райчев и колко е продал съдия изпълнителя досега, би могло да се допусне, че е възможно и още да има
Не е препоръка
Миналия месец 22 млн., днес още 21 млн., де факто 43 млн. са си сменили собственика. Вече за останалите - хипотези.
Препоръки няма!
Коментар
-
Първоначално изпратено от frei1974 Разгледай мнениеАбе лошото е че някой път греши.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеСамо днес ли минаха 23 милиона
Не е препоръкаhttp://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related
Коментар
-
Абе лошото е че някой път греши.
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеБрейй, много ти споделя твойто броки.....
Мойто що си мълчи.....
Коментар
-
Абе ще го играем като Ицето -Риск печелиРиск губи
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеИменно това ме гложди, кой освен досега имащите ще изкара 1 млн.
Да речем ЧСИ да е останало ресто?
Не допускам "дребен" да вкара 40-50 хил. лв. в тая акция.
Освен ако няма 9 живота.
Препоръки няма!
Коментар
-
Именно това ме гложди, кой освен досега имащите ще изкара 1 млн.
Да речем ЧСИ да е останало ресто?
Не допускам "дребен" да вкара 40-50 хил. лв. в тая акция.
Освен ако няма 9 живота.
Препоръки няма!
По отношение на Чичовото за спекулата, явно има такова нещо, макар и със ситен кеш се наявиха и купувачи, респективно сега продавачи, светлина за БФБ има, ама да не е от насреща идещия влак.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеМАРИЯНЕ МОЛЯ ТЕ ТЪРСЕТЕ Н. ВАСИЛЕВ ЗА ИНТЕРВЮ
Коментар
-
Първоначално изпратено от margen Разгледай мнениеНай-якото е, как вече толкова време цялото нещо се случва без никаква смислена, публично достъпна информация.
Коментар
Коментар