IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Меком АД (MKX / MEKOM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• http://ispn.mjs.bg/mj/ispn.nsf/publi...2582E80044E211
    М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

• Крайно време е някой да излезе и каже що за чудо е това" Меком грийн"?

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Тцц...
        Има голяма разлика....
        Аз съм прост инвеститор.....Чета специалист като Никиту и няма никаква причина да не му вярвам ...Инвестиционен банкер, бивш министър с ангилизки морал и възпитание и си казвам .."де да знам...що да не му се доверя...." Хлъъъц...

Темата е стара и дъвкана, нооо кой каквото е дробил - да сърба.....
        Никъде не пише, че трябва само да се печели....Плаща си таксата към БФБ и обявява цена - 1 ст....Който иска да продава....Ако не - 2 ст ...
        и така 3 месеца с по една стотинка нагоре....

Лепи си тапетите до снимката на Капустин и си спи спокойно.....

пп А на оня мошеник райчев бих поръчал 2 циганина, току що излезнали от затвора ...Радост и мъка ....
        Звучи жентълменско. Дали ще има честта, да го направи?
        The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
          Веднъж след листването на етиеФа пак го бяхте налазили, та като единствен присъстващ на последното ОСА (изтърпял на собствен гръб силата в убеждаването и зарибяването), където уж се правеше агресивно поглъщане и поемането на компанията от Експат-никой, си позволих да го посъветвам. да намери няколко думи и ги сглоби в обръщение към потърпевшите от неговите най- най искрени омагьосвания на доверилата му се публика, тъй като това най го може! Той не ме чу и не отговори! Така че разрибявайте го, заслужил си го е, щом не сглоби две изречения да поднесе на клиентите си!
          Щастлив съм да не съм му станал такъв!
          Ейййй..., някой да си признае... "в ефир"... кой е хари потър... Браво!

п.п. От къде думи..., еле па изречения... от малкия мук...?

Коментар

• Веднъж след листването на етиеФа пак го бяхте налазили, та като единствен присъстващ на последното ОСА (изтърпял на собствен гръб силата в убеждаването и зарибяването), където уж се правеше агресивно поглъщане и поемането на компанията от Експат-никой, си позволих да го посъветвам. да намери няколко думи и ги сглоби в обръщение към потърпевшите от неговите най- най искрени омагьосвания на доверилата му се публика, тъй като това най го може! Той не ме чу и не отговори! Така че разрибявайте го, заслужил си го е, щом не сглоби две изречения да поднесе на клиентите си!
            Щастлив съм да не съм му станал такъв!

Коментар

• От изповедялната https://www.investor.bg/imenata-na-b...-iznosa-58859/

Коментар

• Първоначално изпратено от Чичо Манчо Разгледай мнение

Не знам кому и защо е потребно да се претоплят тия стари манджи с "Меком". За мен, като страничен наблюдател и според това, което съм чел по въпроса, инвеститорите са станали жертва на класическа измама от страна на бившите собственици. Включително и най-вече Николай Василев. Той и партньорите му в "Експат" са най-големите жертви на измамниците. Как и защо се е стигнало до тук и дали Василев има някаква вина за това? Не знам. Колкото всеки от нас има вина за това че се е предоверил на някоя компания, на мениджмънта й, че е повярвал 100% в достоверността на отчетите й и т.н. Това и на Запад го има (Бърни Мейдоф е типичен пример) и ще продължи да го има. Мошениците и измамниците няма да свършат, поне докато свят светува. Предлагам да спрем с евтините подмятания по адрес на Василев. Мисля, че той не го заслужава... Благодаря!
                Тцц...
                Има голяма разлика....
                Аз съм прост инвеститор.....Чета специалист като Никиту и няма никаква причина да не му вярвам ...Инвестиционен банкер, бивш министър с ангилизки морал и възпитание и си казвам .."де да знам...що да не му се доверя...." Хлъъъц...

Темата е стара и дъвкана, нооо кой каквото е дробил - да сърба.....
                Никъде не пише, че трябва само да се печели....Плаща си таксата към БФБ и обявява цена - 1 ст....Който иска да продава....Ако не - 2 ст ...
                и така 3 месеца с по една стотинка нагоре....
                Лепи си тапетите до снимката на Капустин и си спи спокойно.....

пп А на оня мошеник райчев бих поръчал 2 циганина, току що излезнали от затвора ...Радост и мъка ....

Коментар

• Ей го скромното молче.http://www.central-park.cc/

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение

С хотелите много инвеститори дадоха фира но така се случва понякога - пазара отсява всеки цикъл
                    Ами такова нещо не се строи с въшки http://www.hoteldrustar.com/?lang=eng
                    Тук са заровени парите.

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                      Неговата работа се получи вследсвие на лакомия .Бизнесът му наистина е бил добър и печеливш,но той се хваща да строи
                      два хотела и един мол и са му свършили оборотните пари.Нататък вече го знаем,нови емисии акции,банки и несъстоятелност на Меком ,но единият хотел и мола са още негови или на негови роднини.
                      .Колкото до пандиза,той е консул на Румъния та затова.....
                      С хотелите много инвеститори дадоха фира но така се случва понякога - пазара отсява всеки цикъл

Коментар

• Неговата работа се получи вследсвие на лакомия .Бизнесът му наистина е бил добър и печеливш,но той се хваща да строи
                        два хотела и един мол и са му свършили оборотните пари.Нататък вече го знаем,нови емисии акции,банки и несъстоятелност на Меком ,но единият хотел и мола са още негови или на негови роднини.
                        .Колкото до пандиза,той е консул на Румъния та затова.....
                        Last edited by Grosss; 06.12.2017, 18:57.

Коментар

• Чичо Манчо, ти си умен и умерен инвеститор , но според мен не си прав..
                          Какво се случи с Мадофф и какво със измамниците в Меком..Мадофф лежа в затвора и му взеха имуществото, а участниците в тази афера са си живи и здрави и благоденстват..Не съм чул Мадофф съдружниците му да са направили няколко фонда и да са пак на инвестиционният пазар..Затова не смятам, е въпроса е закрит и отговори не се дължат..Защо се стигна до измамата на толкова акционери ,защо посредника Никиту не го съди и КФН не се намеси да разследва и последно какво гарантира, че тези, които са на Борсата няма пак да го правят..Няма никакво подмятане, а си е питане към Н.Василев и е длъжен да даде отговори..Той прибрал ли си е парите, защото акционерите не са..В началото бях прочел, че щял да отговаря на подобни въпроси на лични..Защо на лични , а не публично..
                          Така ли ще я караме все..Измами замитане и забравете и после ще чакаме чужди инвеститори и нови пари на БФБ..

Така , че Манчо, какво ни гарантира, че старите манджи няма да са нови манджи..

Коментар

• Първоначално изпратено от Чичо Манчо Разгледай мнение

Не знам кому и защо е потребно да се претоплят тия стари манджи с "Меком". За мен, като страничен наблюдател и според това, което съм чел по въпроса, инвеститорите са станали жертва на класическа измама от страна на бившите собственици. Включително и най-вече Николай Василев. Той и партньорите му в "Експат" са най-големите жертви на измамниците. Как и защо се е стигнало до тук и дали Василев има някаква вина за това? Не знам. Колкото всеки от нас има вина за това че се е предоверил на някоя компания, на мениджмънта й, че е повярвал 100% в достоверността на отчетите й и т.н. Това и на Запад го има (Бърни Мейдоф е типичен пример) и ще продължи да го има. Мошениците и измамниците няма да свършат, поне докато свят светува. Предлагам да спрем с евтините подмятания по адрес на Василев. Мисля, че той не го заслужава... Благодаря!
                            подкрепям

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                              Н.Василев да отговори..Нали той забърка тази каша и излъга- набута миноритарните акционери..
                              Vanitas vanitatum...

Коментар

• Първоначално изпратено от hamorphis Разгледай мнение
                                Сайтът е жив и здрав: http://www.mekom.bg
                                Ами чакаме ги на борсата - в индексите и Никиту да купува, та да следи движенията в цената!!!

Коментар

Working...
                                X