IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Меком АД (MKX / MEKOM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
    ти доста пари спечели
    По-скоро - добре че не набил с ного.

Просто се радвам, че разкарах тия...
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
      Благодаря на който ме оттърва от тия пущиняшки `артии.

Никито - на салам !!!!!
      ти доста пари спечели

Коментар

• Благодаря на който ме оттърва от тия пущиняшки `артии.

Никито - на салам !!!!!
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Бях пуснал линк към отчета, но който е по-отдавна тук, се сеща какво е станало...За тези, който са от по-скоро тук, препратките към други финансови сайтове, макар че са стойностни и качествени, тук се трият !!!! Е защо, никой не знае...Може би за да заобичаш повече сайта, ти трият нещата...

Коментар

• Пичове, те нямат ток от месец и половина. За да освободят последните останали двама - трима души пускаха битов агрегат в единия от гаражите за да имат ток за един компютър. Тея дни са ходили да купуват фенерчета и батерии за охраната - да си светка в тъмното като ходи да пикае, че да не си мокри галошите.
            Някаква уйдурма е! Колата може и да е била със стикери на "Меком", даже и продукцията да е била с етикети на "Меком", но не е правена в Силистра. Няма как да стане физически!!! Кой знае в какъв гараж са джуркали джурукмите си.

Коментар

• Първоначално изпратено от noker.bg Разгледай мнение
              Да сте живи и здрави и много обич да носите в сърцата си.
              A мъката къде да я носим

Коментар

• Първоначално изпратено от ElBombero Разгледай мнение
                Крадци обраха кола на Меком

Това нещо последно работи ли, не работи ли? Уж не работеше, па дилижансите със саламите му биват плячкосвани в Дивия Северозапад
                Разплатили ли са заплатите на работниците ? Прилича на това някой да е пробвал да се самокомпенсира

Коментар

• Крадци обраха кола на Меком

Това нещо последно работи ли, не работи ли? Уж не работеше, па дилижансите със саламите му биват плячкосвани в Дивия Северозапад

Коментар

• http://www.standartnews.com/biznes/i...om-178979.html

"Източват опасния амоняк от „Меком“"

".........За да предотвати обгазяването на Силистра, областният управител Николай Димов разпореди специална комисия да направи инспекция в „Меком“ и да се предприемат мерки за обезопасяването му. Акцията ще бъде извършена за сметка на акционерите на дружеството, уточниха от областната управа."

Всички настоящи акционери да се приготвят да си платят масрафа.......

Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• и страшно. Напомня ми за името на горския дявол от дълбините на амазонка - Чупакабра.

Коментар

• Чубрака звучи много опасно.

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                          ще си говорим след годин две , аз чакам в шубрака
                          Внимавай от шубрака да не излезе Чубака
                          нека силата бъде с вас

Коментар

• много сме , силни сме

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                              ще си говорим след годин две , аз чакам в шубрака
                              Много се събрахте в шубрака архитекте

Коментар

• Да сте живи и здрави и много обич да носите в сърцата си.

Коментар

Working...
                                X