IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Меком АД (MKX / MEKOM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнение
    Няма никакви данни, кой е купувал вчера. В статията, катко днес, така и други дни си пише че Димоларова, ги е придобила от Райчев. Логично е защото няма от кого другиго да вземе 82%.

Тоест тя ги е придобила от него, а не той от нея.

Самият факт, че нямаме публична информация за това - как Мажо е загубил акциите си на първо място и са в ръцете на Съдия Изпълнител ? Къде е КФН - защо не е спряна търговията с акциите на дружеството, че някой си ги купува без ясна причина на 0.10 ст (очевидно зарибявка - дали това не е търговия с вътрешна инфо?), после те се изсипват на пазар, КФН не се интересува от интереса на инвеститорите (тук такива никога не е и имало, освен балъци) - а дружеството все пак е публично - говори само за едно - ГЪБАРКАТ ВИ ЗДРАВАТА - ПОРЕДНАТА НЕНАКАЗАНА ИЗМАМА НА БФБ - Балъците пак ще ядат дървото, а Императора дори чака дивидент - Боже колко мъка има на тоя свят Боже

Коментар

• Ако станат 5-10 стотинки "ДА", но в момента "НЕ".

Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
      Зърнените ми се виждат най-подходящи: пени акция с грандиозни намерения на противоречив мажоритар - перфектната комбинация...
      Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Я техничарите да изпраскат един технически анализ да ни стопли сърцето... Нали реваха, че акциите на БФБ не ставали....

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
          Спекулата спря . Местим се другаде .

Недей така,ми тези които останаха със стотици хиляди бройки ....Ккаво ще ги правят,нали и те трябва да продадат на някой.....Слагаъ оферти купува като Импето

Коментар

• Няма никакви данни, кой е купувал вчера. В статията, катко днес, така и други дни си пише че Димоларова, ги е придобила от Райчев. Логично е защото няма от кого другиго да вземе 82%.

Тоест тя ги е придобила от него, а не той от нея.

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
              Спекулата спря . Местим се другаде .
              Зърнените ми се виждат най-подходящи: пени акция с грандиозни намерения на противоречив мажоритар - перфектната комбинация...

Коментар

• Спекулата спря . Местим се другаде .
                Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Ся пък що надувате цената, пущиняци?

Недейте така, че съм заложил офертичка в ниското, не купувайте, пък продавачите ще се отреперят и ще изпуснат контролът върху своите сфинктери...
                  Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
                    Хмммм,много интересна идея

Райчев взема кредит,примерно 10млн като обособява залог на акциите си .Не връша кредит,задейства се изпълнително дело,акциите му са прехвърлени на Съдия -изпълнител.Започва разпродажба на акциите.Райчев с парите си купува някакъв дял,но на подставено лице.Естествено не е Мажо вече,но има и пари и акции.Интересно при каква цена на акциите е взел парите и е учредил залога,Понеже няма закон за фалит на физ.лица.....Райчев ще има да дава (парите взети от продажбата едва ли удволетворяват вземането)....но ако няма какво друго да му вземат....все тая.Малко теория на конспирацията....Не е препоръка ,,,,
                    Тилев е за тази работа, а Василев за лице...Делкат си по-2-3 млн и са ок.
                    Е загубиха 5-6 млн акции, но трябва и масовка...Банката пие една студена вода а след 3г някои ще пият коктейли на Малдивите....
                    Инспектор Стрезов каза....

Коментар

• Хмммм,много интересна идея

Райчев взема кредит,примерно 10млн като обособява залог на акциите си .Не връша кредит,задейства се изпълнително дело,акциите му са прехвърлени на Съдия -изпълнител.Започва разпродажба на акциите.Райчев с парите си купува някакъв дял,но на подставено лице.Естествено не е Мажо вече,но има и пари и акции.Интересно при каква цена на акциите е взел парите и е учредил залога,Понеже няма закон за фалит на физ.лица.....Райчев ще има да дава (парите взети от продажбата едва ли удволетворяват вземането)....но ако няма какво друго да му вземат....все тая.Малко теория на конспирацията....Не е препоръка ,,,,

Коментар

• Предлагам на Мариян да прочете отново какво е написал ,да размисли и да коригира нещата, ако реши

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP Разгледай мнение
                          Да- доста двусмислено изречение.Но си мисля ,че си прав ,не е правилно да се напише така-с ново изречение, а със запетая,защото наистина звучи двусмислено
                          Именно щото мисля, че е така и реших да го повдигна, да няма кафета някой не толкова слънчев ден.
                          Абе за днес няма ли някой милЬон?

Коментар

• Да- доста двусмислено изречение.Но си мисля ,че си прав ,не е правилно да се напише така-с ново изречение, а със запетая,защото наистина звучи двусмислено

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP Разгледай мнение
                              Поне така писа инвестора в статеята .Не знам откъде е разбрал Мариян

След обем от 5,73 млн. изтъргувани акции на 12 юли 2012 г., има теоретична вероятност съдебният изпълнител Уляна Димоларова да е продала всички акции, с които разполага. Те са придобити от бившият мажоритарен акционер Стефан Райчев.
                              По-скоро смисъла е, че продадените вчера от ЧСИ, са придобити от ЧСИ от Райчев.
                              Препоръка няма!

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                                Кое точно визираш?
                                Поне така писа инвестора в статеята .Не знам откъде е разбрал Мариян

След обем от 5,73 млн. изтъргувани акции на 12 юли 2012 г., има теоретична вероятност съдебният изпълнител Уляна Димоларова да е продала всички акции, с които разполага. Те са придобити от бившият мажоритарен акционер Стефан Райчев.

Коментар

Working...
                                X