Първоначално изпратено от mpy_yordanov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Меком АД (MKX / MEKOM)
Collapse
X
-
-
Ако станат 5-10 стотинки "ДА", но в момента "НЕ".
Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнениеЗърнените ми се виждат най-подходящи: пени акция с грандиозни намерения на противоречив мажоритар - перфектната комбинация...Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеСпекулата спря. Местим се другаде
.
Недей така,ми тези които останаха със стотици хиляди бройки ....Ккаво ще ги правят,нали и те трябва да продадат на някой.....Слагаъ оферти купува като Импето
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеСпекулата спря. Местим се другаде
.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеХмммм,много интересна идея
Райчев взема кредит,примерно 10млн като обособява залог на акциите си .Не връша кредит,задейства се изпълнително дело,акциите му са прехвърлени на Съдия -изпълнител.Започва разпродажба на акциите.Райчев с парите си купува някакъв дял,но на подставено лице.Естествено не е Мажо вече,но има и пари и акции.Интересно при каква цена на акциите е взел парите и е учредил залога,Понеже няма закон за фалит на физ.лица.....Райчев ще има да дава (парите взети от продажбата едва ли удволетворяват вземането)....но ако няма какво друго да му вземат....все тая.Малко теория на конспирацията....Не е препоръка ,,,,
Е загубиха 5-6 млн акции, но трябва и масовка...Банката пие една студена вода а след 3г някои ще пият коктейли на Малдивите....
Инспектор Стрезов каза....
Коментар
-
Хмммм,много интересна идея
Райчев взема кредит,примерно 10млн като обособява залог на акциите си .Не връша кредит,задейства се изпълнително дело,акциите му са прехвърлени на Съдия -изпълнител.Започва разпродажба на акциите.Райчев с парите си купува някакъв дял,но на подставено лице.Естествено не е Мажо вече,но има и пари и акции.Интересно при каква цена на акциите е взел парите и е учредил залога,Понеже няма закон за фалит на физ.лица.....Райчев ще има да дава (парите взети от продажбата едва ли удволетворяват вземането)....но ако няма какво друго да му вземат....все тая.Малко теория на конспирацията....Не е препоръка ,,,,
Коментар
-
Първоначално изпратено от PLP Разгледай мнениеДа- доста двусмислено изречение.
Но си мисля ,че си прав ,не е правилно да се напише така-с ново изречение, а със запетая,защото наистина звучи двусмислено
Абе за днес няма ли някой милЬон?
Коментар
-
Първоначално изпратено от PLP Разгледай мнениеПоне така писа инвестора в статеята .Не знам откъде е разбрал Мариян
След обем от 5,73 млн. изтъргувани акции на 12 юли 2012 г., има теоретична вероятност съдебният изпълнител Уляна Димоларова да е продала всички акции, с които разполага. Те са придобити от бившият мажоритарен акционер Стефан Райчев.
Препоръка няма!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеКое точно визираш?
След обем от 5,73 млн. изтъргувани акции на 12 юли 2012 г., има теоретична вероятност съдебният изпълнител Уляна Димоларова да е продала всички акции, с които разполага. Те са придобити от бившият мажоритарен акционер Стефан Райчев.
Коментар
Коментар