If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ми, то какво да очакваме от дружество в преднесъстоятелствено състояние? Егати и думата "преднесъстоятелственост", ама си е така!
Между другото там е останала само охраната на банката. И наетата такава си е заминала. Но и какво да прави като не им плащат, а ги дирят за кражби!?!
Ми, то какво да очакваме от дружество в преднесъстоятелствено състояние? Егати и думата "преднесъстоятелственост", ама си е така!
Между другото там е останала само охраната на банката. И наетата такава си е заминала. Но и какво да прави като не им плащат, а ги дирят за кражби!?!
Еми няма лошо все е някакво състояние Дава възможност да се подготвим за последното причастие
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Шема не се избушвай в избушеняци. Дори и златото е по-добър актив.
Още когато го листнаха на борсата с над 50 милиона собствен "капитал" останахме със съмненията, че е основно "хартиен" капитал., резултат от някакви апортни истории при вливания и преобразувания и никой не може да ме убеди, че оня тарикат е вложил над 50 мил. в туй дружество., което между другото си беше и една от причините за краха на ИПО-то
Че той ако ги имаше тези хартии по номинал щеше ли изобщо да се занимава със салами/ Щеше да се седи рентиер в някоя банка с 10% лихва и изобщо нямаше и да иска да им помирише саламите
С една дума, едва ли e останал сериозен играч на бфб, който да го интересува отчета
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар