IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Меком АД (MKX / MEKOM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Примерни въпроси, които интересуват мен:
    Купувайки мажоритарния дял от акциите на Меком, те се превръщат в основен собственик на активите и ПАСИВИТЕ! Ако бяха купили само активите при несъстоятелност, те нямаше да имат грижа за кредитите на дружеството, но сега е различно! Каква е идеята им в тази насока и водили ли са предварителни преговори с банките-кредитори?
    Каква им е идеята по принцип, да преструктурират и стабилизират дружеството с цел продажба или да го развиват при назначаване на кадърен мениджмънт?

Коментар

• Имам един въпрос относно процедурата на извънредното ОСА насрочено за 10 август.
      Не виждам в ТР да е подадено повторно искане за вписване на допълнителните въпроси, за което им беше отказано вписване за добавяне към дневния ред на редовното ОСА от онзи ден.
      |^^^^^пиво^^^^\\|""\\_,_
      |___________||__|___|)
      (@)(@)""*|(@)(@)**(@)

Коментар

• Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнение
        Моля кажете какво точно да питаме Експат Капитал?
        за да не кажете после, че не съм питал каквото трябва
        Ще направят ли официално изявление по случая?
        Изявлението е добре да засегне теми като:
        - Те, или техни клиенти дали са съветвани да увеличават участието си в предприятието?
        - Желаят ли да развиват Меком сами и как?
        - Желаят ли да си увеличат дела?
        - Какви са им взаимотношенията с г-н Райчев? Смятат ли, че ще успеят да се споразумеят и водят ли диалог по този въпрос?
        - Какви са им текущите споразумения с кредиторите, ако имат?

Коментар

• На прима виста се сещам за въпроси свързани със собствеността и намеренията им в бъдеще. Дали има интерес от бъдещи купувачи и дали ще отправят търгово..Интересно ще е да разберем и мнението им за рефинансиране на компанията и преговори за преструктириране с банките кредиторки- за да може да се оздрави Меком.Наясно ли са и колко са задълженията на фирмата и това , че вече има много миноритарни акционери.Успех Марияне

Коментар

• Моля кажете какво точно да питаме Експат Капитал?
            за да не кажете после, че не съм питал каквото трябва

Коментар

• Да бавно става Форексов да тържествува закона в БГ.Затова пък на форекса ти дръпнаха парите за няколко дена и сега подсмърчаш и акъл даваш

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                С тези изтъркани номера Раичев далече няма да стигне- до няколко месеца новите собственици ще го изхвърлят
                Ами то така е, Кире. Първо те ще го извърлят, след това той. И така няколко пъти. Докато циганите разграбят всичко като скрап... Примери колко щеш.
                Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• С тези изтъркани номера Раичев далече няма да стигне- до няколко месеца новите собственици ще го изхвърлят

Коментар

• Първоначално изпратено от nyankov Разгледай мнение
                    Трябва да има "закъснели" и от отбора на Райчев, иначе ще изглежда странно Не че 267'070-те акции на Галя Райчева имат значение в случая, след като решенията на втората дата на ОС могат да се вземат и с една акция.

Меком май се превръща в бинарна задача - или ще се оправят нещата и тогава акциите ще струват доста, или няма да се оправят, и тогава е възможно да не струват нищо. Няма средно положение. Ако сте оптимисти, значи трябва да купувате, а ако сте песимисти, значи трябва да продавате
                    Ха сега де

Мисля, че вие като големи акционери трябва да вземете по-сериозно нещата в свой ръце!!! Този който ви представлява ако беше отишъл на събранието 1 час по-рано едва ли щеше да има сега този проблем.
                    Ако толкова няма кой да иде навреме, дайте ми едно пълномощно да ви представлявам на следващото събрание.

Коментар

• Янков, вие от Експат сега от излъганите камилчета ли сте или от камиларите? Преди година според вас беше топ акция със супер перспективи, сега как е?

Коментар

• Като цяло е странно закъснението на толкова народ, при все ако имат/ли връзка помежду си. Но дори и да го приемем, че часовника на преброителя е бая напред, последния влиза в 13.18 мисля. Толкова ли да е напред? При все, че в Силистра надали задръстванията са като софийските...отделно, че всички са гонели в последната секунда ли да влязат?
                        Някой спомена, че едните бройки са придобити скоро, Бобан май. Защо реши, че са купувани сега?
                        Препоръки няма!

Коментар

• Форексов твоите комплекси нямат равни. Загубил си си парите, а сега на другите акъл раздаваш

Коментар

• Първоначално изпратено от Ivan4o Iotata Разгледай мнение
                            Май нещо не се разбираме, първо никъде не съм тръгнал да излизам, а и казах "че гонят квалифициарано мнозинство", не съм казвал, че някой го има или го пише някъде, просто мнение
                            Не само квалифицирано мнозинство....ами вообще и мнозинство дали ще имат...Много мътна ми става на мен

Не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
                              Интересно наистина как толкова много акционери са закъснели!?!?
                              Дори и дъщерята на Райчев.
                              Трябва да има "закъснели" и от отбора на Райчев, иначе ще изглежда странно Не че 267'070-те акции на Галя Райчева имат значение в случая, след като решенията на втората дата на ОС могат да се вземат и с една акция.

Меком май се превръща в бинарна задача - или ще се оправят нещата и тогава акциите ще струват доста, или няма да се оправят, и тогава е възможно да не струват нищо. Няма средно положение. Ако сте оптимисти, значи трябва да купувате, а ако сте песимисти, значи трябва да продавате

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                                Вече се явява и въпроса- КАКВО ПРАВИ КФН ЗА СПАЗВАНЕТО НА ЗАКОНА И ИНТЕРЕСИТЕ НА АКЦИОНЕРИТЕ В ТОВА ПУБЛИЧНО ДРУЖЕСТВО
                                Кире, от глупоста никой не може да те спаси!
                                Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Working...
                                X