IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Меком АД (MKX / MEKOM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• има ли все още някакъв останал фундамент в хартията ? Хайде, че оцк пак ви изпревари
    Не е препоръка... !!!
    "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
      Е па я си купих,ей тъй,за спорта.Всеки самоуважаващ се спекулант на БФБ,би трябвало да притежава поне една "чиста" артия...
      Аз, значи мноУ се уважавам, имам две чисти - мекомката и фонд имоти адсиц. За щастие и от двете са ми малко бройките

Коментар

• Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
        Е па я си купих,ей тъй,за спорта.Всеки самоуважаващ се спекулант на БФБ,би трябвало да притежава поне една "чиста" артия...
        Да де, в днешно време спекулантите изглеждат като праведни, а праведните като спекуланти.

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
          Никой не казва, кой купува и защо така усилено?

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
            Никой не казва, кой купува и защо така усилено?
            Като продаде, ще си каже

Коментар

• Никой не казва, кой купува и защо така усилено?

Коментар

• Жалко, че така се срина акцията. А и Комбината беше добър. Аз лично му харесвах продукцията и бях клиент .

Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                Аз избягах малко преди да ме награби саламокълцащата машина.

Никиту - НА САЛАМ !!!
                Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                  Тук доста хора станаха на САЛАМ .
                  Аз избягах малко преди да ме награби саламокълцащата машина.

Никиту - НА САЛАМ !!!
                  Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Тук доста хора станаха на САЛАМ .
                    Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Голямо раздвижване днес
                      Интересният за мен въпрос в момента е кой купува?
                      Не е препоръка, имам на стойност 45 лв, ма не казвам кога са купени

Коментар

• 18. ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРИТЕЖАВАНИТЕ ОТ ВИСШИЯ РЪКОВОДЕН СЪСТАВ АКЦИИ:

Никой от ръководният състав не притежава акции на “Меком” АД.

Този факт ми се струва доста странен

Коментар

• Първоначално изпратено от mirkata Разгледай мнение
                          Ми, то какво да очакваме от дружество в преднесъстоятелствено състояние? Егати и думата "преднесъстоятелственост", ама си е така!
                          Между другото там е останала само охраната на банката. И наетата такава си е заминала. Но и какво да прави като не им плащат, а ги дирят за кражби!?!

Коментар

• Първоначално изпратено от mirkata Разгледай мнение
                            Ми, то какво да очакваме от дружество в преднесъстоятелствено състояние? Егати и думата "преднесъстоятелственост", ама си е така!
                            Между другото там е останала само охраната на банката. И наетата такава си е заминала. Но и какво да прави като не им плащат, а ги дирят за кражби!?!
                            Еми няма лошо все е някакво състояние Дава възможност да се подготвим за последното причастие
                            Не е препоръка... !!!

Коментар

• Ми, то какво да очакваме от дружество в преднесъстоятелствено състояние? Егати и думата "преднесъстоятелственост", ама си е така!
                              Last edited by mirkata; 28.03.2013, 21:08.

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                                Съфорумци,

какво мислите за отчета на МЕКОМ?
                                Шема не се избушвай в избушеняци. Дори и златото е по-добър актив.
                                Още когато го листнаха на борсата с над 50 милиона собствен "капитал" останахме със съмненията, че е основно "хартиен" капитал., резултат от някакви апортни истории при вливания и преобразувания и никой не може да ме убеди, че оня тарикат е вложил над 50 мил. в туй дружество., което между другото си беше и една от причините за краха на ИПО-то
                                Че той ако ги имаше тези хартии по номинал щеше ли изобщо да се занимава със салами/ Щеше да се седи рентиер в някоя банка с 10% лихва и изобщо нямаше и да иска да им помирише саламите
                                С една дума, едва ли e останал сериозен играч на бфб, който да го интересува отчета
                                Не е препоръка... !!!

Коментар

Working...
                                X