има ли все още някакъв останал фундамент в хартията ? Хайде, че оцк пак ви изпревари
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Меком АД (MKX / MEKOM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнениеЕ па я си купих,ей тъй,за спорта.Всеки самоуважаващ се спекулант на БФБ,би трябвало да притежава поне една "чиста" артия...
Коментар
-
Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнениеЕ па я си купих,ей тъй,за спорта.Всеки самоуважаващ се спекулант на БФБ,би трябвало да притежава поне една "чиста" артия...
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеНикой не казва, кой купува и защо така усилено?
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеНикой не казва, кой купува и защо така усилено?
Коментар
-
Жалко, че така се срина акцията. А и Комбината беше добър. Аз лично му харесвах продукцията и бях клиент .
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеАз избягах малко преди да ме награби саламокълцащата машина.
Никиту - НА САЛАМ !!!Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеТук доста хора станаха на САЛАМ .
Никиту - НА САЛАМ !!!Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirkata Разгледай мнениеМи, то какво да очакваме от дружество в преднесъстоятелствено състояние? Егати и думата "преднесъстоятелственост", ама си е така!
Между другото там е останала само охраната на банката. И наетата такава си е заминала. Но и какво да прави като не им плащат, а ги дирят за кражби!?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirkata Разгледай мнениеМи, то какво да очакваме от дружество в преднесъстоятелствено състояние? Егати и думата "преднесъстоятелственост", ама си е така!
Между другото там е останала само охраната на банката. И наетата такава си е заминала. Но и какво да прави като не им плащат, а ги дирят за кражби!?!Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Ми, то какво да очакваме от дружество в преднесъстоятелствено състояние? Егати и думата "преднесъстоятелственост", ама си е така!
Между другото там е останала само охраната на банката. И наетата такава си е заминала. Но и какво да прави като не им плащат, а ги дирят за кражби!?!Last edited by mirkata; 28.03.2013, 21:08.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеСъфорумци,
какво мислите за отчета на МЕКОМ?
Още когато го листнаха на борсата с над 50 милиона собствен "капитал" останахме със съмненията, че е основно "хартиен" капитал., резултат от някакви апортни истории при вливания и преобразувания и никой не може да ме убеди, че оня тарикат е вложил над 50 мил. в туй дружество., което между другото си беше и една от причините за краха на ИПО-то
Че той ако ги имаше тези хартии по номинал щеше ли изобщо да се занимава със салами/ Щеше да се седи рентиер в някоя банка с 10% лихва и изобщо нямаше и да иска да им помирише саламите
С една дума, едва ли e останал сериозен играч на бфб, който да го интересува отчетаНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
Коментар