IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Меком АД (MKX / MEKOM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
    Първоначално изпратено от BOBAN1:
    .

КИБИЦИТЕ БИСТРЯТ АПОКАЛИПТИЧНИ СЦЕНИ. Я ВЗЕМЕТЕ ИЗМИСЛЕТЕ НЯКОЯ СХЕМА, ДА НАПРАВИТЕ НЯКОЙ ЛЕВ, ТА ДА ВИ ОЦЕНИМ
    Ако се върнеш назад бяха пуснати линкове за мисля 4 дела точно за фураж.

Ако ти се рови ето ти линк

http://www.srs-bg.com/

http://legalacts.justice.bg/AdvancedSearch.aspx

Не е препоръка за покупко-продажба на ценни книжа

Коментар

• За кибиците по твърд сух шпек, а за смелите рискови играчи дубъл и трипъл

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1:
        Симов ,я си представи следната схема
        .
        Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнение
        Недей така, че и без това миноритарите са дотатъчно притеснени.
        КИБИЦИТЕ БИСТРЯТ АПОКАЛИПТИЧНИ СЦЕНИ. Я ВЗЕМЕТЕ ИЗМИСЛЕТЕ НЯКОЯ СХЕМА, ДА НАПРАВИТЕ НЯКОЙ ЛЕВ, ТА ДА ВИ ОЦЕНИМ

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
          Симов ,я си представи следната схема.

Фирма Х е приближена на Райчев.Меком все още е на Райчев.

Меком купува фураж от фирма Б като се задлжава да плати е определен срок.Веднага този фураж се препродава на фирма Х ,КАТО ТАЗИ ФИРМА СЕ задължава да пати на Меком.Райчев ,чрез фирма Х продава фуража и е с чисти пари в джоба.Фирма Х е с капитал 5000в и почти без никакви активи.

По незнайни причини Райчев губи акциите си в Меком за смешни пари.Идват нови собственици...и какво намират...вземания от фирма Х...КОИТО НЕ СЕ ЗНАЕ КОГА И КАК шЕ СЕ ВЗЕМАТ......и плащания към фирма Б,която ВЕчЕ е завела дела....

Давам този пример,защото има доста такива деа срещу Меком.

...и най важното....Райчев е стара хиена...,бяха дружки с Н.Василев,....нищо ,че не е учил в Лондон...стара комуняга е той,така лесно за няколко милиона няма да си даде завода ....има нещо

Недей така, че и без това миноритарите са дотатъчно притеснени.
          Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• СУУЙЙ ШПЕК ЩЕ ПРОДЪЛЖАТ ДА ПАПАД НАБЛЮДАТЕЛИТЕ

Коментар

• А ЗАВИСТЛИВИТЕ ТРОЛОВЕ ДУХУЕТ ЛИ ДУХУЕТ
              Не е препоръка за нищо , но те обичат да го правят

Коментар

• Харесвам Прецаканите -винаги подържат темата актуална.
                Last edited by frei1974; 07.08.2012, 12:19.

Коментар

• Първоначално изпратено от UNSS Разгледай мнение
                  Нито съм купил, нито съм продал, нито ме интересува, кой колко ще лапне, ама за много хора ще има сУй шпек

Не е препоръка
                  Въпросат бе зададен към другия ти ник, поглеждайте отвреме-навреме като кой сте се логнали

Коментар

• Първоначално изпратено от UNSS Разгледай мнение
                    Нито съм купил, нито съм продал, нито ме интересува, кой колко ще лапне, ама за много хора ще има сУй шпек

Не е препоръка
                    Това ми хареса Унсс.
                    ++
                    Чудя се по принцип, junk-ракетите, с какво junk-гориво изобщо се реят из космоса ?
                    Не е препоръка... !!!
                    "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнение
                      Да нищо чудно да е станал гарант. Голяма излагация.

Въпроса е много оплетен. На един солидарен длъжник се дава срок да плаща. това значи, че той не е платил в определения срок и е знаел, че ще му се вземат акциите.

И тук идва новия въпрос нима Меком Ад не струва няколко милиона или пък толкова ли е обеднял Райчев.

Много въпросителни. Дано поне половината от активите по консолидирен баланс са там след като влезнат новите собственици.
                      Симов ,я си представи следната схема.

Фирма Х е приближена на Райчев.Меком все още е на Райчев.

Меком купува фураж от фирма Б като се задлжава да плати е определен срок.Веднага този фураж се препродава на фирма Х ,КАТО ТАЗИ ФИРМА СЕ задължава да пати на Меком.Райчев ,чрез фирма Х продава фуража и е с чисти пари в джоба.Фирма Х е с капитал 5000в и почти без никакви активи.

По незнайни причини Райчев губи акциите си в Меком за смешни пари.Идват нови собственици...и какво намират...вземания от фирма Х...КОИТО НЕ СЕ ЗНАЕ КОГА И КАК шЕ СЕ ВЗЕМАТ......и плащания към фирма Б,която ВЕчЕ е завела дела....

Давам този пример,защото има доста такива деа срещу Меком.

...и най важното....Райчев е стара хиена...,бяха дружки с Н.Василев,....нищо ,че не е учил в Лондон...стара комуняга е той,така лесно за няколко милиона няма да си даде завода ....има нещо

Коментар

• Никой не говори за теб

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP Разгледай мнение
                          Еееееее ,продаде и взе да плюеш -абе малко имайте срама бе хора.

Не е препоръка

Коментар

Той един бизнес
                            Еееееее ,продаде и взе да плюеш -абе малко имайте срама бе хора.

Коментар

Той един бизнес
                              Ми поне е реален бизнес, а не безкрайни приходи от "финансови операции" на хартия, НАЛЕ ?

Коментар

• Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
                                Освен ако не се е набутал като солидарен длъжник по договора, какъвто почти със сигурност е. Кредиторите са хитри... Що да разпарчетосват бизнеса, като могат да го вземат целият и направят допълнителен профит?
                                Той един бизнес

Коментар

Working...
                                X