Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Погром на БФБ!
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от NiaAbe vie ludi li ste...za kakvo spirane na turgoviata govorite?
Shtom se prodava se i KUPUVA...koito ima cash v momenta podskacha 3 metra...tova e PAZAR i ako dnes sprete utre pak shte e pogrom, daide da zatvorim BFB ako iskate i samichki da si opredeliate cenite da si razmeniate depozitarkite po kafetata....
Veche totalno izprashtiahte, kakvoto stava shte stava ili prodate ili kupuvate ili chakate. Nama koi da vi reshi problemite...vseki sam si go poema do kolkoto i do kogato moje. Apostolov niama da vi doide da vi smeni gashtite.
Aide stegnete se malko!http://milom.blog.bg/
Коментар
-
Първоначално изпратено от Петър КараивановОще път надолу има....само...... Be Cool.........
Винаги когато БСП управлява се случват такива веселби.....
През зимата на '96-'97г. понеже нямаше борса беше врътката с долара от 200лв. на 3000лв. за 4-5 месеца - Ефекта стопи се Вътрешния дълг, Некои хора си оправиха задълженията към държавата и .....
Сега май целта пак е същата,както и ДОНОРИТЕ - народа,масите и всенародната любов към партията.......Be Cool.........
Коментар
-
Първоначално изпратено от FactsПървоначално изпратено от Колчо СлепецаПървоначално изпратено от PachoПървоначално изпратено от AmatyorВъпроса вече е как ще остане днешния ден в историята.... като черната сряда или като началото на края
И КУПУВАХ...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо СлепецаПървоначално изпратено от PachoПървоначално изпратено от AmatyorВъпроса вече е как ще остане днешния ден в историята.... като черната сряда или като началото на края
И КУПУВАХ...
Коментар
-
Abe vie ludi li ste...za kakvo spirane na turgoviata govorite?
Shtom se prodava se i KUPUVA...koito ima cash v momenta podskacha 3 metra...tova e PAZAR i ako dnes sprete utre pak shte e pogrom, daide da zatvorim BFB ako iskate i samichki da si opredeliate cenite da si razmeniate depozitarkite po kafetata....
Veche totalno izprashtiahte, kakvoto stava shte stava ili prodate ili kupuvate ili chakate. Nama koi da vi reshi problemite...vseki sam si go poema do kolkoto i do kogato moje. Apostolov niama da vi doide da vi smeni gashtite.
Aide stegnete se malko!NIAMAM KIRILICA V OFICCEamolia, budete tolerantni...
Коментар
-
Първоначално изпратено от PachoПървоначално изпратено от AmatyorВъпроса вече е как ще остане днешния ден в историята.... като черната сряда или като началото на края
И КУПУВАХ...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
Коментар