IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Погром на БФБ!

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• http://forum.investor.bg/viewtopic.php?t=8510&r=2930

Коментар

• Първоначално изпратено от Nia
      Abe vie ludi li ste...za kakvo spirane na turgoviata govorite?
      Shtom se prodava se i KUPUVA...koito ima cash v momenta podskacha 3 metra...tova e PAZAR i ako dnes sprete utre pak shte e pogrom, daide da zatvorim BFB ako iskate i samichki da si opredeliate cenite da si razmeniate depozitarkite po kafetata....

Veche totalno izprashtiahte, kakvoto stava shte stava ili prodate ili kupuvate ili chakate. Nama koi da vi reshi problemite...vseki sam si go poema do kolkoto i do kogato moje. Apostolov niama da vi doide da vi smeni gashtite.

Aide stegnete se malko!
      Аз скачах след Алианца,ама сега ми идва само да ровя-защо не си зададох простичкия въпрос тогава -крушата има ли опашка или да
      http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
        Първоначално изпратено от zlata lamia
        Кол4о, недей купува,4е наистина ще ти стане гадно!
        не ме мисли...
        просто трезво разгледай цените...
        Цените.... пич ти стадо овце да смята видял ли си?

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
          Още път надолу има....само...... Be Cool.........
          Винаги когато БСП управлява се случват такива веселби.....
          През зимата на '96-'97г. понеже нямаше борса беше врътката с долара от 200лв. на 3000лв. за 4-5 месеца - Ефекта стопи се Вътрешния дълг, Некои хора си оправиха задълженията към държавата и .....
          Сега май целта пак е същата,както и ДОНОРИТЕ - народа,масите и всенародната любов към партията.......Be Cool.........
          а тва петре го премести в темата за 15 мита. че ми ареса.

Коментар

• Фактс е мноу колоритен, трябва да му се признае

Коментар

• Първоначално изпратено от Facts
              Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
              Първоначално изпратено от Pacho
              Първоначално изпратено от Amatyor
              Въпроса вече е как ще остане днешния ден в историята.... като черната сряда или като началото на края
              Мдааа. След време гордо ще разправяме на внуците - "Знайш ли кат са срина софикса с 10 % за ден - аз бях там , ехеее ... " , Който оцелее де.
              ... и ще добавя..
              И КУПУВАХ...
              ... И затова сега вместо наследство ви оставям само дългове...
              престааш си ... ?
              Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от zlata lamia
                Кол4о, недей купува,4е наистина ще ти стане гадно!
                не ме мисли...
                просто трезво разгледай цените...
                Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
                  Първоначално изпратено от Pacho
                  Въпроса вече е как ще остане днешния ден в историята.... като черната сряда или като началото на края
                  Мдааа. След време гордо ще разправяме на внуците - "Знайш ли кат са срина софикса с 10 % за ден - аз бях там , ехеее ... " , Който оцелее де.
                  ... и ще добавя..
                  И КУПУВАХ...
                  ... И затова сега вместо наследство ви оставям само дългове...

Коментар

• Abe vie ludi li ste...za kakvo spirane na turgoviata govorite?
                    Shtom se prodava se i KUPUVA...koito ima cash v momenta podskacha 3 metra...tova e PAZAR i ako dnes sprete utre pak shte e pogrom, daide da zatvorim BFB ako iskate i samichki da si opredeliate cenite da si razmeniate depozitarkite po kafetata....

Veche totalno izprashtiahte, kakvoto stava shte stava ili prodate ili kupuvate ili chakate. Nama koi da vi reshi problemite...vseki sam si go poema do kolkoto i do kogato moje. Apostolov niama da vi doide da vi smeni gashtite.

Aide stegnete se malko!
                    NIAMAM KIRILICA V OFICCEa molia, budete tolerantni...

Коментар

• Кол4о, недей купува,4е наистина ще ти стане гадно!

Коментар

• Първоначално изпратено от Pacho
                        ... и ще добавя..
                        И КУПУВАХ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Amatyor

Коментар

• Въпроса вече е как ще остане днешния ден в историята.... като черната сряда или като началото на края

Коментар

• Първоначално изпратено от thehun
                              Дръжте се колеги дъното наближава, ама как ще изплуваме е въпроса
                              Много подводни камъни има на това дъно... Уж водата беше до колене, а сега вече хората се издавиха.

Коментар

• ...
                                АЗ ПА СИ ПАЗАРУВАМ
                                .. полека ..
                                и да падне още ..ЩЕ ПРОДЪЛЖА ДА КУПУВАМ !!!

НЕКА МИ Е ГАДНО...
                                :P

Коментар

Working...
                                X