IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Зърнени Храни България (ZHBG)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Радев
    Коя година тази акция ще върне на цена 4.50????
    pitai koi mesec

Коментар

• През коя година тази акция ще върне на цена 4.50????

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff
        Първоначално изпратено от kurk
        Първоначално изпратено от Brazilia231
        Първоначално изпратено от rookie trader
        2 лв и големите купуват.Според мен нива под два лева ще са мечта за напред, аз лично усредних тук
        Сьгласен 2 лева е ниво на което търпеливи играчи ще направят голяма пачка след време..
        Абе тая акция си и ще си струва колкото сумата от цените на кило брашно и литър олио разделена на две

Не е препоръка
        Тази акция е чудесна за защитна стратегия. А и потенциалът и да расте е по-голям отколкото да пада..Също НЕ Е ПРЕПОРЪКА.
        Тая акция си е е...ла м....ката!!!

Не е препоръка :-))))

Коментар

• Първоначално изпратено от kurk
          Първоначално изпратено от Brazilia231
          2 лв и големите купуват.Според мен нива под два лева ще са мечта за напред, аз лично усредних тук
          Сьгласен 2 лева е ниво на което търпеливи играчи ще направят голяма пачка след време..
          Абе тая акция си и ще си струва колкото сумата от цените на кило брашно и литър олио разделена на две

Не е препоръка
          Тази акция е чудесна за защитна стратегия. А и потенциалът и да расте е по-голям отколкото да пада..Също НЕ Е ПРЕПОРЪКА.

Коментар

• Първоначално изпратено от Brazilia231

Не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от rookie trader

Коментар

• 2 лв и големите купуват.Според мен нива под два лева ще са мечта за напред, аз лично усредних тук
                Не е препоръка. Който взима инвестиционно решение на базата на писания във форум , е идиот!

Коментар

• Айди честито,

петрола падна под 100-тачката

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40
                    Здравейте,
                    отново една задачка към КФН:

Г-н Керезов споменава за обратното изкупуване на цена от 3.3 до 4.5лв , което са направили от "Химимпорт и неговите структури".

Нека се провери на нива 4.4 - 4.6, кои са инвеститорите, разпродавали като бесни?
                    Дали не са свързани с ТИМ лица и фирми, които като разбраха за провала на предлагането, бързо се отърваха от акциите си(даже и преди да имат право,май - но за това не съм 100% сигурен.Нека да се провери, и тогава студената вода ще си я пия с удоволствие).
                    успехи
                    Според бюлетините най-много са продавали клиенти на Пощенска, а най-много са купували ЦКБ.

Коментар

• Чичо,

Имам едни данни за 2007 - първите дни на търговията от 17 до 21.12

Като махнем кросовете
                      /общо към 55млн акции, при 13млн Булбанк е и продавач и купувач,/

СОВОSи са продали 1 млн акции и CCB e купила 1.17 млн

Всичко друго е под 100 000 бр.

Така че си пий водата спокойно.

Коментар

• Здравейте,
                        отново една задачка към КФН:

Г-н Керезов споменава за обратното изкупуване на цена от 3.3 до 4.5лв , което са направили от "Химимпорт и неговите структури".

Нека се провери на нива 4.4 - 4.6, кои са инвеститорите, разпродавали като бесни?
                        Дали не са свързани с ТИМ лица и фирми, които като разбраха за провала на предлагането, бързо се отърваха от акциите си(даже и преди да имат право,май - но за това не съм 100% сигурен.Нека да се провери, и тогава студената вода ще си я пия с удоволствие).
                        успехи

Коментар

• Ослушвам се аз тук - но тази неяснота с биодизела ме кара да съм предпазлив. Иначе в зърнения бизнес има "хляб".

Високите цени на растителните масла значително съкращават използването им за биогорива, особено в Европа, съобщи специализиранетома издание Oil World. Соевото и палмовото масло отбелязаха рекордно високи стойности в началото март. Оттогава цените им малко се понижиха на фона на реализиране на печалби от продажби при високи котировки, но все още маслата са скъпи. "При тези цени палмовото масло не се използва за производство на електричество в Европа", пише Oil World. Потреблението на биодизел извън задължителното му използване за смесване с дизелово гориво намалява и в повечето европейски страни на практика вече не съществува, твърди изданието. Заради високите цени, които се задържаха от началото на 2008 г. експертите изчисляват, че потреблението на биогорива в Европа ще намалее с 3-4 млн. тона.
                          В Европа най-големите производствени съкращения са в Германия, която е сред водещите производители на биодизел в света. Потреблението на германски биодизел е намаляло с около 1.4 млн. тона през 2007 г. на годишна база. Свива се и търсенето на непреработено рапично масло като автомобилно гориво, което беше до неотдавна 800 хил. тона годишно.

През 2008 г. в света ще намалее употребата на растителни масла за хранителни цели. Свиването ще е с 500 000 до един млн. тона, прогнозира Oil World. Въпреки намаляващото търсене на растителните масла за гориво и храна цените няма да се понижат заради рекордно ниския долар, в който те са деноминирани.
                          http://www.capital.bg/show.php?storyid=474353
                          Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Пожелавам ВИ - това да сте ВИЕ !
                            fantomas написа:
                            фантомас, по-голяма дивотия не бях чувал. Че няма вечни инвеститори няма, но доста хора тук ще са мнооого дългосрочни
                            ДА, АБСОЛЮНО СИ ПРАВ-това обаче ще бъде ЕДНА ДЕЙСТВ. сладка победа.
                            Abe purvo niama da e losho da si priznaete che sgafihte kato kupuvahte predi niama i 3 meseca na 4.50, a posle izvurshihte oshte kup gluposti dokato stigne segashnata cena.
                            Pobedata shte e sladka za tozi, koito si kupi na nai-niskata cena, a tova triabva da ti e iasno che niama da si ti.
                            ДАЖЕ ще почерпя по една умереностудена бира+ картофки, ей-така
                            защото не съм " стислю-каръков" !!
                            не е препоръка за покупко-продажба

Коментар

• Първоначално изпратено от малката сестра
                              и на мен цените все още ми се струват високи
                              особено като се има предвид рискованото и скъпо начинание с биогоривата
                              и празните складове за зърно
                              ай пак ще изчакаме, може и да греша
                              )))))
                              хехехе ама Вие май не знаете на кой свят и в коя държава живеете

днес ми е ден за забавление явно
                              Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• Първоначално изпратено от SoKoLoV
                                ето пак заблудени мнения.Как да има зърно като то не е израстнало,и не само биодизелът а 30% ОТ ПАЗАРА НА ЗЪРНЕНИ ХРАНИ в България.

Депресията е много лошо нещо,докарва до болест.
                                Между другото сами си докарахте емисията до там,щото сте мнителни българчета без информация.

Ако в края на годината има дивидент,ще е добре за мажоритаря и емисията.
                                не е препоръка.
                                Не знам дали са заблудени мнения, но виж за дивидента по долу:

Първоначално изпратено от nnmr
                                Първоначално изпратено от mmmfaka
                                Давали ли са дивидент някога?
                                Давали са на CEO-то McLaren
                                :lol:

Първоначално изпратено от nevermind
                                Първоначално изпратено от mmmfaka
                                Давали ли са дивидент някога?
                                ne sa imali namerenie da davat pone do 3-4godini sled listvaneto!
                                Това е от една друга тема, но важи и за тази.

Коментар

Working...
                                X