If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
от темата за Химимпорт...вероятно още края на другата седмица
Първоначално изпратено от Kerezov
Киф, годишната пресконференция ще бъде по всяка вероятност около 30 април или по-рано, просто държим всички водещи компании да са готови с отчетите( става въпрос за тези с консолидация), а публичните - с отчетите за 1Q. ...
Факушка, минала е едва 1/3 от годината, а си се захванал за прогнозите на колегата за към края на годината. Освен това прекалявате с анализа на ЕЛАНА. Горе-долу по същото време или малко преди това те направиха анализ и на ПОЛИМЕРИ, на който таргета беше 18,50 - а сега сам виждаш къде е.
Не съм зе захванал с него. Сигурно изглежда така, но не е. Доколкото виждам, не си бос в тези неща, и надявам се разбираш, че дали прогнозата ще е 6 лв. 8 лв. или 80 лв., има разлика само в цифрите. Никоя от тези цени няма причина да се случи до края на годината. Не е като трейсианството, но има общи черти.
Малка шега - след като за 1/3 от гоздината цената падна два пъти, колко ли ще падне до края на годината? (използвайте математическа дедукция)
,.......tvarde sym predobeden po tazi akcia stoto imam mnogo,no ako pokajat dobri cifri na ot4eta mi se struva 4e ste otletim........
Никой от миноритарите не го иска наистина, но засега отлита в небитието... Не знам какви цифри очаквате, наистина, но засега отлита в небитието...
......zasto da ne go iska? nesto nerazbrah ?........moite o4akvania <ne prognozi prosto diapazon v koito ste sym dovolen> sa ...pone 3 kym avgust i posle predi izobite v USA 3.40-50...
Факушка, минала е едва 1/3 от годината, а си се захванал за прогнозите на колегата за към края на годината. Освен това прекалявате с анализа на ЕЛАНА. Горе-долу по същото време или малко преди това те направиха анализ и на ПОЛИМЕРИ, на който таргета беше 18,50 - а сега сам виждаш къде е.
Не съм зе захванал с него. Сигурно изглежда така, но не е. Доколкото виждам, не си бос в тези неща, и надявам се разбираш, че дали прогнозата ще е 6 лв. 8 лв. или 80 лв., има разлика само в цифрите. Никоя от тези цени няма причина да се случи до края на годината. Не е като трейсианството, но има общи черти.
Малка шега - след като за 1/3 от гоздината цената падна два пъти, колко ли ще падне до края на годината? (използвайте математическа дедукция)
,.......tvarde sym predobeden po tazi akcia stoto imam mnogo,no ako pokajat dobri cifri na ot4eta mi se struva 4e ste otletim........
Никой от миноритарите не го иска наистина, но засега отлита в небитието... Не знам какви цифри очаквате, наистина, но засега отлита в небитието...
Мнението ми е препоръка за покупка или за продажба на акции.
Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата
Ще се лети ли или гмуркане се очертава? Май на летеж надолу отиват нещата...
За литване не смея да мисля,но скок до 2,30-2,40 си е съвсем реален
Може, може... но според мен е по реално да достигне 1.50 - 1.60 лева за брой...
Тъй като предния ми пост не е излязъл по някаква причина, искам да те попитам защо смяташ така? Дали е плод на някакъв сериозен анализ или в резултат на липса на определени медикаменти?
Hribol, не знам защо ми говориш за медикаменти, когато ти беше един от ентусиастите преди три месеца и плямпаше насам-натам за цени от 8 лева до края на годината...
Сериозни коментари и анализи дори доста има назад във форума. Надявам се че не си забравил. Само да напомня по спомен, че любимите ти зхбг очакват да изкарат някакъв кеш 2010 г. Така казват. ама дали ще стане - никой не знае.
На фона на това което стана на бфб, тази акция сега трябваше да струва 1.20-1.40.
В крайна сметка мажоритаря ви изигра добре, нали? Акцията в момента е надценена, и някои играчи и разбирачи платиха скъпо за това.
Не се заяждам, просто всичко за което питаш го има в анализа на елана, (даже и те малко надценяват позицията - все пак анализа е от половин година) доста инфо има дори в "анализа" на ццб, само трябва да може да чете човек... И всичко това е разнищено доста добре в темата.
Българската петролна и газова асоциация /БПГА/ предлага
на правителството пакет от мерки, за да може да стартира
реалната продажба на биогорива у нас, пише в съобщение на
асоциацията получено днес в БТА.
Становището на експертите от организацията е, че докато
правителството и парламентът не предприемат тези законодателни
действия, няма да има технически, юридически и бизнес условия за
съхранение и продажба на биогорива у нас. При настоящата
юридическа рамка компаниите в бранша не могат да изпълняват
задълженията по Закона и ако това не се промени, България няма
да може да спази ангажимента си към ЕС по отношение на
биогоривата, пише още в съобщението.
Пакетът от мерки ще бъде обсъден на кръгла маса в
понеделник, 21 април, в която ще участват представители на
най-големите дистрибутори на горива - членове на асоциацията,
министърът на икономиката и енергетиката Петър Димитров и
представители на министерствата на икономиката и енергетиката,
финансите и на околната среда и водите, на агенция "Митници",
депутати от комисиите по бюджет и финанси, енергетика и
транспорт и съобщения, както и членове на Националната асоциация
по биогоривата в България, експерти в областта на горивата и
други.
Тъй като предния ми пост не е излязъл по някаква причина, искам да те попитам защо смяташ така? Дали е плод на някакъв сериозен анализ или в резултат на липса на определени медикаменти?
да ти подскажа - много е разочарован, че зърнените храни не подпомагат развитието и усъвършенстването на ...лубрикантите...
оххх, извинявам се за оффтопика, ама не се сдържам вече - толкова черни мисли ми се въртят в главата и толкова страх натрупах, че вече съм в групата на песимистите и очаквам крах - навсякъде, във всичко...дори ме е страх, че скоро и слънчево затъмнение може да се появи...
Ще се лети ли или гмуркане се очертава? Май на летеж надолу отиват нещата...
За литване не смея да мисля,но скок до 2,30-2,40 си е съвсем реален
Може, може... но според мен е по реално да достигне 1.50 - 1.60 лева за брой...
Коментар