Българските производители на биогорива отхвърлиха предупрежденията, че насърчаването на продукцията им оскъпява хранителните продукти и нанася поражения върху околната среда. Миналата седмица директорът на Международния валутен фонд (МВФ) Доминик Строс-Кан обяви биогоривата за морален проблем и предупреди, че те водят до поскъпване на храните, което от своя страна поражда бунтове и недоволства. Водещи учени от ЕС пък поискаха отлагане на сроковете за въвеждането на нови горива заради риск от нанасяне на поражения върху околната среда. "Пренесено на българска почва, това са спекулации. Храните в България не поскъпват заради биогоривата - нито тон жито или царевица не е купен през миналата година за производство на екогорива", посочи Димитър Замфиров, председател на Националната асоциация по биогорива в България (НАББ). Разчетите на организацията сочат, че около 45-47% от земеделските земи в България са пустеещи и не се обработват, като в същото време страната изнася хранителни продукти.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Зърнени Храни България (ZHBG)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ФакушкаПървоначално изпратено от batetoсъщо дрънкане на врели-нелипели .... ...............
ама то и друго не може да се очаква.........
........................
Сега наздраве за Цветница на всички!
Според скромното ми мнение и след като погледнах назад какви си ги драскал, си личи че ти се иска да си факър, но за смях и забавление на четящите тук си ... факан! :lol: Ха-ха-ха-хахаха
Ми идва страстната седмица, възползвай се от безплатните ми съвети и земи се отърви от губещата позиция, скоро ще може на 1.20-1.30 да се включиш пак... как го изчисли 1.20-1.30 ?
Мнението ми е препоръка за покупко-продажба на зхгбарки
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40Да, за две неща си прав Факуш - датите са грешни.Браво,браво.
обикновените безсмислици
.............
така ,че най-важната и дългосрачна инвестиция съм я направил...Мнението ми е препоръка за покупка или за продажба на акции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от batetoсъщо дрънкане на врели-нелипели .... ...............
ама то и друго не може да се очаква.........
........................
Според скромното ми мнение и след като погледнах назад какви си ги драскал, си личи че ти се иска да си факър, но за смях и забавление на четящите тук си ... факан! :lol: Ха-ха-ха-хахаха
Ми идва страстната седмица, възползвай се от безплатните ми съвети и земи се отърви от губещата позиция, скоро ще може на 1.20-1.30 да се включиш пак...
Мнението ми е препоръка за покупко-продажба на зхгбаркиМнението ми е препоръка за покупка или за продажба на акции.
Коментар
-
Да, за две неща си прав Факуш - датите са грешни.Браво,браво.
За това ,което съм писал,се подписвам и сега. Ако съм критикувал и даже бъзикал Мажоритаря,то не е за цената, а за отношението след това( най вече за обратното изкупуване - между временно доста АД взеха решение за обр. изкупуване, но няма да им вземам кинти за съвета ).
А за късмета и бизнеса - дай Боже всекимо толкова.
Като резултат -детето е в "БРАШЛЯНА",(което ако разбираш за какво става въпрос о.к., ако не - ставай все по "велик"), така ,че най-важната и дългосрачна инвестиция съм я направил...
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40дрън дрън, и глупости, както обикновенно
.................................................. ............................
Дай да загубя още малко - да направим прогнози, със залози, по тримесечия, само до края на год .
до 31.06 -3.2лв
до 31.09 -4.1лв
до 31.12 -4.9лв
по 50 лв на прогноза( за такъв велик анализатор, като теб, какво са)
успехи
За всички е ясно, че какъвто си "експерт", скоро и масчицата дето разправяше че е останала, ще замине
Но какво да се прави - то май освен от комар нямаш шансове да изкараш нещо. Само ако имаш късмет, ама хора като теб нямат
Погледни даже датите на залозите си дето искаш не са верни, а искаш да залагаш. Ха-ха-хааа
А че съм велик - така е. Всички го виждат.Това разбира се не е причина да те вкарвам в загуби, дори и на 50 лева. Купи си нещо по добре.
Мнението ми е препоръка за покупка или за продажба на акции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ФакушкаПървоначално изпратено от Hribol..........................................
Няма и да те питам " Абе защо купи на 4.50 а не сега на 2.15 или по натам на 1.50"
Не съм много съгласен че истинските играчи затварят парите си в акция която може би ще донесе доход след неопределен брой години, и то не се знае какъв...
Точките са за да спестя място, нямам за цел да те обиждам.
когато станеш Факър, а не факуж и имаш пари да рискуваш и спокойно да губиш или печелиш може и да приемаме мненията ти по-на сериозно.
Коментар
-
Факуш,
доколкото разбрах от един от спамовете ти, твоето писане е към " босите и голите във форума", което си е пълна манипулация на акциите на ЗХ.То не бе 1.8, 1.5 ,стигна до под лев и т.н.
Имам съмнение, че тичкаш до ул."Ст. Караджа" за зоб, ама го делиш на три, щото сте тримка спамаджиите.При падаш пазар да даваш падащи прогнози си е направо велико.
Дай да загубя още малко - да направим прогнози, със залози, по тримесечия, само до края на год .
до 31.06 -3.2лв
до 31.09 -4.1лв
до 31.12 -4.9лв
по 50 лв на прогноза( за такъв велик анализатор, като теб, какво са)
успехи
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя)Бла бла, отговорих в твоя стил.
Съжалявам, но не разбирам тезата ти...
На мен лично ми омръзна да се ровим в миналото, на всяко постижение да противопоставяме огромни дози негативизъм, да не признаваме правото на развитие и промяна, да спираме прогреса, защото нещо в народопсихологията ни пречи да бъдем позитивни...
Това, което ме интересува тук е публичността на един холдинг от 2 години и дали той успява да се интегрира в цялостната икономическа картина на страната.Дали инвестиционната му политика ще допринесе за икономическото развитие, дали ще има работа за хората, които работят в структурите му, дали ...ще вървим напред или бавно и методично на всеки напредък ще подлагаме "прът в колелата" и ще започваме отново...до безкрай...
Така възприемаме света на Балканите, на други места мислят различно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hribol..........................................
Няма и да те питам " Абе защо купи на 4.50 а не сега на 2.15 или по натам на 1.50"
Не съм много съгласен че истинските играчи затварят парите си в акция която може би ще донесе доход след неопределен брой години, и то не се знае какъв...
Точките са за да спестя място, нямам за цел да те обиждам.Мнението ми е препоръка за покупка или за продажба на акции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушка.............. не знам защо ми говориш за медикаменти, когато ти беше един от ентусиастите преди три месеца и плямпаше насам-натам за цени от 8 лева до края на годината...
Сериозни коментари и анализи дори доста има назад във форума. Надявам се че не си забравил. Само да напомня по спомен, че любимите ти зхбг очакват да изкарат някакъв кеш 2010 г. Така казват. ама дали ще стане - никой не знае.
...........................
Затова не ми слагай в устата думи, които не съм казвал. Анализи много прочетох тук, но твой не видях. Освен това аз си имам свои сметки и анализи, но не ги набивам в главите на останалите. Затова нека оставим пазара да се развие в посоката, в която ще тласнат играчите. Но истинските играчи..........
А пък 2010 е съвсем близо, от гледна точка на една добра инвестиция. Хората купуват 15 годишни облигации или вземат 30 годишни кредити. Защо да не инвестират и по-дългосрочно. Бързите спекулации са само част от пазара.
На неизбежния ти въпрос, защо съм купил на 4,5 а не сега на 2,15 ми омръзна да отговарям.
Лека вечер
Коментар
Коментар