IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Зърнени Храни България (ZHBG)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Преди малко анализирах данните от днешната търговия и все още си залагам перата на короната че ще падаме туканка. За една седмица е потвърдило 2 индикатора за слизане надолу

Коментар

• Първоначално изпратено от psycoholic
      Първоначално изпратено от Ташунко със сапа
      Първоначално изпратено от psycoholic
      Хихихихихи почна са !!! Само как го разтоварват
      На колко го разтоварват? За първи път виждам някой да гледа обема, без да мисли за цената, а в случая тя е като вчерашната!

Ииииии спокойна ва не са дразни има време убаво да падне.Не съм казал че баш днес ша падне
      Не се дразня, даже и акции нямам тук! Само ти се чудя на акъла каква фурнаджийска лопатка си! Искам да те поздравя по този случай с една детска броеница:

С*ала патка на лопатка, кой го яде? Ти! :-)

Хихихихи ама и ника ти подхожда.Бая детско е да знаиш рано ти е още да се занимаваш с борси

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа
        Първоначално изпратено от psycoholic
        На колко го разтоварват? За първи път виждам някой да гледа обема, без да мисли за цената, а в случая тя е като вчерашната!

Ииииии спокойна ва не са дразни има време убаво да падне.Не съм казал че баш днес ша падне
        Не се дразня, даже и акции нямам тук! Само ти се чудя на акъла каква фурнаджийска лопатка си! Искам да те поздравя по този случай с една детска броеница:

С*ала патка на лопатка, кой го яде? Ти! :-)
        BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

Коментар

• Първоначално изпратено от малката сестра
            chetete kakvo e napisano - 6.5 mil tona jito
            mai ne vijdate
            ili za vas vsichkoto zarno e jito????????
            aide poveche da ne pishem za tova, zashtoto az otivam da si pribera rentata, porachal sam si Alfa 159, da pokaram i az neshto laskavo......
            uspeh na vsichki zalojili pari v tozi biznes - zemia, renta, akcii i dr.....
            perfect choice...
            сори за офа..
            Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Направо ти се чудя на акъла май големия ястреб ти го е изпил всичкия, защото очевидно не ти е останал много :-))
              И на какво точно се радваш, че падала акцията така ли ?!?!
              Ами като се вдига ревеш ли ?!?!
              МНого ще се радвам да ми отговориш пернат братко !

Коментар

BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• Хихихихихи почна са !!! Само как го разтоварват

Коментар

• chetete kakvo e napisano - 6.5 mil tona jito
                    mai ne vijdate
                    ili za vas vsichkoto zarno e jito????????
                    aide poveche da ne pishem za tova, zashtoto az otivam da si pribera rentata, porachal sam si Alfa 159, da pokaram i az neshto laskavo......
                    uspeh na vsichki zalojili pari v tozi biznes - zemia, renta, akcii i dr.....

Коментар

• Първоначално изпратено от малката сестра
                      Първоначално изпратено от kif
                      Първоначално изпратено от Gold
                      Международният съвет по зърното: България ще прибере 5.8 млн. т пшеница

http://pazari.dnevnik.bg/show/504829/
                      Точно преди 2 месеца един човек във форума беше тотално оплют от разни "разбирачи" в тази тема.
                      Е ще кажете не слагай каруцата пред коня и в общи линии няма да го направя, т.к. в земеделието няма нищо сигурно, но кой друг освен него се осмели 2 месеца преди официалните прогнози да даде такива и почти да ги познае?????

Първоначално изпратено от 4i40
                      Здравейте,
                      една малка сметчица:
                      житото тази година е супер - 6 - 6.5 млн.т.(2млн - за хляб,1млн - семе и фураж). 3 млн за износ. От тях 1млн ОФИЦИАЛНО през "зрънчо" - ето 350млн лв продажби от раз.От съхранение още малко и т.н.Това е бизнеса, а боидизела е парлама и реклама.
                      На 01.04. в Германия открили съставка от олио и биодизел специално за "МАЙБАХ"- е, с такива икономии акциите на Зрънчо - само нагоре!!!
                      успехи
                      интересно е да се върнете на коментарите от около 04.04. )))

Поздрави на всички и дано реколтата е наистина добра, защото от това ще спечелим не само ние които сме заложили на тази акция ами и дори Факушка, сестрата, Кура и всички които се хранят, а не фотосинтезират!

е 6-6,5 мил тона никога няма да е житото, особено през 2008 г
                      така че прогнозата е доста неточна
                      вместо да се извиниш на колегата, ти се мъчиш да се измъкнеш - по прогнозни данни неговата долна граница НАПРАВЕНА ПРЕДИ 2 МЕСЕЦА се разминава само с 200 хиляди. Твоята прогноза от около 04.04. беше, че това е добива за 2 години - кой е по-близо - форума сам може да прецени!

трябва понякога да сме мъже - а не мъже скрити под женски никове!
                      Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• Първоначално изпратено от rino
                        da andreicho smiatame,
                        i zatova prodavame,
                        ti mai ne smiatash, s teia 1,5mln tona na ZHBG v sillos napravo me razbi... ti znaesh li kakav im e kapaciteta?
                        znaesh li kakav e kapaciteta v tonove na velikata biodiesel fabrika??? a znaesh kolko e kapaciteta na bulgaria v tonove za kulturite ot koito moje da se proizvejda biodiesel??? sas sigurnost mai nisto ne znaesh!!! zastoto ZHBG da raboti na full capacity triabva da vnasia materiali ot van i edinstvenoto nesto koeto moje da vnese e ia malaysiisko palmovo olio koeto obache i to veche struva mnogo pari, a da ne govorim che i transporta veche e skap.
                        vaobste 90% ste takiva smeshnici investitori che niamam dumi..... dnes v plod i zelenchuka prodavacha mi kaza ' kupil sam si edni aktsiiki i gi chakam da se kachat ama te padat ama se i kachvat'..... smiah v zalata
                        zhbg se kupuva na 1.90- 2.20 max. .
                        Абе мушмул,
                        нали за да продадеш първо трябва да купиш. Или и ти си от тия специалисти дето купихте под 2 лв и на 3 продадохте. Относно завода за боидизел ще ти кажа само, че си в голяма грешка. Отиди до Провадия и виж за какво иде реч - за информация капацитета му е 100хил тона.
                        Относно въпроса ти:
                        a znaesh kolko e kapaciteta na bulgaria v tonove za kulturite ot koito moje da se proizvejda biodiesel???
                        Ще ти отговоря: А и знаеш ли колко е пустеещата земя в БГ???
                        Пич само ще те светна, че при тази цена на петрола и силната реколта която се очаква тази година, маржина при биогоривата ще е доста приличен.
                        Ади със здраве

Коментар

Май кат гледам мой и да позная.Пощата мнооо бягат от Зърното ва Що тъй ва
                          Млади приятелю, успокой се, та зората едвам напъпила е над бивака ви!

Аааааа туканка вече бая прижуля Напечено е кат на БФБ-то

Коментар

Май кат гледам мой и да позная.Пощата мнооо бягат от Зърното ва Що тъй ва
                            Млади приятелю, успокой се, та зората едвам напъпила е над бивака ви!

Коментар

• Май кат гледам мой и да позная.Пощата мнооо бягат от Зърното ва Що тъй ва

Коментар

• Първоначално изпратено от polki
                                Бледолики след задълбочен анализ на туй зърно смея да твърдя че в близките дни очаквам цените да са надолу.Днес бледолики ми светна лампата на индикатора( нали го знаете оня дет мери глупоста и еуфорията )

P.S Залагам си двете пера на короната ако сбъркам.Ако позная ша ва помола да ми пратите сите инвеститори поне по 5 лв ако сте арни бледолики а не цървуляци

Бъди малко по-конкретен и не ми залагай перата си - щото аз ще си заложа връзките на обувките си , ами заложи на племето златото

Конкретиката бледолики я има в анализите.Ма аз не бяах от часовете по анализ при вожда Голямата томаховка и да ода да гледам ко праят конете ами чертах едни кендъли,едни нива на подкрепа и смятах едни числа на един умен бледолик Фибуначи му викат

Коментар

Working...
                                X