If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Преди малко анализирах данните от днешната търговия и все още си залагам перата на короната че ще падаме туканка. За една седмица е потвърдило 2 индикатора за слизане надолу
На колко го разтоварват? За първи път виждам някой да гледа обема, без да мисли за цената, а в случая тя е като вчерашната!
Ииииии спокойна ва не са дразни има време убаво да падне.Не съм казал че баш днес ша падне
Не се дразня, даже и акции нямам тук! Само ти се чудя на акъла каква фурнаджийска лопатка си! Искам да те поздравя по този случай с една детска броеница:
С*ала патка на лопатка, кой го яде? Ти! :-)
Хихихихи ама и ника ти подхожда.Бая детско е да знаиш рано ти е още да се занимаваш с борси
На колко го разтоварват? За първи път виждам някой да гледа обема, без да мисли за цената, а в случая тя е като вчерашната!
Ииииии спокойна ва не са дразни има време убаво да падне.Не съм казал че баш днес ша падне
Не се дразня, даже и акции нямам тук! Само ти се чудя на акъла каква фурнаджийска лопатка си! Искам да те поздравя по този случай с една детска броеница:
С*ала патка на лопатка, кой го яде? Ти! :-)
BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu
chetete kakvo e napisano - 6.5 mil tona jito
mai ne vijdate
ili za vas vsichkoto zarno e jito????????
aide poveche da ne pishem za tova, zashtoto az otivam da si pribera rentata, porachal sam si Alfa 159, da pokaram i az neshto laskavo......
uspeh na vsichki zalojili pari v tozi biznes - zemia, renta, akcii i dr.....
perfect choice...
сори за офа..
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Направо ти се чудя на акъла май големия ястреб ти го е изпил всичкия, защото очевидно не ти е останал много :-))
И на какво точно се радваш, че падала акцията така ли ?!?!
Ами като се вдига ревеш ли ?!?!
МНого ще се радвам да ми отговориш пернат братко !
chetete kakvo e napisano - 6.5 mil tona jito
mai ne vijdate
ili za vas vsichkoto zarno e jito????????
aide poveche da ne pishem za tova, zashtoto az otivam da si pribera rentata, porachal sam si Alfa 159, da pokaram i az neshto laskavo......
uspeh na vsichki zalojili pari v tozi biznes - zemia, renta, akcii i dr.....
Точно преди 2 месеца един човек във форума беше тотално оплют от разни "разбирачи" в тази тема.
Е ще кажете не слагай каруцата пред коня и в общи линии няма да го направя, т.к. в земеделието няма нищо сигурно, но кой друг освен него се осмели 2 месеца преди официалните прогнози да даде такива и почти да ги познае?????
Първоначално изпратено от 4i40
Здравейте,
една малка сметчица:
житото тази година е супер - 6 - 6.5 млн.т.(2млн - за хляб,1млн - семе и фураж). 3 млн за износ. От тях 1млн ОФИЦИАЛНО през "зрънчо" - ето 350млн лв продажби от раз.От съхранение още малко и т.н.Това е бизнеса, а боидизела е парлама и реклама.
На 01.04. в Германия открили съставка от олио и биодизел специално за "МАЙБАХ"- е, с такива икономии акциите на Зрънчо - само нагоре!!!
успехи
интересно е да се върнете на коментарите от около 04.04. )))
Поздрави на всички и дано реколтата е наистина добра, защото от това ще спечелим не само ние които сме заложили на тази акция ами и дори Факушка, сестрата, Кура и всички които се хранят, а не фотосинтезират!
е 6-6,5 мил тона никога няма да е житото, особено през 2008 г
така че прогнозата е доста неточна
вместо да се извиниш на колегата, ти се мъчиш да се измъкнеш - по прогнозни данни неговата долна граница НАПРАВЕНА ПРЕДИ 2 МЕСЕЦА се разминава само с 200 хиляди. Твоята прогноза от около 04.04. беше, че това е добива за 2 години - кой е по-близо - форума сам може да прецени!
трябва понякога да сме мъже - а не мъже скрити под женски никове!
Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата
da andreicho smiatame, i zatova prodavame,
ti mai ne smiatash, s teia 1,5mln tona na ZHBG v sillos napravo me razbi... ti znaesh li kakav im e kapaciteta?
znaesh li kakav e kapaciteta v tonove na velikata biodiesel fabrika??? a znaesh kolko e kapaciteta na bulgaria v tonove za kulturite ot koito moje da se proizvejda biodiesel??? sas sigurnost mai nisto ne znaesh!!! zastoto ZHBG da raboti na full capacity triabva da vnasia materiali ot van i edinstvenoto nesto koeto moje da vnese e ia malaysiisko palmovo olio koeto obache i to veche struva mnogo pari, a da ne govorim che i transporta veche e skap.
vaobste 90% ste takiva smeshnici investitori che niamam dumi..... dnes v plod i zelenchuka prodavacha mi kaza ' kupil sam si edni aktsiiki i gi chakam da se kachat ama te padat ama se i kachvat'..... smiah v zalata
zhbg se kupuva na 1.90- 2.20 max. .
Абе мушмул,
нали за да продадеш първо трябва да купиш. Или и ти си от тия специалисти дето купихте под 2 лв и на 3 продадохте. Относно завода за боидизел ще ти кажа само, че си в голяма грешка. Отиди до Провадия и виж за какво иде реч - за информация капацитета му е 100хил тона.
Относно въпроса ти:
a znaesh kolko e kapaciteta na bulgaria v tonove za kulturite ot koito moje da se proizvejda biodiesel???
Ще ти отговоря: А и знаеш ли колко е пустеещата земя в БГ???
Пич само ще те светна, че при тази цена на петрола и силната реколта която се очаква тази година, маржина при биогоривата ще е доста приличен.
Ади със здраве
Бледолики след задълбочен анализ на туй зърно смея да твърдя че в близките дни очаквам цените да са надолу.Днес бледолики ми светна лампата на индикатора( нали го знаете оня дет мери глупоста и еуфорията )
P.S Залагам си двете пера на короната ако сбъркам.Ако позная ша ва помола да ми пратите сите инвеститори поне по 5 лв ако сте арни бледолики а не цървуляци
Бъди малко по-конкретен и не ми залагай перата си - щото аз ще си заложа връзките на обувките си , ами заложи на племето златото
Конкретиката бледолики я има в анализите.Ма аз не бяах от часовете по анализ при вожда Голямата томаховка и да ода да гледам ко праят конете ами чертах едни кендъли,едни нива на подкрепа и смятах едни числа на един умен бледолик Фибуначи му викат
Коментар