IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Зърнени Храни България (ZHBG)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Мисла си ся докат си пуша лулата утре ми се струва мноооо интересна ша е сесията

Коментар

• Ей лошави ора тия 215 от ляба да бегат

Коментар

• Туканка кат гледам ша давам на някой сериозни бледолики банковата си сметка и няма да си скуба перата на короната.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа

...Това коет съм го казал за Зърнени храни все още го твърдя с едно малко изменение че е възможно цената за се завърти около 2.40
          Моят основен идикатор по който търгувам се заключава в пресичането на двете линиии ; линията на глупоста и линията на еуфорията...
          Сега разбирам кои индикатори ползваш.

Коментар

• факъш това сега анализ ли е или е поредното бла бла,не помагаш така.
            Какъв вид анализ имаш или работиш с предположения....

При положение,че химимпорт са главните акционери тука,няма от какво да се притесняваме.Техните акции излязаха на 4.20 на ипо,сега колко са.... та това ни очаква и тука.Каквото и да говориш..
            Подлъгани анализа за 6.50лв при положение,че се разпродаваха акции преди другите акционери да си ги придобили,един вид манипулацията беше голяма.

не е препоръка.

Коментар

• Тук половин Варна бълбука ли бълбука, водолази ше стават май,
              Ама нали имат добри учители, няма да е страшно...
              Мнението ми е препоръка за покупка или за продажба на акции.

Коментар

• Туй ся го пиша към оня знаещия дет не иска да си прая труда да му отговарямДраги ми всезнайко мнооо си прав само за едно нещо и то е че времето наистина ще покаже кой е прав и кой е крив.И освен това що си мислиш че трябва да играя с кредитче а не с кредит голям например Освен туй бледолики ни ма знайш на кви нива съм улезнал на туй БФБ и на какви цени съм пазарил.Мойто лично мнение е че ти си се буфнал около върха на пирамидата за туй сега ревеш срещу анализи и подобни.Има мноооо компании за коит не мойш го приложиш но има и такива за които си важи с пълна сила.От ония дет им викате ликвидни.Айде ся ти не ми отговаря дан са хабиш напразно

Коментар

Първоначално изпратено от rookie trader
                  Първоначално изпратено от Ташунко със сапа
                  Не е тъй бледолики ама кот каеш туй ша е.Мир да е
                  Kато си толкова велик технически анализатор и смяташ че техническия анализ важи за БФБ публикувай прогнози според твоите "индикатори" и застани зад тях и ако не се сбъднат искам да признаеш колко си смешен и да престанеш да пишеш глупусти.И не ми обяснявай от какво не разбирам, понеже с технически анализ се занимавам от много отдавна, но просто не го прилагам на БФБ!!!
                  И ще ти кажа нещо което 95% от хората тук ще потвърдят: техническия анализ трябва да се прилага само като допълнение към фундаменталния, иначе се превръщаш в един от ония 90% които си губят парите и повече никога не играят.Ако не си запознат, да ти съобщя най всеизвестната статистика вървяща с техническя анализ, а именно: 90% губят всичко
                  5 % нито губят нито печелят
                  5 % печелят
                  Съжалявам че си загубих времето да ти отговарям, понеже явно си един от ония феномени на БФБ, които много знаят появяват се и изчезвт много бързо, и като станат смешни си сменят ника.

А бледолики закъснях малко с отговора щот сега влизам да ти чета глупостите
                  1. Ти са занимаваш с технически анализ толкова колкото аз със сърф
                  2.Това коет съм го казал за Зърнени храни все още го твърдя с едно малко изменение че е възможно цената за се завърти около 2.40
                  3.Моят основен идикатор по който търгувам се заключава в пресичането на двете линиии ; линията на глупоста и линията на еуфорията
                  4.Ти според мен си от ония 90% които губят
                  5.Само малоумник не може а види истината

И последно 6. ТИ ЗА МЕН СИ ЕДИН СЛЯП ЗРИТЕЛ

Благодаря за вниманието !!!!!!!
                  Ще задържа добрия тон, макар че ми идва хубаво и цветущо да те подредя.

ТИ не можеш да кажеш дали се занимавам с технически анализ или не, понеже не ме познаваш!!!
                  И второ няма нужда да се доказвам на тебе по простата причина че съм се доказал пред себе си.Ти за мен си един от онея нискобюджетни псевдоинвеститорчета с потребителско кредитче вложено на БФБ, дето много знаят.
                  И трето времето ще покаже кой е малоумник или сляп зрител.Но също така и времето ще покаже кой си играе и кой инвестира.

Приключих с тебе , може да не си правиш труда да ми отговряш, понеже аз няма да го направя!!!
                  Не е препоръка. Който взима инвестиционно решение на базата на писания във форум , е идиот!

Коментар

• Вижте за зърнените храни по света - http://money.ibox.bg/comment/id_1398754021

Коментар

• Колега, за какъв технически анализ говориш при обем от 7500 акции (маи наистина можем да говорим за пресичане на линиите на еуфорията, страха и желането на по-едрите акционери да намалят експозицията си по позицията).

Обаче не разбирам и за какъв Фундамент говорят другите колеги. Да реколтата ще е добра, но не виждам как това ще добави стойност за акционерите за ЗХБГ. Тези, които повярваха във фундамента май дълго ще ближат рани. ЗХБГ е една легенда, евала на разказвачите

Коментар

• Първоначално изпратено от rookie trader
                        Първоначално изпратено от Ташунко със сапа
                        Kато си толкова велик технически анализатор и смяташ че техническия анализ важи за БФБ публикувай прогнози според твоите "индикатори" и застани зад тях и ако не се сбъднат искам да признаеш колко си смешен и да престанеш да пишеш глупусти.И не ми обяснявай от какво не разбирам, понеже с технически анализ се занимавам от много отдавна, но просто не го прилагам на БФБ!!!
                        И ще ти кажа нещо което 95% от хората тук ще потвърдят: техническия анализ трябва да се прилага само като допълнение към фундаменталния, иначе се превръщаш в един от ония 90% които си губят парите и повече никога не играят.Ако не си запознат, да ти съобщя най всеизвестната статистика вървяща с техническя анализ, а именно: 90% губят всичко
                        5 % печелят
                        Съжалявам че си загубих времето да ти отговарям, понеже явно си един от ония феномени на БФБ, които много знаят появяват се и изчезвт много бързо, и като станат смешни си сменят ника.

А бледолики закъснях малко с отговора щот сега влизам да ти чета глупостите
                        1. Ти са занимаваш с технически анализ толкова колкото аз със сърф
                        2.Това коет съм го казал за Зърнени храни все още го твърдя с едно малко изменение че е възможно цената за се завърти около 2.40
                        3.Моят основен идикатор по който търгувам се заключава в пресичането на двете линиии ; линията на глупоста и линията на еуфорията
                        4.Ти според мен си от ония 90% които губят
                        5.Само малоумник не може а види истината

И последно 6. ТИ ЗА МЕН СИ ЕДИН СЛЯП ЗРИТЕЛ

Благодаря за вниманието !!!!!!!

Коментар

5 % печелят
                          Не е препоръка. Който взима инвестиционно решение на базата на писания във форум , е идиот!

Коментар

• Не е тъй бледолики ама кот каеш туй ша е.Мир да е

Коментар

Първоначално изпратено от Hribol
                              Ташунко, Ташунко

Голям си шегаджия. Така оспами темата, че вече никой не си спомня за какво беше.
                              А как в твоите индикатори се вписва поведението на големите играчи на нашата любима борса или добрата ( или лошата ) реколта .
                              Както написа някой по-надолу ( под неизброимите ти мнения ) - тук не вървят индикатори. Прекалено сме ниско ликвидни за да важи техническия анализ. А добрата ликвидност е основно условия за достоверност на анализите. Пише го на първите станици в учебниците по технически анализ.
                              Моля те гледай си флейтата на любовта ( както правеше твоя адаш от филма ), а анализите ги прави на Xetra.

И ти ли ва бледолики не верваш в науката
                              А вервам, вервам.
                              Ама когато става дума за нашата борса не. Както законите ядрената физика не са приложими в " големия " свят, така и правилата на техническия анализ не вървят на българския пазар.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hribol
                                Ташунко, Ташунко

Голям си шегаджия. Така оспами темата, че вече никой не си спомня за какво беше.
                                А как в твоите индикатори се вписва поведението на големите играчи на нашата любима борса или добрата ( или лошата ) реколта .
                                Както написа някой по-надолу ( под неизброимите ти мнения ) - тук не вървят индикатори. Прекалено сме ниско ликвидни за да важи техническия анализ. А добрата ликвидност е основно условия за достоверност на анализите. Пише го на първите станици в учебниците по технически анализ.
                                Моля те гледай си флейтата на любовта ( както правеше твоя адаш от филма ), а анализите ги прави на Xetra.

И ти ли ва бледолики не верваш в науката

Коментар

Working...
                                X