IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Зърнени Храни България (ZHBG)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Fructifer
    nali ima6e komentari koi kolko mu bili izpalnili i t.n.
    kade sa sega 4e ne prodavat
    ina4e cenata si varvi nagore dori i bez prodava4i
    Я паk...

Коментар

• Няма кой да продава защото акциите ги няма по сметки на клиентите!
      До колкото съм разбрал днес водещия мениджър ще ги прехвърли през борсата към посредниците на всеки клиент и чак в четвъртък ще излязат на пазара!

Коментар

• nali ima6e komentari koi kolko mu bili izpalnili i t.n.
        kade sa sega 4e ne prodavat
        ina4e cenata si varvi nagore dori i bez prodava4i

Коментар

• Е как да получат бе човек???
          "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Zdraveite...
            za6to nqma oferti prodava v COBOS-ite
            mai nikoi ne e polu4il vse o6te ni6to....
            ili gre6a?

Коментар

• Първоначално изпратено от algo
              То балъци имало и извън БГ-то. Чудно ми е кои са тези чуждестранни инвеститори дето са купили.
              БАЛЪЦИТЕ ЩЕ ГИ БРОИМ ЕСЕНТА НА 2008.ЧНГ

Коментар

• физическите лица са получили 50% от заявките си, а юридическите - 100%

Коментар

• Първоначално изпратено от Мариян Йорданов
                  Първоначално изпратено от Super Стар
                  Кой идйот пусна тази поредна манипулативна анкета , в която всъщност няма верен отговор.

некоректно ме обиждаш
                  в тази тема един спомена 100% удовлетворение на поръчката, друг спомена 50%
                  опитвах се да намеря някакъв по-широк отговор, защото както обикновено мениджъра на предлагането спомена презаписванията, но досега често е имало различни проценти на удовлетворение - Каолин, Енемона, Билборд, които не са съобщавани и са различни от коефициентите на презаписване

Но предполагам, че с анкета няма да стане, просто това не е начинът, защото може да гласува всеки, а не само участвалите в IPO-то
                  Няма лошо, ама поне да беше уважил с отговор 40% официалното съобщение на мажоритаря

Коментар

• Първоначално изпратено от Super Стар
                    Кой идйот пусна тази поредна манипулативна анкета , в която всъщност няма верен отговор.

некоректно ме обиждаш
                    в тази тема един спомена 100% удовлетворение на поръчката, друг спомена 50%
                    опитвах се да намеря някакъв по-широк отговор, защото както обикновено мениджъра на предлагането спомена презаписванията, но досега често е имало различни проценти на удовлетворение - Каолин, Енемона, Билборд, които не са съобщавани и са различни от коефициентите на презаписване

Но предполагам, че с анкета няма да стане, просто това не е начинът, защото може да гласува всеки, а не само участвалите в IPO-то

Коментар

• , вярно са прекалили. По принцип би трябвало да си ти, тъй като темата е твоя ?!

Коментар

• Кой идйот пусна тази поредна манипулативна анкета , в която всъщност няма верен отговор.

Коментар

• От Дневник
                          Биоетанол и дизел ще се произвежда в 23 рафинерии

В края на миналата седмица министърът на земеделието е одобрил 23-те преработвателни предприятия и 27-те изкупвачи на енергийни култури.

Хм, очертава се люта конкуренция, а това значи ниска рентабилност, това пък заначи Тодорофф 2
                          Ама няма да се плашите, както съм казал загубата ще е мах. 2 лв. на акция

Коментар

• Хайде тогава утре ми продай 1 акция при цена, която ти си избереш?
                            Ако си съгласен пусни ми ЛС. Аз лично ще я купя. Но ако си издъниш сетълмента, глобата си я отнасяш ти ( посредника ти)
                            Става ли? ти продаваш през кобос, аз купувам също от там?
                            И оше една информация за нечетящите. Акциите на Зърнени не са блокирани от никого. Просто още не са ни прехвърлени.

Едно предложения до администраторите на форума: вместо сложни пароли, сложете въпроси от проспектите на нови дружества. Така поне ще знам че ако някой пита нещо, значи наистина не го е разбрал. Но поне го е прочел.

Хайде със здраве

Коментар

• Hribol написа:

meche_cveti93 написа:
                              При много ИП могат да се продадат акциите , веднага щом се купят...
                              Това не значи , че някой говори глупости..............Smile
                              ова е извън конкретната тема. Но това е мое лично мнение. Смятам, че докато няма работеща наредба за късите продажби, клиентите на посредници трябва да продават акциите си след вальора.

Знам че е консервативно, но трябва за има защита от верижни издънки.
                              Веднага давам пример. ЦКБ съобщиха, че ще прехвърлят акциите от Зърнени на 17 или 18. Т.е. ще има клиенти, които ще ги получат с вальор 19 или 20. Представете си, че посредника ви ще ви зареди кобоса още на 17 и вие ги продадете. Какво ще се случи ако посредника ви ги получи на 20 ?? Издънка. Но ще го отнесе посредника ви.
                              Но всеки сам си решава. Тук темата е друга.

Успех на всички.
                              Деиствително е извън темата..........................
                              Но акциите са блокирани до началото на търговията на БФБ, а не до сетълмента..........................в смисъл 17 или 18.12.

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93
                                При много ИП могат да се продадат акциите , веднага щом се купят...
                                Това не значи , че някой говори глупости..............
                                Това е извън конкретната тема. Но това е мое лично мнение. Смятам, че докато няма работеща наредба за късите продажби, клиентите на посредници трябва да продават акциите си след вальора.

Знам че е консервативно, но трябва за има защита от верижни издънки.
                                Веднага давам пример. ЦКБ съобщиха, че ще прехвърлят акциите от Зърнени на 17 или 18. Т.е. ще има клиенти, които ще ги получат с вальор 19 или 20. Представете си, че посредника ви ще ви зареди кобоса още на 17 и вие ги продадете. Какво ще се случи ако посредника ви ги получи на 20 ?? Издънка. Но ще го отнесе посредника ви.
                                Но всеки сам си решава. Тук темата е друга.

Успех на всички.

Коментар

Working...
                                X