Първоначално изпратено от Fructifer
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Зърнени Храни България (ZHBG)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Мариян ЙордановПървоначално изпратено от Super СтарКой идйот пусна тази поредна манипулативна анкета , в която всъщност няма верен отговор.
некоректно ме обиждаш
в тази тема един спомена 100% удовлетворение на поръчката, друг спомена 50%
опитвах се да намеря някакъв по-широк отговор, защото както обикновено мениджъра на предлагането спомена презаписванията, но досега често е имало различни проценти на удовлетворение - Каолин, Енемона, Билборд, които не са съобщавани и са различни от коефициентите на презаписване
Но предполагам, че с анкета няма да стане, просто това не е начинът, защото може да гласува всеки, а не само участвалите в IPO-то
Коментар
-
Първоначално изпратено от Super СтарКой идйот пусна тази поредна манипулативна анкета , в която всъщност няма верен отговор.
некоректно ме обиждаш
в тази тема един спомена 100% удовлетворение на поръчката, друг спомена 50%
опитвах се да намеря някакъв по-широк отговор, защото както обикновено мениджъра на предлагането спомена презаписванията, но досега често е имало различни проценти на удовлетворение - Каолин, Енемона, Билборд, които не са съобщавани и са различни от коефициентите на презаписване
Но предполагам, че с анкета няма да стане, просто това не е начинът, защото може да гласува всеки, а не само участвалите в IPO-то
Коментар
-
От ДневникБиоетанол и дизел ще се произвежда в 23 рафинерии
В края на миналата седмица министърът на земеделието е одобрил 23-те преработвателни предприятия и 27-те изкупвачи на енергийни култури.
Хм, очертава се люта конкуренция, а това значи ниска рентабилност, това пък заначи Тодорофф 2
Ама няма да се плашите, както съм казал загубата ще е мах. 2 лв. на акция
Коментар
-
Хайде тогава утре ми продай 1 акция при цена, която ти си избереш?
Ако си съгласен пусни ми ЛС. Аз лично ще я купя. Но ако си издъниш сетълмента, глобата си я отнасяш ти ( посредника ти)
Става ли? ти продаваш през кобос, аз купувам също от там?
И оше една информация за нечетящите. Акциите на Зърнени не са блокирани от никого. Просто още не са ни прехвърлени.
Едно предложения до администраторите на форума: вместо сложни пароли, сложете въпроси от проспектите на нови дружества. Така поне ще знам че ако някой пита нещо, значи наистина не го е разбрал. Но поне го е прочел.
Хайде със здраве
Коментар
-
Hribol написа:
meche_cveti93 написа:
При много ИП могат да се продадат акциите , веднага щом се купят...
Това не значи , че някой говори глупости..............Smile
Знам че е консервативно, но трябва за има защита от верижни издънки.
Веднага давам пример. ЦКБ съобщиха, че ще прехвърлят акциите от Зърнени на 17 или 18. Т.е. ще има клиенти, които ще ги получат с вальор 19 или 20. Представете си, че посредника ви ще ви зареди кобоса още на 17 и вие ги продадете. Какво ще се случи ако посредника ви ги получи на 20 ?? Издънка. Но ще го отнесе посредника ви.
Но всеки сам си решава. Тук темата е друга.
Успех на всички.
Но акциите са блокирани до началото на търговията на БФБ, а не до сетълмента..........................в смисъл 17 или 18.12.
Коментар
-
Първоначално изпратено от meche_cveti93При много ИП могат да се продадат акциите , веднага щом се купят...
Това не значи , че някой говори глупости..............
Знам че е консервативно, но трябва за има защита от верижни издънки.
Веднага давам пример. ЦКБ съобщиха, че ще прехвърлят акциите от Зърнени на 17 или 18. Т.е. ще има клиенти, които ще ги получат с вальор 19 или 20. Представете си, че посредника ви ще ви зареди кобоса още на 17 и вие ги продадете. Какво ще се случи ако посредника ви ги получи на 20 ?? Издънка. Но ще го отнесе посредника ви.
Но всеки сам си решава. Тук темата е друга.
Успех на всички.
Коментар
Коментар