Защото тука е България... Досега не е имало аукцион или СПО след което веднага да не е имало сделки (преди сетълмента)...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Зърнени Храни България (ZHBG)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pinko-rpНяма кой да продава защото акциите ги няма по сметки на клиентите!
До колкото съм разбрал днес водещия мениджър ще ги прехвърли през борсата към посредниците на всеки клиент и чак в четвъртък ще излязат на пазара!"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от Мариян ЙордановПървоначално изпратено от Super СтарКой идйот пусна тази поредна манипулативна анкета , в която всъщност няма верен отговор.
некоректно ме обиждаш
в тази тема един спомена 100% удовлетворение на поръчката, друг спомена 50%
опитвах се да намеря някакъв по-широк отговор, защото както обикновено мениджъра на предлагането спомена презаписванията, но досега често е имало различни проценти на удовлетворение - Каолин, Енемона, Билборд, които не са съобщавани и са различни от коефициентите на презаписване
Но предполагам, че с анкета няма да стане, просто това не е начинът, защото може да гласува всеки, а не само участвалите в IPO-то
Коментар
-
Първоначално изпратено от Super СтарКой идйот пусна тази поредна манипулативна анкета , в която всъщност няма верен отговор.
некоректно ме обиждаш
в тази тема един спомена 100% удовлетворение на поръчката, друг спомена 50%
опитвах се да намеря някакъв по-широк отговор, защото както обикновено мениджъра на предлагането спомена презаписванията, но досега често е имало различни проценти на удовлетворение - Каолин, Енемона, Билборд, които не са съобщавани и са различни от коефициентите на презаписване
Но предполагам, че с анкета няма да стане, просто това не е начинът, защото може да гласува всеки, а не само участвалите в IPO-то
Коментар
Коментар