pinko, то ако искаха да се избегнат тея моменти, можеха лесно да го направят примерно ако се пускат в търговия акциите само когато са вече налични за всички акционери и есте, всички са равнопоставени в противен случай нормално е играчите да имат съмнения. Вероятно просто не искат да се нормализират тея работи, както се сещаш, и на всичко отгоре тоя проблем не е от вчера...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Зърнени Храни България (ZHBG)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pinko-rpПървоначално изпратено от viktorioМене лично ме интересува (а и смятам, че всички би трябвало да ни интересува) как стана така, че някои кобоси продаваха днес, при положение, че акциите днес се разпределяха между посредниците и ние ще ги имаме заредени по сметките след 2 дена. Може би са клиенти на ЦКБ, ама и това ако не е ПОСТАВЯНЕ НА ДРУГИТЕ УЧАСТНИЦИ НА ПАЗАРА В НЕРАВНОСТОЙНО ПОЛОЖЕНИЕ, здраве му кажи....
Коментар
-
Първоначално изпратено от viktorioМене лично ме интересува (а и смятам, че всички би трябвало да ни интересува) как стана така, че някои кобоси продаваха днес, при положение, че акциите днес се разпределяха между посредниците и ние ще ги имаме заредени по сметките след 2 дена. Може би са клиенти на ЦКБ, ама и това ако не е ПОСТАВЯНЕ НА ДРУГИТЕ УЧАСТНИЦИ НА ПАЗАРА В НЕРАВНОСТОЙНО ПОЛОЖЕНИЕ, здраве му кажи....
Коментар
-
Мене лично ме интересува (а и смятам, че всички би трябвало да ни интересува) как стана така, че някои кобоси продаваха днес, при положение, че акциите днес се разпределяха между посредниците и ние ще ги имаме заредени по сметките след 2 дена. Може би са клиенти на ЦКБ, ама и това ако не е ПОСТАВЯНЕ НА ДРУГИТЕ УЧАСТНИЦИ НА ПАЗАРА В НЕРАВНОСТОЙНО ПОЛОЖЕНИЕ, здраве му кажи....
Коментар
Коментар