IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Зърнени Храни България (ZHBG)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от RAZBIRACHI
    ZDR,
    borislava edin savet ot men.Kogato 4ete6 mneniqta v tozi forum vinagi imai predvit 4e se izlaga6 na risk-nevejestvo i manipulaciq.Tova sa normalni ne6ta BG se namira v usloviqta na kapitalizma ot blizo 20 godini, a v tazi sistema ne e nujno da si ikonomist za da razbere6 4e li4niqt interes na individa E NAD VSI4KO.Manipulaciqta e unikalno sredstvo.EquityPrivate nqmam ni6to protiv nego li4no, no toi izpolzva edin mnogo pododq6t trik za manipulirane, tozi trik sa6testvuva v instrukciite na pilotite (sled 11.09) i e sazdaden ot amerikanskite slujbi.Kakvo imam vpredvit ako izklu4im 4e mneniqta na EquityPrivate po temata ZHBG sa neveji, to kakvo ostava 4e te sa manipulira6ti.Da se varnem na trika toi e mnogo prost kogato iska6 da zabludi6 nqkoi prosto mu govori na mnogo visok stil za da ne moje toi ako ne razbira ot dadeniqt problem da ti povqrva.Kakvo pravi EquityPrivate toi vijda panikata i se vazpolzva ima dosta xora kato teb borislava v tozi forum koito go 4etat i vzimat investicionni re6eniq na bazata na mneniq ot xora s xilqdi komentari i vidimo sa erudirani li4nosti.EquityPrivate e to4no takava li4nost erudirana s mnogo komentari i se vazpolzva ot sazdalata se situaciq kato vidimo plue kompaniqta dava mneniqta si na visok stil vie se panirate i rezultata e nalice.NO az sa6to razbiram ot fundamentalnite modeli za ocenka akcii(te se izpolzvat i za obligacii) i kogato ne mi izdarjaxa nervite zapo4nax da pi6a mneniqta si sas argumenti EquityPrivate vidimo zapo4na da bqga ot temata. Za6toto az kato sporq ne napadam (uvajavam mnenieto na vseki edin bez prosta6kite klasifikacii koi kav bil kakto pisa za men mmmfaka) az davam argumenti prosledi mi mneniqta i 6te gi razbere6.
    I za da ne draznq tuk pi6e6tite az pove4e nqma da pi6a komentari.
    lek den i uspexi vav investiciite na vsi4ki
    Hehehe, tolkova pati si napisal EquityPrivate, che sigurno vchera si me i sanuval :-)
    Ne si misli, che kato pishesh za men neshto shte me vpechatlish i shte ti oburna vnimanie. Vidiah che si kompleksiran nahalnik oshte v purvite ti postingi i zatova reshih i da ne si gubia vremeto s teb. Sorry, prosto ne si mi interesen.

Коментар

• P.S.
      s moite mneniq sam nqmal namerenie da obidq nikogo za men spora ne e sport.Vsi4kite mi mneniq ne sa preporaka za vzimane na invasticionno re6enie i za pokupko-prodajba na akcii

Коментар

• ZDR,
        borislava edin savet ot men.Kogato 4ete6 mneniqta v tozi forum vinagi imai predvit 4e se izlaga6 na risk-nevejestvo i manipulaciq.Tova sa normalni ne6ta BG se namira v usloviqta na kapitalizma ot blizo 20 godini, a v tazi sistema ne e nujno da si ikonomist za da razbere6 4e li4niqt interes na individa E NAD VSI4KO.Manipulaciqta e unikalno sredstvo.EquityPrivate nqmam ni6to protiv nego li4no, no toi izpolzva edin mnogo pododq6t trik za manipulirane, tozi trik sa6testvuva v instrukciite na pilotite (sled 11.09) i e sazdaden ot amerikanskite slujbi.Kakvo imam vpredvit ako izklu4im 4e mneniqta na EquityPrivate po temata ZHBG sa neveji, to kakvo ostava 4e te sa manipulira6ti.Da se varnem na trika toi e mnogo prost kogato iska6 da zabludi6 nqkoi prosto mu govori na mnogo visok stil za da ne moje toi ako ne razbira ot dadeniqt problem da ti povqrva.Kakvo pravi EquityPrivate toi vijda panikata i se vazpolzva ima dosta xora kato teb borislava v tozi forum koito go 4etat i vzimat investicionni re6eniq na bazata na mneniq ot xora s xilqdi komentari i vidimo sa erudirani li4nosti.EquityPrivate e to4no takava li4nost erudirana s mnogo komentari i se vazpolzva ot sazdalata se situaciq kato vidimo plue kompaniqta dava mneniqta si na visok stil vie se panirate i rezultata e nalice.NO az sa6to razbiram ot fundamentalnite modeli za ocenka akcii(te se izpolzvat i za obligacii) i kogato ne mi izdarjaxa nervite zapo4nax da pi6a mneniqta si sas argumenti EquityPrivate vidimo zapo4na da bqga ot temata. Za6toto az kato sporq ne napadam (uvajavam mnenieto na vseki edin bez prosta6kite klasifikacii koi kav bil kakto pisa za men mmmfaka) az davam argumenti prosledi mi mneniqta i 6te gi razbere6.
        I za da ne draznq tuk pi6e6tite az pove4e nqma da pi6a komentari.
        lek den i uspexi vav investiciite na vsi4ki

Коментар

• Първоначално изпратено от Borislava
          не са ме уволнили, но и аз като вас поразпитах насам - натам, и реших да не продавам. Засега реших да не "шумя" много около тази позиция, защото не е в мой/ наш интерес, да "виси всеки ден на първа странцица", както и вие ми казвахте, казаха ми да не се паникьосвам толкова. Реших да спра и да чета този форум, защото смятам че много от мненията наистина са манипулативни. Който иска да продава, който иска да купува, всеки си има глава на раменете, или ако нещо не разбира, може да попита брокерите си в ип-то през което търгува за разйасненийа, на мен лично досег аникой не ми е отказал информация.
          Е браво Борислава, но ще се договорим да почерпиш след пет шест месеца нали?

Коментар

• Напълно подкрепям borislava, и съветвам останалите които са акционери в ЗХБГ да направят същото, този форум ще го погледна лятото

Успех на всички.
            Не е препоръка. Който взима инвестиционно решение на базата на писания във форум , е идиот!

Коментар

• не са ме уволнили, но и аз като вас поразпитах насам - натам, и реших да не продавам. Засега реших да не "шумя" много около тази позиция, защото не е в мой/ наш интерес, да "виси всеки ден на първа странцица", както и вие ми казвахте, казаха ми да не се паникьосвам толкова. Реших да спра и да чета този форум, защото смятам че много от мненията наистина са манипулативни. Който иска да продава, който иска да купува, всеки си има глава на раменете, или ако нещо не разбира, може да попита брокерите си в ип-то през което търгува за разйасненийа, на мен лично досег аникой не ми е отказал информация.

Коментар

• http://news.ibox.bg/news/id_1399465520

Коментар

снощи предложих на EquityPrivate
                  да направим тук вав форума анализ на зхбг като използваме моделите на елана,НО да го направим с реалните (пазарните) стоинисти, защото сьм сигурен, че краините резултати ще бьдат доста по различни.Както и да е, имам едно на ум за мненията вав форума.Лек де на всички
                  Ne znam zashto si reshil, che triabva da pravia niakakvi analizi s teb.
                  Az lichno poglednah kakvo sa napisali drugite kato finansov analiz (i dvete strani) i sam si napravil mnenieto.
                  Ti mojesh da si pravish kakavto iskash analiz, dori bih te okurajil da go napravish.

Коментар

• понеделник, 14 януари 2008

Комисарят по околната среда на Европейския съюз призна, че ЕС не е очаквал проблемите, появили се вследствие от политиката за въвеждане на 10% биологична съставка в горивата в Европа.

Последните данни показват повишаване цените на храните и унищожване на тропическите гори в резултат от производството на биогориво. Затова ЕС се ангажира да създаде нови препоръки, за да не се накърняват целите му.

Комисарят по околната среда Ставрос Димас заяви, че би било по-добре да не се осъществят целите, отколкото това да се постигне за сметка на бедните или чрез унищожаване на околната среда. По тази причина ЕС ще въведе сертификационна схема за биогоривата и обеща да затегне режима за производство на биодизел от палмово масло, което води до унищожаване на гори в Индонезия. /БНР/

Interesno zakluchenie na EC, koeto moje indirekno da zasegne ZHBG ...

Коментар

• Kolega mmmfaka - HAHAHAHA!
                      Mnogo te "biva" da precenqvash horata!

Коментар

• Според мен, цялата борса, се обърка от тези Зърнени храни, понеже там очевидно са навлезли и краткосрочни капитали, най-вероятно заети срещу репа от акции, и сега тези наивници - разчитали са на някоя бърза врътка за седмица, две, си търсят парите, и понеже трябва да продават на загуба, ликвидират и други позиции, за да могат да си затворят репата, понеже имат вече горчив опит, разбират, че на БФБ краткосрочна стратегия - месец, два, си е чист хазарт ) Нека да им е за урок ) Друг път няма да пипат позиции с времеви хоризонт по-малко от три месеца поне ) Всеки на тази борса иска да вкара пари и да ги извади след седмица, две с печалба - едни бързи 30% ) Нека, нека, друг път ще знаете )

Коментар

• Първоначално изпратено от bateto
                          Не разбра ли кои постват тук? Безсмислено е май да се занимаваш. Борислава вече са го уволнили, а другите са платени предполагам или педубедени. По-добре май да си минеш само на четене отново.
                          Бате, батеееее,
                          преди 2- 3 дена се появиха разбирача и един негов колега от варна, мислейки че всички са манипулатори, и бутат цената надолу.
                          Разбирача според мен разбра защо мненията са такива, и защо цената пада надолу. Мога да те уверя, че почти няма човек който да се радва на загубита на другите. Хората се радват на печалбите си.

Но ето на каква мисъл ме води спорадичното появяване на нови лица тук, с нагласата да натискат мненията в някаква посока:

По начина на общуване си мисля че Разбирача е някакъв шеф на хора, тясно свързани с зхбг. Например казва "Въпросите ги задавам Аз" . Такъв маниер имат определени хора. За ваше съжаление тук няма ваши подчинени, и подобно поведение е меко казано, нагло.
                          Колегата му е мало по- възпитан, (сигурно му е подчинен), Но и той призна:

Първоначално изпратено от slavy_h2
                          EquityPrivate,
                          naistina s glas se smqh 4eteiki temata za KAO I vse pak se nadqvam, 4e nqkyde tam v nqkoi BG posrednici da rabotqt nqkakvi kadyrni hora!
                          Mejdudrugoto, pozdravqvam te za to4nite i sydyrjatelni otgovori (tyi kato i az sam ikonomist, no ti opredeleno si po-dobyr)!Mnogo shte se na edin takyv analiz napraven ot teb i RAZBIRACHI, mislq 4e shte e mnogo polezen i obrazovatelen za vsi4ki!
                          подчертал съм в цитата нещо което едва ли ти прави впечатление, Но прави чест на слави-х2.
                          Е, по дяволите кой изглежда платен тук?

ПС. Разбирач, не искам да те обидя, ама понеже не сме ти подчинени и си имаме и друга работа освен зхбг, затова едва ли някой ще губи повече от нормалното време за вече написани неща.

Коментар

снощи предложих на EquityPrivate
                            да направим тук вав форума анализ на зхбг като използваме моделите на елана,НО да го направим с реалните (пазарните) стоинисти, защото сьм сигурен, че краините резултати ще бьдат доста по различни.Както и да е, имам едно на ум за мненията вав форума.Лек де на всички
                            Не разбра ли кои постват тук? Безсмислено е май да се занимаваш. Борислава вече са го уволнили, а другите са платени предполагам или педубедени. По-добре май да си минеш само на четене отново.

Коментар

• снощи предложих на EquityPrivate

Коментар

• :-))))))

Коментар

Working...
                                X