IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Зърнени Храни България (ZHBG)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Oh na batq!!! heaheaheahah etotaka se pravi.

Коментар

• Първоначално изпратено от dex
      Първоначално изпратено от Nikola
      Друго нещо интересно до преди ИПО-то работят на EBITDA margin от 20%, а в очакванията им до 2012 gross margin им варира около 10%.
      ти виж че EBITDA marginа 2021 отива на 34%...
      Abe vijte che gross margina spored managementa shte bude okolo 10% kakvi 20% EBITDA margin govorim :P

Коментар

• Първоначално изпратено от EquityPrivate
        Имам забележка и към метода на аналозите в ЦИЕ. Изкарват го там 3.77лв, но после казва това да не се гледало, защото не отчитало перспективите за ръстеж на фирмата. Другите фирми в ЦИЕ няма ли да ръстат? Нали световната конюнктура при цените на зърното ще оказват същото влияние и на тях. Биодизел също.
        не знам защо използват Р/В в случая, което е неприложимо за бизнеса им...сигурно защото ако бяха ползвали Р/Е при аналозите щяха да изкарат 1.77 ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola
          Друго нещо интересно до преди ИПО-то работят на EBITDA margin от 20%, а в очакванията им до 2012 gross margin им варира около 10%.
          ти виж че EBITDA marginа 2021 отива на 34%...

Коментар

• Първоначално изпратено от Somoni
            Bate hodi pri alexandrova da te nauchi..............kato stane 10 shte vidish
            hahahhahaaHha! A shto ne pri Nenov?

Коментар

• Аз съм скептичен към анализите на Бенча след като препоръчаха през Октомври 2006 да се продава Оргахим на 98 с target price 60. Ясно е че да всеки греши в преценките си, но това разминаване ми се стори доста голямо, за да им имам доверие при вземане на решения. Имам чуството че е с този анализ се е получило нещо подобно.

Коментар

A i iavno ne chetesh mejdu redowete che 6-10 lv shte stane do mesetci a 2 -3 lv e sega
                А аз викам да е 20 до края на годината, хи хи. Много като тебе вече плакаха.

Коментар

Bate hodi pri alexandrova da te nauchi..............kato stane 10 shte vidish
                  10 minimum. Tova e raketa.

Ne e preporuka.

Коментар

• Bate hodi pri alexandrova da te nauchi..............kato stane 10 shte vidish

Коментар

• 100 - 200 месеца е времевия диапазон.
                      Тази инвестиция е дългосрочна. Не го ли запомнихте това.

Когато корабът потъва винаги е добре да се държиш за котвата.

Не е препоръка.

Първоначално изпратено от Somoni
                      A i iavno ne chetesh mejdu redowete che 6-10 lv shte stane do mesetci a 2 -3 lv e sega

Коментар

• A i iavno ne chetesh mejdu redowete che 6-10 lv shte stane do mesetci a 2 -3 lv e sega

Коментар

• Ave kato stane 10 lv drugo shte peesh razbiracho

Коментар

Sega moje da e tolkova no do godina shte stane kum 8-9 lv. nali shte generirat prihodi, malko pomislete
                            Da, a to FCF idva direktno ot prihodite, nali? :-):-)
                            E, ama ti si po-goliam shemet i ot Razbirachi
                            Te Benchmark sa oburkali analiza i v drugo otnoshenie. WACC triabva da e 11.00%, a ne 12.20% i taka cenata e nad 8lv za akcia sega, a ne niakakvi piklivi 6.68lv.

I dvata analiza (Elana i Benchmark) sa dobri, nali? Nishto che ima nad 100% razlika v predlojenite ceni, vajnoto e che shte generirat prihodi, kakto si kazal.

Коментар

• I niama da narejdate taka Elana , da ne idvame

Коментар

• Sega moje da e tolkova no do godina shte stane kum 8-9 lv. nali shte generirat prihodi, malko pomislete

Коментар

Working...
                                X