IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Зърнени Храни България (ZHBG)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Арома изкупиха на лев, но разбирачите продаваха и под 30 стотинки.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Всичко може на БФБ и всичко е в ръцете и главата на Мажо....
      Химимпорт е супер с дивидента...
      ЦКБ е супер с показателите....
      Що и ЗХБГ да не го реанимират...( отписват от капитала 100 млн акции, поради грешен проспект и акцията литва ..)
      Що да ги отписват след като по техни сметки струват 130 мил лева?

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение

Що бе виж какво направи Луканката от Аромата ,изкупи го до един кинт и сега си ги джитка на 1.6.
        Всичко може на БФБ и всичко е в ръцете и главата на Мажо....
        Химимпорт е супер с дивидента...
        ЦКБ е супер с показателите....
        Що и ЗХБГ да не го реанимират...( отписват от капитала 100 млн акции, поради грешен проспект и акцията литва ..)

Коментар

Аз не съм кокошка като тебе а дърт евреин сметкаджия.
          Бе да не те разберат евреите какъв сметкаджия си че ще те пребият с камъни
          Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

А дано, но надали....
            Що бе виж какво направи Луканката от Аромата ,изкупи го до един кинт и сега си ги джитка на 1.6.

Коментар

Ами след като той и аверите му държат 85% ще се наложи малко четки и чалъми за да продадат още 35 % над лев, два.
              А дано, но надали....

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

Мммдаа, гладна кокошка просо сънува.

То и чичето навремето ги чакаше на 4.80 ли, на 7.80 ли, пък глей ква стана...
                Аз не съм кокошка като тебе а дърт евреин сметкаджия.

Коментар

Ами след като той и аверите му държат 85% ще се наложи малко четки и чалъми за да продадат още 35 % над лев, два.
                  Мммдаа, гладна кокошка просо сънува.

То и чичето навремето ги чакаше на 4.80 ли, на 7.80 ли, пък глей ква стана...

Коментар

Така е.

Но мисля че Керезов трябва решително да подкрепи компанията като постне няколко снимки на камьони в дълга опашка.

Коментар

Стига сте коментирали дружество в което нямате акции......
                      Кво му е...?
                      САМО 20 пъти са му по-лоши коефициентите от нормалните....
                      Така е.

Но мисля че Керезов трябва решително да подкрепи компанията като постне няколко снимки на камьони в дълга опашка.

Коментар

• Стига сте коментирали дружество в което нямате акции......
                        Кво му е...?
                        САМО 20 пъти са му по-лоши коефициентите от нормалните....

Коментар

• Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение

Влизал съм поне пет пъти тук и толкова пъти съм излизал...В момента нямам.Не ми се рови ,ама към този момент мисля,че резултатът е 3:2 в полза на Зърнените храни....За разлика от много колеги,нямам никакви сантименти, към което и да е дружество на БФБ...Правя си бакалските сметки и прогнози ,виждам потенциал - влизам.Ако сметките ми се окажат грешни - излизам,като се старая да е с минимални загуби.Ниищо сложно и трагично.
                          Не е нужно да се оправдаваш. Правиш това което смяташ за правилно.

Но виж линка на колегата по-доле:

Рентабилност на приходите от продажби 0.23 %
                          Възвращаемост на активите 0.01 %
                          Възвращаемост на собствения капитал 0.02 %
                          * Тримесечен консолидиран отчет на публично дружество и емитент на ценни книжа за Първо тримесечие на 2017г. , публикуван на 30.05.2017 18:00:57

Коментар

Основната разлика е дали си бълбукнал или не.
                            Влизал съм поне пет пъти тук и толкова пъти съм излизал...В момента нямам.Не ми се рови ,ама към този момент мисля,че резултатът е 3:2 в полза на Зърнените храни....За разлика от много колеги,нямам никакви сантименти, към което и да е дружество на БФБ...Правя си бакалските сметки и прогнози ,виждам потенциал - влизам.Ако сметките ми се окажат грешни - излизам,като се старая да е с минимални загуби.Ниищо сложно и трагично.

Коментар

• Първоначално изпратено от Sashko Разгледай мнение

Като гледам данните за акционерната структура фирми около мажоритаря държат 85%...явно те са най-набълбукани :-)
                              Не е точно така, защото като си продал 15% от тотален шит за доста пари са си чиста печалба за мажоритаря

Коментар

Основната разлика е дали си бълбукнал или не.
                                Като гледам данните за акционерната структура фирми около мажоритаря държат 85%...явно те са най-набълбукани :-)

Коментар

Working...
                                X