IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Зърнени Храни България (ZHBG)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Kerezov obarna pazara po taq pozicia .........cool

Коментар

• Първоначално изпратено от Kerezov
      Уважаеми инвеститори,
      1. За изкупуването на акции на ZHBG - без да вземам отношение по възможните изводи, изредени от G.G. ще ви информирам най-отговорно, че Химимпорт и негови структури са изкупили акции на ZHBG на стойност от 35 млн.лв на нива от 3,30-4,50. Ние носим отговорност пред инвеститорите, ако не развиваме правилно дружеството, същевременно сме и най-голям инвеститор, тъй като след изупуването контролираме около 80% от капитала. Продължаваме да сме на мнение, че цена от 4,50 лв. е под ликвидационната стойност на Зърнени храни България АД.
      Считаме, че голяма част от участниците във форума, въобще не могат да си дадат сметка какво всъщност представлява Зърнени храни България АД.
      Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93
        Burov написа :

az dnes vlqzoh tuk i ako pada o6te 6te kupuvam o6te pove4e.Uspeh na vsi4ki i gore glavite
        И какво , като купуваш ... Решението на проблема е да няма продавачи на тези нива.
        А това май не зависи от теб.....
        като стане 1,50 ще бъде добре да се пазарува тук, после ще 4акаме...

Коментар

• Burov написа :

az dnes vlqzoh tuk i ako pada o6te 6te kupuvam o6te pove4e.Uspeh na vsi4ki i gore glavite
          И какво , като купуваш ... Решението на проблема е да няма продавачи на тези нива.
          А това май не зависи от теб.....

Коментар

• Dobar xod... makar , che mogeshe oshte malko da poizchakash. Pone oshte 3-5 meseca na BFB shte varluva ludata panika. A inache ima pekrasna dalgosrochna perespektiva

Коментар

• az dnes vlqzoh tuk i ako pada o6te 6te kupuvam o6te pove4e.Uspeh na vsi4ki i gore glavite

Коментар

• Първоначално изпратено от Hribol
                Първоначално изпратено от EquityPrivate
                Mnogo emocionalno mnenie. Zabavliavash se na panikata?!
                Kakva ti e srednata cena, ako ne e taina? Zashtoto sega mojesh da si gi kupish mnogo pod srednata ti cena i da si investirash dulgosrochno. Ako naistina viarvash, che ZHBG shte stigne do kam 4lv kam kraia na 2008, to na segashnata cena e perfectno da vleznesh.
                Не е някаква тайна. С вчерашните покупки средната ми цена е 3.08
                А дали е добър момента за влизане - всеки сам си решава.
                Ami cifrite govoriat sami po sebe si. Shtom si na 3.08, znachi sega mojesh da vzemesh na 1.96, a v sledvashtite niakolko sedmici, moje i kam 1.50.

Коментар

• Първоначално изпратено от EquityPrivate
                  Kakva ti e srednata cena, ako ne e taina? Zashtoto sega mojesh da si gi kupish mnogo pod srednata ti cena i da si investirash dulgosrochno. Ako naistina viarvash, che ZHBG shte stigne do kam 4lv kam kraia na 2008, to na segashnata cena e perfectno da vleznesh.
                  Не е някаква тайна. С вчерашните покупки средната ми цена е 3.08
                  А дали е добър момента за влизане - всеки сам си решава.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hribol

Не съм ги продал. Това си е мое решение. Даже и купувам от време на време.
                    Как съм писал и преди, не съм инвестирал в Зърнени краткосрочно. Така че съм ги сложил настрани и се забавлявам с паниката в повечето от вас.

Коментар

I kato si pomislia che pone do july shte e kofti polojenieto na borsata, taia akcia moje da stigne verno da cena blizka do nominala
                      Mislia che te sa pravili preocenka na aktivite savsem skoro predi obedinenieto na firmite v edno i posle IPO.
                      Hribol dano da e prodal akciite, che razpraviashe kak osredniaval na cena pod 4lv i kupuval oshte.
                      shto do July ma frd ?

dai obosnovka na tova tvoe neverno tvardenie

Коментар

I kato si pomislia che pone do july shte e kofti polojenieto na borsata, taia akcia moje da stigne verno da cena blizka do nominala
                        Mislia che te sa pravili preocenka na aktivite savsem skoro predi obedinenieto na firmite v edno i posle IPO.
                        Hribol dano da e prodal akciite, che razpraviashe kak osredniaval na cena pod 4lv i kupuval oshte.
                        Не съм ги продал. Това си е мое решение. Даже и купувам от време на време.
                        Как съм писал и преди, не съм инвестирал в Зърнени краткосрочно. Така че съм ги сложил настрани и се забавлявам с паниката в повечето от вас.
                        А вие? Много ми е любопитно много писатели в този форум, които се канеха да влизат на 2,5 или 2,2 или 2 дали да влезли или само са си чесали езиците?
                        На никого не препоръчвам какво да прави, но е важно когато решиш някаква стратегия да си я спазваш сам.
                        Леки почивни дни и успешен понеделник. На шашнатите - да препрочетат " Пътеводите на галактическия стопаджия" и особено да си припомнят какво пише на първата му страница.

Коментар

• I kato si pomislia che pone do july shte e kofti polojenieto na borsata, taia akcia moje da stigne verno da cena blizka do nominala

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушка
                            Акцията става все по-атрактивна. Но не бива да се бърза - тук си заслужава да се влезне при п/е около 15.

Мнението ми е препоръка за покупко-продажба на акции
                            те все по-атрактивни станаха почти всички позиции ))

иначе предполагам, че си изпуснал едно "не", че не е много здравословно ;-)
                            Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• Акцията става все по-атрактивна. Но не бива да се бърза - тук си заслужава да се влезне при п/е около 15.

Мнението ми е препоръка за покупко-продажба на акции
                              Мнението ми е препоръка за покупка или за продажба на акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от pink panther
                                Първоначално изпратено от Nice Man
                                Какво стана тук ?
                                Ако питаш за форума-нищо особено, на БФБ цари паника, при ZHBG още по-голяма паника.
                                М да, явно паниката е много голяма

Коментар

Working...
                                X