Kerezov obarna pazara po taq pozicia .........cool
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Зърнени Храни България (ZHBG)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от KerezovУважаеми инвеститори,
1. За изкупуването на акции на ZHBG - без да вземам отношение по възможните изводи, изредени от G.G. ще ви информирам най-отговорно, че Химимпорт и негови структури са изкупили акции на ZHBG на стойност от 35 млн.лв на нива от 3,30-4,50. Ние носим отговорност пред инвеститорите, ако не развиваме правилно дружеството, същевременно сме и най-голям инвеститор, тъй като след изупуването контролираме около 80% от капитала. Продължаваме да сме на мнение, че цена от 4,50 лв. е под ликвидационната стойност на Зърнени храни България АД.
Считаме, че голяма част от участниците във форума, въобще не могат да си дадат сметка какво всъщност представлява Зърнени храни България АД.Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата
Коментар
-
Първоначално изпратено от meche_cveti93Burov написа :
az dnes vlqzoh tuk i ako pada o6te 6te kupuvam o6te pove4e.Uspeh na vsi4ki i gore glavite
А това май не зависи от теб.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от HribolПървоначално изпратено от EquityPrivateMnogo emocionalno mnenie. Zabavliavash se na panikata?!
Kakva ti e srednata cena, ako ne e taina? Zashtoto sega mojesh da si gi kupish mnogo pod srednata ti cena i da si investirash dulgosrochno. Ako naistina viarvash, che ZHBG shte stigne do kam 4lv kam kraia na 2008, to na segashnata cena e perfectno da vleznesh.
А дали е добър момента за влизане - всеки сам си решава.
Коментар
-
Първоначално изпратено от EquityPrivateMnogo emocionalno mnenie. Zabavliavash se na panikata?!
Kakva ti e srednata cena, ako ne e taina? Zashtoto sega mojesh da si gi kupish mnogo pod srednata ti cena i da si investirash dulgosrochno. Ako naistina viarvash, che ZHBG shte stigne do kam 4lv kam kraia na 2008, to na segashnata cena e perfectno da vleznesh.
А дали е добър момента за влизане - всеки сам си решава.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hribol
Не съм ги продал. Това си е мое решение. Даже и купувам от време на време.
Как съм писал и преди, не съм инвестирал в Зърнени краткосрочно. Така че съм ги сложил настрани и се забавлявам с паниката в повечето от вас.
Коментар
-
Първоначално изпратено от EquityPrivateI kato si pomislia che pone do july shte e kofti polojenieto na borsata, taia akcia moje da stigne verno da cena blizka do nominala
Mislia che te sa pravili preocenka na aktivite savsem skoro predi obedinenieto na firmite v edno i posle IPO.
Hribol dano da e prodal akciite, che razpraviashe kak osredniaval na cena pod 4lv i kupuval oshte.
dai obosnovka na tova tvoe neverno tvardenie
Коментар
-
Първоначално изпратено от EquityPrivateI kato si pomislia che pone do july shte e kofti polojenieto na borsata, taia akcia moje da stigne verno da cena blizka do nominala
Mislia che te sa pravili preocenka na aktivite savsem skoro predi obedinenieto na firmite v edno i posle IPO.
Hribol dano da e prodal akciite, che razpraviashe kak osredniaval na cena pod 4lv i kupuval oshte.
Как съм писал и преди, не съм инвестирал в Зърнени краткосрочно. Така че съм ги сложил настрани и се забавлявам с паниката в повечето от вас.
А вие? Много ми е любопитно много писатели в този форум, които се канеха да влизат на 2,5 или 2,2 или 2 дали да влезли или само са си чесали езиците?
На никого не препоръчвам какво да прави, но е важно когато решиш някаква стратегия да си я спазваш сам.
Леки почивни дни и успешен понеделник. На шашнатите - да препрочетат " Пътеводите на галактическия стопаджия" и особено да си припомнят какво пише на първата му страница.
Коментар
-
I kato si pomislia che pone do july shte e kofti polojenieto na borsata, taia akcia moje da stigne verno da cena blizka do nominala
Коментар
-
Първоначално изпратено от ФакушкаАкцията става все по-атрактивна. Но не бива да се бърза - тук си заслужава да се влезне при п/е около 15.
Мнението ми е препоръка за покупко-продажба на акции))
иначе предполагам, че си изпуснал едно "не", че не е много здравословно ;-)Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата
Коментар
Коментар