If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
тяшунек да кажи сега,че между двете си мнения имаш и сделки по позицията....
какво би излязло,с този оборот.....
Така,че пак само бла бла -->
не е препоръка...
Ава не можах ти фана мисълта мноооо ма да ти кажа че нямам сделки със Зърната от как ги продаох преди 20 дена.не ми и трябваха да ги купувам щот утре ако искам ша си ги взема под 2.40 ма ша изчакам още щот съм умен не държач и стскач кат вас.Ма кък да са разделим ся с Зърното кат сме го зимгали на 3 лв нъл ша загубите,ша го чакте то ша са опрай.Хахаахах е тъй на мислите.
Коментар
SoKoLoV
тяшунек да кажи сега,че между двете си мнения имаш и сделки по позицията....
какво би излязло,с този оборот.....
2.40 е цената и ся ако има истински мъже от бледоликите ша ви пратя банковата си сметка да сложите по 5 лв както се разбрахме.Аз си зложих перата от короната а вие 5-то лева.Бъдете мъже ся
Вожде, няма ли да изхитреем и за 2.30? Дето се вика, ако е индианец да е пернат?
Чакай да сметна неска и ша ти кажа как ще продължим.Ма лошото е че между бледолиите няма мъже Никой до ся не ми е поискал банковата ми сметка .
Izprati si ia Az ia iskam -da ti izto4a vsi4kite 2 leva ot neia
Не са 2 лева а най-мнооо 50 ст.И не тия пращам да ми я точиш а да оставиш вътре 5 лв щот повече знам че нямаш
2.40 е цената и ся ако има истински мъже от бледоликите ша ви пратя банковата си сметка да сложите по 5 лв както се разбрахме.Аз си зложих перата от короната а вие 5-то лева.Бъдете мъже ся
Вожде, няма ли да изхитреем и за 2.30? Дето се вика, ако е индианец да е пернат?
Чакай да сметна неска и ша ти кажа как ще продължим.Ма лошото е че между бледолиите няма мъже Никой до ся не ми е поискал банковата ми сметка .
Izprati si ia Az ia iskam -da ti izto4a vsi4kite 2 leva ot neia
ми, дай я...ама за дебит или кредит ))
Сериозно,...щото много сте се палнали по перспективите за биодизела - само още един пункт:
- за биологично чистите зеленчуци, който иска да ги отглежда (сега са хит покрай Олимпиадата в Китай) - задължително условие е обработващите машини да са на Биодизел.
BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu
Коментар