IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Зърнени Храни България (ZHBG)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• и тука след отчета да помълчим Smile бях ви писал преди време да не пишете в тази тема,но след онзи бум от 2 до 2.80 при подскока на мъртвата котка се направиха пари така че сега пак може от нива около 1.80

не е препоръка Smile
    1anti , за мен тука има два варианта за август ....
    Първият оптимистичен .... до цена 1.90-2.00 лв. ..... слаби обеми и пуснат завод .... добри резултати при жътвата и износа .. и после нагоре.... поне до 4-5 лв. есента
    Вторият песимистичен .... до 1.50 - 1.60 лв..... обратни изкупувания на няколко фонда .... репата на три лева..... лоша реколта .... слаби продажби... и чак към края на годината някакво възстановяване... 2.50-3.00лв.
    Привърженик съм на първият вариант.... защото два дни на на свободно падане на някой позиции.... тука стигна само до 2.06 и то без особена подкрепа..., а отчета е цикличен ...... и не подценявай ТИМ.....

Коментар

• Първоначално изпратено от SoKoLoV
      blah какво нещо.....
      Ако си го писал преди не съм го чел,тъй че какво пишеш всъщност..
      соколов това че цената на ипо-то беше безумна го писаха всички които имат малко или повече представа за оценка на компания . от кога търгуваш акции на бфб ?

Коментар

• Соколов, защо трябваше акцията да се срине с 50-60 %, за да разбереш, че са ти продали един от най-големите балони на БФБ?

Коментар

• и тука след отчета да помълчим бях ви писал преди време да не пишете в тази тема,но след онзи бум от 2 до 2.80 при подскока на мъртвата котка се направиха пари така че сега пак може от нива около 1.80

не е препоръка

Коментар

• blah какво нещо.....
            Ако си го писал преди не съм го чел,тъй че какво пишеш всъщност..

Коментар

Излиза,че цената на Ипо то е доста над реалната...
              Верно ли? Стига, бе, не мога да повярвам.

Коментар

• силната цикличност не проблем,имат хамбари докато продукцията поскъпне имат и износ,имат порт,така че би трябвало да имаме ръст...
                Докато петролът е скъп и биогоривата ще са.....и алтернативните източници като цяло...
                А да и форуърди срещу цените на продуктовата си кошница и петрола,
                щото разходите за дейност ще станат по големи от доходите,явно за сега се справят...

Излиза,че цената на Ипо то е доста над реалната,за което има отговорни....

не е препоръка....

Коментар

• Първоначално изпратено от DD
                  Първоначално изпратено от Nikola
                  Мале аз мислих да купувам на 2 лева...... таргета се смъква.
                  Не забравяй, че дружеството има силноизразена цикличност !
                  Най-силните месеци са втората половина на годината.
                  Докато не заработи завода така ще е !
                  Това е ясно. Според мен тук главния trigger на акцията е именно завода. Не знам защо се бави толкова.

Коментар

• Първоначално изпратено от DD
                    Първоначално изпратено от Nikola
                    Това е ясно. Според мен тук главния trigger на акцията е именно завода. Не знам защо се бави толкова.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola

Коментар

е що се пишеш с женски ник....странно ....
                        не знаех ....
                        бил на дъщеря му ...
                        Business as Usual

Коментар

• Мале аз мислих да купувам на 2 лева...... таргета се смъква.

Коментар

• е що се пишеш с женски ник....странно ....
                            не знаех ....

Коментар

• да ако си ги взел сега доста успешна инвестиция ще излезе,така и трябва...
                              не е препоръка
                              SoKoLoV , подценяваш ме..... това е спекуланска позиция.....нищо спрямо акцията, но докато не се оправи борсата така ще бъде.... е ще чакаме и завода ..

Коментар

да ако си ги взела сега доста успешна инвестиция ще излезе,така и трябва...

не е препоръка

Соколе, meche_cveti93 е мъж )))))))))))))))

Коментар

Working...
                                X