Казаха ми, че някой от свързаните с ТИМ.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Зърнени Храни България (ZHBG)
Collapse
X
-
Акцията скоро ще достигне прогнозната цена.
Почвам да събирам парички.
Не ми се вярва скоро да стигне цената на ипото, трябва да извикат Жан Виденов за премиер.
Сегашния също става - и той никога не е работил нищо през живота си освен партиен секратар, но вече за него е късно - няма време.
Така или иначе, 1.50 лв. за акция е справедлива цена на този етап
Коментар
-
Първоначално изпратено от blah blahПървоначално изпратено от MatrosovТоку що разговарях по телефона със Зърнени храни АД (Провадия / тел. 0518/4-50-09) и на въпроса ми кога ще стартира работата на завода за биодизел ми отговориха,че всички проби и технически изпитания са приключили успешно и инсталациите са готови за работа, но чакат да им бъде издаден акцизен сертификат за складиране на горивото и това трябвало да стане до края на септември.
Притежавам акции и горната информация не е препоръка за търговия с ЦК!!!, ама не знаели точно коя Коледа
имам акции - не е препоръкаНЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от MatrosovТоку що разговарях по телефона със Зърнени храни АД (Провадия / тел. 0518/4-50-09) и на въпроса ми кога ще стартира работата на завода за биодизел ми отговориха,че всички проби и технически изпитания са приключили успешно и инсталациите са готови за работа, но чакат да им бъде издаден акцизен сертификат за складиране на горивото и това трябвало да стане до края на септември.
Притежавам акции и горната информация не е препоръка за търговия с ЦК!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от luckyboyПървоначално изпратено от MatrosovТоку що разговарях по телефона със Зърнени храни АД (Провадия / тел. 0518/4-50-09) и на въпроса ми кога ще стартира работата на завода за биодизел ми отговориха,че всички проби и технически изпитания са приключили успешно и инсталациите са готови за работа, но чакат да им бъде издаден акцизен сертификат за складиране на горивото и това трябвало да стане до края на септември.
Коментар
-
Първоначално изпратено от MatrosovТоку що разговарях по телефона със Зърнени храни АД (Провадия / тел. 0518/4-50-09) и на въпроса ми кога ще стартира работата на завода за биодизел ми отговориха,че всички проби и технически изпитания са приключили успешно и инсталациите са готови за работа, но чакат да им бъде издаден акцизен сертификат за складиране на горивото и това трябвало да стане до края на септември.
Коментар
-
Току що разговарях по телефона със Зърнени храни АД (Провадия / тел. 0518/4-50-09) и на въпроса ми кога ще стартира работата на завода за биодизел ми отговориха,че всички проби и технически изпитания са приключили успешно и инсталациите са готови за работа, но чакат да им бъде издаден акцизен сертификат за складиране на горивото и това трябвало да стане до края на септември.
Коментар
Коментар