Това не е препоръка за нищо нито за покупка или продажба или за каквото и да е забранено с нормативната ни уредба.
Здравейте пиленца мнугу тапътъ уфтцъ е отново сред стадото. Държите ли гащите а ? И си викате защо пак или отново пръска ? Какво стана ? Като Ви говорех на стадото, че ще стане така не слушахте и ме обявихте за черна а пък аджеба не съм или не знам защото съм далтонистка и не си знам цвета.
След още два фалита на банки зад Голямата вода ще пръска и през устата, но понеже знам, че няма да ме слушате правете квот щете. От мен това засега след 2 месеца а може и по рано ще се чуем пак.
Това не е препоръка за нищо нито за покупка или продажба или за каквото и да е забранено с нормативната ни уредба.
Първоначално изпратено от Люк Скайуокър
След още два фалита на банки зад Голямата вода ще пръска и през устата, но понеже знам, че няма да ме слушате правете квот щете. От мен това засега след 2 месеца а може и по рано ще се чуем пак.
Коментар