Първоначално изпратено от Grosss
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Зърнени Храни България (ZHBG)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеВиж цените на слънчогледа,кой мислиш печели от курсовата разлика?Фермерите реват като магарета,реколтата добра ,навън цените
по-високи а при нас който държи пазара той печели.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеВиж цените на слънчогледа,кой мислиш печели от курсовата разлика?Фермерите реват като магарета,реколтата добра ,навън цените
по-високи а при нас който държи пазара той печели.
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнениеИскате да кажете че акцията е чиста ли?
че е чисто ---> чисто е .................. но причината за да е чисто е в това, че идеята е реализирана, но не работи...
отговори си сам на въпроса дали е чиста акцията като приложиш теорията на многоуважаемия проф.Каро...
за онези които не са запознати с теорията на проф.Каро ще я синтезирам в няколко реда:
"Болката на Каро беше акцията "КРЕМ". След като година след година резултатите се влошаваха в един момент професора прозря, че е най-добре Кремиковци да спре да работи за да може резултатите от работата (постоянно нарастващите загуби) да не влияят на цената на акцията. По този начин акцията се отделя от дружеството (акцията става чиста) и започва самостоятелен живот без тежестите (загубите) на завода. Инвеститорите постепенно си харесват акцията КРЕМ (но без Кремиковци) - започват да си я търгуват акцията без значение, че Кремиковци не работи и цената на акцията всеки ден ще се повишава, а "живота става песен"..."
струва ми се, че и тук на доста хора им се иска дружеството да се отдели от акцията за да може тя да "излети" защото "потенциала на акцията е голям"
не е препоръка за вземане на инвестиционно решение - не притежавам акции в зърнени храни (T43 / ZHBG)fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнениеИскате да кажете че акцията е чиста ли?
Камион на групата чака да бъде натоварен със зърно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
радвам се да го чуя и ДАНО имат някакъв реален продукт/-ция, щото това от 9г. по никакъв начин не присъства никъде.
единственото нещо, с което тази мега/структура е известна последните 9г са финансова стъкмистика и инженеринг на хартия.
реалното известно за какво "прави" мега завода е изразходване на мастило за "тука има,тука нЕма" на хартия и замазване очите на ужиленият пролЕт от 2007-2008. иска ми се да не съм прав, АМА това базпардонно лъгане и мазане в продължение на почти декада подлежи единствено на изкарване на показ и оплюване.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Ако минеш през Североизточна България техните камиони ти се набиват на очи в колони по 10бр.Всичките пристанища по Дунав +
Балчик са техни.
единственото нещо, с което тази мега/структура е известна последните 9г са финансова стъкмистика и инженеринг на хартия.
реалното известно за какво "прави" мега завода е изразходване на мастило за "тука има,тука нЕма" на хартия и замазване очите на ужиленият пролЕт от 2007-2008. иска ми се да не съм прав, АМА това базпардонно лъгане и мазане в продължение на почти декада подлежи единствено на изкарване на показ и оплюване.
Коментар
-
Зърнен философ!!!Ако беше толкова зле колкото смяташ самите собственици щяха да надигнат до небесата за
да избягат по терлици.
Собственците ви го продадоха повече от 11 (единадесет) пъти по-скъпо преди години.
Сега отчитат някаква мижава печалба, но е мижава в стил лукойл.
Добре са се научили от учителите си.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
Явно от толкова въртене по шосетата се топи печалбата
Коментар
-
Ако минеш през Североизточна България техните камиони ти се набиват на очи в колони по 10бр.Всичките пристанища по Дунав +
Балчик са техни.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
тази акция няма как да и бъде определена цената. цялото дружество е парлама и продукт на финансов инженеринг.
отвтре и изцяло кухо. за мене лично е една касичка за финансова еквилибристика.
и всякакви догадки и предположения за някаква цена на акция тук са си пожелателно мислене
Балчик са техни.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнениеСпоред мен ще поеме накъде трийсе стинки. Което е доста висока цена, все пак това е с 50% повече от реалната цена.
да избягат по терлици.
Last edited by Grosss; 26.09.2017, 15:50.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнениеСпоред мен ще поеме накъде трийсе стинки. Което е доста висока цена, все пак това е с 50% повече от реалната цена.
отвтре и изцяло кухо. за мене лично е една касичка за финансова еквилибристика.
и всякакви догадки и предположения за някаква цена на акция тук са си пожелателно мислене
Коментар
Коментар