IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Зърнени Храни България (ZHBG)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ЗХБГ е чист Холдинг, при това изкуствено създаден. Първоначалната идея на ЗХБГ отиде в канала. Добре, че е ПДНГ! Там имам 2000 бр. купени на 3.80. ЗХБГ има потенциал за ръст, но на 80 ст. си е вече надценен. По-добре Химимпорт.

Коментар

• Браво, добър отчет, г-н Керезов щом е поел нещата, значи ще станат.

Мисля, че тази година само се засилваме, догодина ще летим, ДА!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Успех и на тебе !
        1 кефче искам аз

Коментар

• Първоначално изпратено от 33 degree Разгледай мнение
          4и4е, не ме разбра!!! Наистина мисля че е убийствена тази стратегия! Респект! Пожелавах ти утре, преди да може да продаваш на 1,20 цената вече да е 4,50 лв!!! Хубави работи!
          То бая време стискахме зъби и оцеляхме, че сега да се зъбим един на друг!

Успех и на тебе !

Коментар

• как ви се струва отчета?
            Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

Извинявам се , че засегнах професионализма ти !
              Това "до 4.5 " бе излишно и невярно....Ще се разпредели да 3 лв....Ако стигне добре, ако не ще чека....Ни вода иска, ни ядене.....
              4и4е, не ме разбра!!! Наистина мисля че е убийствена тази стратегия! Респект! Пожелавах ти утре, преди да може да продаваш на 1,20 цената вече да е 4,50 лв!!! Хубави работи!
              То бая време стискахме зъби и оцеляхме, че сега да се зъбим един на друг!

Коментар

Това изречение, които го разбере, може да замени всички книги по инвестиции и стратегии!!! Дано да стане толкова бързо 4,5 цената та да немаш време да продаваш на другите вълни
                Извинявам се , че засегнах професионализма ти !
                Това "до 4.5 " бе излишно и невярно....Ще се разпредели да 3 лв....Ако стигне добре, ако не ще чека....Ни вода иска, ни ядене.....

Коментар

Като мине 20 % горница, си деля портфейла и го мятам през 10 % на борсата...Примерно по на 5К.....и така до 4.5 лв Ако падне и съм продал купувам, ако дойде на репера продавам...... Всичко е лесно при бичи пазар......Илюзията е пълна.....
                  Това изречение, които го разбере, може да замени всички книги по инвестиции и стратегии!!! Дано да стане толкова бързо 4,5 цената та да немаш време да продаваш на другите вълни

Коментар

Чиче, що не чакаш направо другото ниво- 1,20 !? Мисля да скачам след неколко гари!!!!!
                    http://pazaradnes.com/%D1%82%D0%B5%D...0%BD%D0%B8-12/
                    Оххххх, на БФБ могат да се чертаят каквито си искаш графики...2-3 ИП могат двойно дъно с два симетрични триъгълника и един диамант да оформят за месец......Затова при такива обеми от по 2000 лв съм скептик ....
                    Не казвам , че ще продавам на 65 ст... Това е ниво, при което( ако не ме лъже сметката) пердето пред очите ми се вдига....и не гледам лошо Шефа, като го срещна на улицата...
                    Имам си тъпичка стратегия.....
                    Като мине 20 % горница, си деля портфейла и го мятам през 10 % на борсата...Примерно по на 5К.....и така до 4.5 лв Ако падне и съм продал купувам, ако дойде на репера продавам...... Всичко е лесно при бичи пазар......Илюзията е пълна.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                      Така е. Ама няма да ти кажа, щот си невъзпитан.
                      Кой ...аз...???

Коментар

Чиче, що не чакаш направо другото ниво- 1,20 !? Мисля да скачам след неколко гари!!!!!
                        Таман щях да пиша, че бихме горното рамо и само чакаме потвърждение да минем 45 стинки и отваря път нагоре 2-ра 3-та н-та цел, която си избере така или иначе съм товарил яко от 20-те стинки
                        Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

Тази тапа на 404 ужасно ме дразнеше....
                          Сега до къде и кога, само Факи знае...( щото той всичко знае..)
                          Така е. Ама няма да ти кажа, щот си невъзпитан.

Коментар

• Чиче, що не чакаш направо другото ниво- 1,20 !? Мисля да скачам след неколко гари!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                              Това е коствено признание че съм бил прав в переспектива
                              При събитията във варна ,мислех че като днешните протестиращи във София се мъчиха да сложат продуктите на Пеевски в черен списък/ резултата че махат едни а служат на други/ ,така мислех че и при ТИМ ще стане и затова призовавах за продажби...
                              Но продължавам да мисля че трябва да се пипне гражданското общество...и групите който го ръководят..

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                                Ами купувах 10 К ССВ преди точно качване със средна около 62 ст.....
                                Купих ХИМ привилигировани на 1,46-50 .
                                Имах 10 К ЗХБГ на 30 ст. .. преди.. ..
                                Като гражданин имам позиция но като спекулант парите не миришат...
                                Разбира се че тук купувам само при краен случай..-

П.П. Тогава мислех ,че държавата има желание да послуша протестиращите и да разбие групировките..
                                Варна показа ,че съм мислел грешно...
                                Поздрави!

Това е коствено признание че съм бил прав в переспектива
                                Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

Working...
                                X