ЗХБГ е чист Холдинг, при това изкуствено създаден. Първоначалната идея на ЗХБГ отиде в канала. Добре, че е ПДНГ! Там имам 2000 бр. купени на 3.80. ЗХБГ има потенциал за ръст, но на 80 ст. си е вече надценен. По-добре Химимпорт.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Зърнени Храни България (ZHBG)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 33 degree Разгледай мнение4и4е, не ме разбра!!! Наистина мисля че е убийствена тази стратегия! Респект! Пожелавах ти утре, преди да може да продаваш на 1,20 цената вече да е 4,50 лв!!! Хубави работи!
То бая време стискахме зъби и оцеляхме, че сега да се зъбим един на друг!
Успех и на тебе !
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеИзвинявам се , че засегнах професионализма ти !
Това "до 4.5 " бе излишно и невярно....Ще се разпредели да 3 лв....Ако стигне добре, ако не ще чека....Ни вода иска, ни ядене.....
То бая време стискахме зъби и оцеляхме, че сега да се зъбим един на друг!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 33 degree Разгледай мнениеТова изречение, които го разбере, може да замени всички книги по инвестиции и стратегии!!! Дано да стане толкова бързо 4,5 цената та да немаш време да продаваш на другите вълни
Това "до 4.5 " бе излишно и невярно....Ще се разпредели да 3 лв....Ако стигне добре, ако не ще чека....Ни вода иска, ни ядене.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеКато мине 20 % горница, си деля портфейла и го мятам през 10 % на борсата...Примерно по на 5К.....и така до 4.5 лвАко падне и съм продал купувам, ако дойде на репера продавам...... Всичко е лесно при бичи пазар......Илюзията е пълна.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от 33 degree Разгледай мнениеЧиче, що не чакаш направо другото ниво- 1,20 !? Мисля да скачам след неколко гари!!!!!
http://pazaradnes.com/%D1%82%D0%B5%D...0%BD%D0%B8-12/да оформят за месец......Затова при такива обеми от по 2000 лв съм скептик ....
Не казвам , че ще продавам на 65 ст... Това е ниво, при което( ако не ме лъже сметката) пердето пред очите ми се вдига....и не гледам лошо Шефа, като го срещна на улицата...
Имам си тъпичка стратегия.....
Като мине 20 % горница, си деля портфейла и го мятам през 10 % на борсата...Примерно по на 5К.....и така до 4.5 лвАко падне и съм продал купувам, ако дойде на репера продавам...... Всичко е лесно при бичи пазар......Илюзията е пълна.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеТака е. Ама няма да ти кажа, щот си невъзпитан.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 33 degree Разгледай мнениеЧиче, що не чакаш направо другото ниво- 1,20 !? Мисля да скачам след неколко гари!!!!!
http://pazaradnes.com/%D1%82%D0%B5%D...0%BD%D0%B8-12/2-ра 3-та н-та цел, която си избере така или иначе съм товарил яко от 20-те стинки
Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеТази тапа на 404 ужасно ме дразнеше....
Сега до къде и кога, само Факи знае...( щото той всичко знае..)
Коментар
-
Чиче, що не чакаш направо другото ниво- 1,20 !? Мисля да скачам след неколко гари!!!!!
http://pazaradnes.com/%D1%82%D0%B5%D...0%BD%D0%B8-12/
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеТова е коствено признание че съм бил прав в переспектива
Но продължавам да мисля че трябва да се пипне гражданското общество...и групите който го ръководят..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеАми купувах 10 К ССВ преди точно качване със средна около 62 ст.....
Купих ХИМ привилигировани на 1,46-50 .
Имах 10 К ЗХБГ на 30 ст. .. преди.. ..
Като гражданин имам позиция но като спекулант парите не миришат...
Разбира се че тук купувам само при краен случай..-
П.П. Тогава мислех ,че държавата има желание да послуша протестиращите и да разбие групировките..
Варна показа ,че съм мислел грешно...
Поздрави!
Това е коствено признание че съм бил прав в переспективаНе спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
Коментар