IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Зърнени Храни България (ZHBG)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от COBOSCHETO Разгледай мнение
    Абе какалашките под 0,425 ст не останаха ...само над 0,44 там ще става истинското ЛАШКАНЕ НА КАКИТЕ (кака лашки)

Не е препоръка за ПК на ЦК
    Слаба работа все още !
    Може много повече, ама мажоритаря стиснат.

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
      То хубаво, ама май само какалашките останаха.
      Не, не, от последното ти сядане на столчето всичките какалашки станаха дефицит. Демег са дебитирани в теб, а са кредитирани от столчето хаахахах

Коментар

Абе какалашките под 0,425 ст не останаха ...само над 0,44 там ще става истинското ЛАШКАНЕ НА КАКИТЕ (кака лашки)

Коментар

Специално за тебе ги пази човека и пак си недоволен....

Коментар

• Първоначално изпратено от Krasimir Nikolov Разгледай мнение
            Как нямаме нищо общо, знаеш ли колко царевица и жито съм посял

Коментар

Не разбирам какъв е тоя кеф да обсъждате печалбите на компании с които нямате ама ама нищо общо.
              Как нямаме нищо общо, знаеш ли колко царевица и жито съм посял

Коментар

Не разбирам какъв е тоя кеф да обсъждате печалбите на компании с които нямате ама ама нищо общо.
                Що бре ..може да дадат по 1 стинка дивидент на акция за 2013 г. и това си е напълно в реда на нещата .....ако не дадат ...да си берат гайлето от разпродалите с бясна сила ХАКЦИОНЕРИ тук А ако земат да дадат верно за 2013 ..да не обърнете палачинката

Коментар

9 милки е добра печалба за полугодие ...имам спомен че КАО по едно време правеше едни 8-9 млн на годишна база .Тук трябва да се диференцира и факта че на консолидирана основа нещата идват от газовите ....

Коментар

• Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнение
                    въпроса е дали има нещо негово в пакета за губене, щото ако са чужди пари
                    9 милки е добра печалба за полугодие ...имам спомен че КАО по едно време правеше едни 8-9 млн на годишна база .Тук трябва да се диференцира и факта че на консолидирана основа нещата идват от газовите ....

Коментар

И този друг които влиза ...определено има нещо на раменете и информация от първа ръчичка

въпроса е дали има нещо негово в пакета за губене, щото ако са чужди пари
                      “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

• Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнение
                        А някой друг влиза - за мен така стоят нещата
                        И този друг които влиза ...определено има нещо на раменете и информация от първа ръчичка

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                          някой голям май използва добрите данни и излиза по търлъци...
                          За мен така стоят нещата от два дни....
                          А някой друг влиза - за мен така стоят нещата
                          Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

• някой голям май използва добрите данни и излиза по търлъци...
                            За мен така стоят нещата от два дни....

Коментар

• Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнение
                              резултатите са повече от добри ама на хартия.
                              историята на компанията познава и други такива случаи.
                              ако има изгледи за някакви резултати за джобовете на инвеститорите
                              тогава може и да се завърти някоя риба.
                              Щом казваш .....но виж оборота до момента и кифтетата които летят ...и те са само на артия нале ?!

Коментар

• резултатите са повече от добри ама на хартия.
                                историята на компанията познава и други такива случаи.
                                ако има изгледи за някакви резултати за джобовете на инвеститорите
                                тогава може и да се завърти някоя риба.
                                “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

Working...
                                X