IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Зърнени Храни България (ZHBG)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от unsworth Разгледай мнение
    На 4900 левчета вече има ли ясен сигнал? Т'ва си е по 3
    Уплашихме някой ,че може и без печалба да остане скоро...

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
      1500 левчета е оборота!
      А едри инвеститори може да видиш само с електронен микроскоп.
      На 4900 левчета вече има ли ясен сигнал? Т'ва си е по 3

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
        1500 левчета е оборота!
        И ти кат мен бъркаш дЕменЦията!

така е ...
        Днес е ден водоразделен или надолу в близко време или нагоре следващото седмица....

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
          При 15 К оборот по позицията къде видя едри инвеститори....
          1500 левчета е оборота!
          И ти кат мен бъркаш дЕменЦията!

Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Не говоря конкретно само за тази позиция.

Коментар

• Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение
              Едно е да прогнозираш, друго е да се случи. Хубавото е че дребни инвеститори продават очаквайки нещо подобно, но пък едри ивеститори купуват. Това означава .... ръст. Ако преди дребните вдигаха акциите и след това те я смъкваха, сега има и едри ивеститори т.е. корекциите няма да са кой знае колко големи.
              При 15 К оборот по позицията къде видя едри инвеститори....

Коментар

• Първоначално изпратено от dimapst Разгледай мнение
                Здравейте колеги,
                Темата нещо позатихна май Синоптиците прогнозират вероятно мечо настроение
                Едно е да прогнозираш, друго е да се случи. Хубавото е че дребни инвеститори продават очаквайки нещо подобно, но пък едри ивеститори купуват. Това означава .... ръст. Ако преди дребните вдигаха акциите и след това те я смъкваха, сега има и едри ивеститори т.е. корекциите няма да са кой знае колко големи.

Коментар

• Първоначално изпратено от dimapst Разгледай мнение
                  Здравейте колеги,
                  едвали ще е за дълго
                  лошото е че имам много малко
                  НЕ е ПРЕПОРЪКА!!!

Коментар

• Здравейте колеги,

Коментар

• Печалбите не са гарантирани .......всеки има глава на раменете д авзема решения, съответно после трябва да си носи отговорността а недруг да му е виновен.

В ИПО-то на 4,5 не участвах , видя ми се прекалено скъпо. Вече имам акции от големите промоции миналата година....
                      Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнение
                        И кой е този емитент...
                        Някога с нещо дружествата от Химимпорт да са подвели инвестиционната общност?
                        Младостта не е порок Но някои сме с по няколко обички на ушетата. "Някога" нали не обхваща само 2013?

Имам тук.

Коментар

И кой е този емитент...
                          Аз не съм твърдял никога такова нещо, мога ли да го твърдя дори?
                          Говорим за други неща, както и да е.
                          Гледаме мача.

Коментар

• Първоначално изпратено от termit Разгледай мнение
                            В другите теми говорят за X5-ци,а тук за банички и бози
                            Кой за квото е изкарал. Аз за няколко хиляди банички с бози. И за пастички остава. Батя изкарал за Х-петица. Да стои гладен тогаз.
                            Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                              Te с тия мегахолдинги да не изскочат ПАМ-ове подобни на спорен по друг емитент.
                              Нямам никакви препоръки!
                              И кой е този емитент...

Коментар

Пак да попитам, че по-долу никой не отговори. Дори и на 75 стинки да продадеш какво друго ще си купиш...

Нека само припомня, какво притежава дружеството след преобразуването си:

http://www.investor.bg/novini-i-anal...jestvo,136041/

Че това си е мегахолдинг в холдинга!!!
                                Te с тия мегахолдинги да не изскочат ПАМ-ове подобни на спорен по друг емитент.
                                Нямам никакви препоръки!

Коментар

Working...
                                X