IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Зърнени Храни България (ZHBG)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение

Ама върхът беше 70 ст 2012г,колко му е при един ап пак да стане?При 450 млн активи капитализация под 45 млн.
    Ако Хим и ЦКБ отидат над 3 лв тук ще качи над 50 ст.
    И колко беше хима през 2012 при 70 стотинки при зърното. Та правиш такава корелация.

Коментар

• Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнение

Около 19 ст. бе абсолютното дъно преди доста години, скоро може пак такава възможност да се отвори, от както Сашко избяга от форума, тук и ФПП само надолу, добър викач им беше.
      Ама върхът беше 70 ст 2012г,колко му е при един ап пак да стане?При 450 млн активи капитализация под 45 млн.
      Ако Хим и ЦКБ отидат над 3 лв тук ще качи над 50 ст.
      Last edited by Grosss; 26.12.2019, 19:08.

Коментар

Нещо си в грешка ,първите дето ги купих бяха на 19 ст.Купих ги заедно с пакет на Арома ,които също бяха 19 ст.Продадох ги на 65 ст.Аз в ИПО
        никога не съм участвал и нямам желание да участвам каквито и звезди да ми свалят.
        Около 19 ст. бе абсолютното дъно преди доста години, скоро може пак такава възможност да се отвори, от както Сашко избяга от форума, тук и ФПП само надолу, добър викач им беше.
        Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

Е защо аз да съм от Карлуково? Не аз съм се набълбукал на 4.50 лева на акция?
          А какво се оказа? Бай ви Факи навремето като ви распраяше разни неща му се смеехте.
          Кажи сега гросс, смешно ли е, щото на бай ви Факи му се вижда много смешно,

Нещо си в грешка ,първите дето ги купих бяха на 19 ст.Купих ги заедно с пакет на Арома ,които също бяха 19 ст.Продадох ги на 65 ст.Аз в ИПО
          никога не съм участвал и нямам желание да участвам каквито и звезди да ми свалят.

Коментар

Преди да се престраши някой да скочи басейнът трябва да се напълни.Ти трябва да си от Карлуково за да се метнеш от кулата върху
            бетона.
            Е защо аз да съм от Карлуково? Не аз съм се набълбукал на 4.50 лева на акция?
            А какво се оказа? Бай ви Факи навремето като ви распраяше разни неща му се смеехте.
            Кажи сега гросс, смешно ли е, щото на бай ви Факи му се вижда много смешно,

Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Скачай Факю,ние сме с тебе .....хем ще кажеш как е?

Коментар

Еми то това е, вода в басейна няма, и би трябвало да се нарича скокове върху бетон...

Преди да се престраши някой да скочи басейнът трябва да се напълни.Ти трябва да си от Карлуково за да се метнеш от кулата върху
                бетона.

Коментар

Ами да скача,в байсена и без това вода няма........най-много да нацели някой жаба.
                  Еми то това е, вода в басейна няма, и би трябвало да се нарича скокове върху бетон...

Коментар

Е как, ами виж цялата подготовка за този скок - засилката, подскока от трамплина, много краткият полет нагоре, и последващото гмуркане...

Ами да скача,в байсена и без това вода няма........най-много да нацели някой жаба.

Коментар

• Първоначално изпратено от shokova terapia Разгледай мнение

Защо интересен. Какво интересно видя?
                      Е как, ами виж цялата подготовка за този скок - засилката, подскока от трамплина, много краткият полет нагоре, и последващото гмуркане...

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение

задай си въпроса кой печели от това и в кой джоб отива печалбата
                        - някоя варненска фирма е вкарала в Б-я зърновозите и ги е продала с печалба
                        - през някоя варненска фирма минава лизинга и съответно печели
                        - някой варненски застраховател е направил по няколко застраховки на зърновоз и печели
                        а дали дървените ще спечелят нещо някой ден е въпрос на който отговора знае само шиханът

не всичко което лети се яде!!!
                        Ма тя не си задава такива сложни въпроси.

Коментар

Гледах по телевизията скокове във вода от трамплин.
                          Много интересен спорт.

Защо интересен. Какво интересно видя?
                          Не е препоръка

Коментар

• Гледах по телевизията скокове във вода от трамплин.
                            Много интересен спорт.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                              Имам едно градивно предложение....
                              Събираме се 20 акционери и протестираме пред офиса им с искане за ликвидация...

пп Аз ще наема 2 човека да ме заместват, че...маа си трака...
                              играй го това животно, с оферти в двете посоки, за да си минимизираш загубите

Коментар

На този въпрос се чудя как да ти отговоря умно,тъпо или искрено и лично по български.Тези зърновози явно са ги взели за да се правят на
                                дядо Коледа пред Варненските индиянци,какви хубави хора?
                                задай си въпроса кой печели от това и в кой джоб отива печалбата
                                - някоя варненска фирма е вкарала в Б-я зърновозите и ги е продала с печалба
                                - през някоя варненска фирма минава лизинга и съответно печели
                                - някой варненски застраховател е направил по няколко застраховки на зърновоз и печели
                                а дали дървените ще спечелят нещо някой ден е въпрос на който отговора знае само шиханът

не всичко което лети се яде!!!
                                fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

Working...
                                X