Първоначално изпратено от някой
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хидроизомат АД-София (4HI / HYDRO)
Collapse
X
-
леле каква злоба се изсипва тук...
явно жените ви не ви пускат ... или си нямате жени.
като не ви харесва хидрото, защо въобще си губите времето да четете и пишете в тази тема.
интересни хора, които само празнословят... сигурно така правите много пари!
хайде и мен да ме светнете, как се правят пари само с писане на глупости?
Коментар
-
Инвестора няма ли да вземе мерки търговията между свързани лица и дружества да не участвува в индексите и изчисленията?
Това което правят за мен си е чиста измама.
Те може да го наричат акто си искат, но за такива неща и наказания трябва да има.
..И се стреснах когато един мой познат който човека си е дал парите на фонд и си е оставил 1-2к ей така за спорта да цъка на борсата ми се обади да ме пита дали да не влага в Хидрото защото била най-растящата акция?! (Естественоче му казах че ние дървета не купуваме, само се топлим зимата на тях)
Ако на нашата борса се разчита на такива трикове, то по-добре да я кръстим "кафене" да земаме таблата и да цъкаме комар по цял ден и те така..
И понеже знам че и ИП и Хидрото четат тука едно пожелание към тях:
-Оправете си цената и недейте си отваря халката за бързи и лесни пари, с лакомия тука няма да прокопсате, само ще настроите инвесторите срещу вас.
Коментар
-
Хидрото днес начело на биковете- ееееееххх смешници, смешници, кой ще ви се върже на скъпите нива. Вдигат си го сами всеки ден с по 15% и да го направят около макс. цена от 13.50 лв, та да им мине ИПО-то. Пфуууу аман от плоски номера на тарикати.....8.50лв за мен е безбожно скъпа макс. цена, а за тях е мин.....ехехехехехе, ще се накафя ако им се провали тъпото ИПО....
Коментар
-
И аз се чудя не е ли малко несериозно една фирма за топлоизолационни услуги да се качва на борса. Ами то такива има навсякъде.
От друга страна в Америка има dot com фирми с 2 компютъра в един гараж и излизат на борсата, стига някой да им повярва.(това преди 2001г.) След това идва Sarbanes-Oxley Act of 2002 и тези номера не минават.
Отделно на сайта им го няма проспекта, нито има някакви отчети- странни мишоци.
Продажби от порядъка 2-3 млн.лв, направо смешно.
Разчитат че са от групада на Доверие холдинг.
Коментар
-
AfterDark
абе какво празнословите ... скъпо си е и толкоз ...
а пък как ще тръгне после е друг въпрос ...
Коментар
-
Re: ?
Първоначално изпратено от dalcomТова е много хубаво ИПО и аз бих участвувал, при условие че акцията е 2 до 2,50, на 3 лева щях да се замисля.
Даже 2,50 е много. Нова компания на борсата трябве да е П/Е<10 по моите критерии, или естествен монополист.
Прогноза че ако се пусне на повече от 3 лева ще се запише до 20%. Даже на 3 лева ще е около 75-85%.
Така ги виждам нещата.
Коментар
-
?
Това е много хубаво ИПО и аз бих участвувал, при условие че акцията е 2 до 2,50, на 3 лева щях да се замисля.
Даже 2,50 е много. Нова компания на борсата трябве да е П/Е<10 по моите критерии, или естествен монополист.
Прогноза че ако се пусне на повече от 3 лева ще се запише до 20%. Даже на 3 лева ще е около 75-85%.
Така ги виждам нещата.
Коментар
Коментар