IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Хидроизомат АД-София (4HI / HYDRO)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от някой
    леле каква злоба се изсипва тук...
    явно жените ви не ви пускат ... или си нямате жени.

като не ви харесва хидрото, защо въобще си губите времето да четете и пишете в тази тема.

интересни хора, които само празнословят... сигурно така правите много пари!
    хайде и мен да ме светнете, как се правят пари само с писане на глупости?
    Някой, ти си Никой....

Коментар

• леле каква злоба се изсипва тук...
      явно жените ви не ви пускат ... или си нямате жени.

като не ви харесва хидрото, защо въобще си губите времето да четете и пишете в тази тема.

интересни хора, които само празнословят... сигурно така правите много пари!
      хайде и мен да ме светнете, как се правят пари само с писане на глупости?

Коментар

• И кво се мъчат да ни обедят като стават смешни сделки на нива около макс. 13.50лв, че и отгоре, аман от измамници, Хидрото ми прави по-лошо впечетление дори от Тодоров, тъй че ако сме нормални хора тук трябва да има абсолютен провал на ИПО-то

Коментар

• Ami predvaritelno bqha opredelili druga cena, ako ste im 4eli prospekta, no sega i te si mislqt 4e sa mnogo hitri - ebati s........e!!!!
          Ve4e suvsem ni vzeha za baluci

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiyosi Ito
            скъпо е защото акцията е подходяща за инвестиция, не за спекулация...
            не мислиш ли, че компанията е твърде малка за да става за инвестиция

Коментар

• Инвестора няма ли да вземе мерки търговията между свързани лица и дружества да не участвува в индексите и изчисленията?
              Това което правят за мен си е чиста измама.
              Те може да го наричат акто си искат, но за такива неща и наказания трябва да има.
              ..И се стреснах когато един мой познат който човека си е дал парите на фонд и си е оставил 1-2к ей така за спорта да цъка на борсата ми се обади да ме пита дали да не влага в Хидрото защото била най-растящата акция?! (Естественоче му казах че ние дървета не купуваме, само се топлим зимата на тях)
              Ако на нашата борса се разчита на такива трикове, то по-добре да я кръстим "кафене" да земаме таблата и да цъкаме комар по цял ден и те така..
              И понеже знам че и ИП и Хидрото четат тука едно пожелание към тях:
              -Оправете си цената и недейте си отваря халката за бързи и лесни пари, с лакомия тука няма да прокопсате, само ще настроите инвесторите срещу вас.

Коментар

• Хидрото днес начело на биковете- ееееееххх смешници, смешници, кой ще ви се върже на скъпите нива. Вдигат си го сами всеки ден с по 15% и да го направят около макс. цена от 13.50 лв, та да им мине ИПО-то. Пфуууу аман от плоски номера на тарикати.....8.50лв за мен е безбожно скъпа макс. цена, а за тях е мин.....ехехехехехе, ще се накафя ако им се провали тъпото ИПО....

Коментар

• И аз се чудя не е ли малко несериозно една фирма за топлоизолационни услуги да се качва на борса. Ами то такива има навсякъде.
                  От друга страна в Америка има dot com фирми с 2 компютъра в един гараж и излизат на борсата, стига някой да им повярва.(това преди 2001г.) След това идва Sarbanes-Oxley Act of 2002 и тези номера не минават.
                  Отделно на сайта им го няма проспекта, нито има някакви отчети- странни мишоци.
                  Продажби от порядъка 2-3 млн.лв, направо смешно.
                  Разчитат че са от групада на Доверие холдинг.

Коментар

• скъпо е защото акцията е подходяща за инвестиция, не за спекулация...
                    Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.

Коментар

• абе какво празнословите ... скъпо си е и толкоз ...

а пък как ще тръгне после е друг въпрос ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Ford
                        p/e 34,75 ? Защо толкова нагло
                        Да не би да очакват някакви големи печалби и приходи, но ако е така трябва да ги обяснят в проспекта.

Коментар

• Re: ?

Първоначално изпратено от dalcom
                          Това е много хубаво ИПО и аз бих участвувал, при условие че акцията е 2 до 2,50, на 3 лева щях да се замисля.
                          Даже 2,50 е много. Нова компания на борсата трябве да е П/Е<10 по моите критерии, или естествен монополист.
                          Прогноза че ако се пусне на повече от 3 лева ще се запише до 20%. Даже на 3 лева ще е около 75-85%.
                          Така ги виждам нещата.
                          Не знам дали правите разлика между IPO и SPO

Коментар

• Абе, честно да си кажа бих заложил до 3.90-4.0лв,ама 11.5лв си е живо пре.....не на електората!Ама 8.5лв. начално -ха-ха!Не е прецакване или насочване към нови височини?!

Коментар

• ?

Това е много хубаво ИПО и аз бих участвувал, при условие че акцията е 2 до 2,50, на 3 лева щях да се замисля.
                              Даже 2,50 е много. Нова компания на борсата трябве да е П/Е<10 по моите критерии, или естествен монополист.
                              Прогноза че ако се пусне на повече от 3 лева ще се запише до 20%. Даже на 3 лева ще е около 75-85%.
                              Така ги виждам нещата.

Коментар

• Първоначално изпратено от franky4fingers
                                Kvo go gledate tova durvo be ...... ????
                                V momenta na borsata ima kade, kade po-privlekatelni pozicii ......
                                +1
                                Не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Working...
                                X