blagodarsko
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Етропал АД - Етрополе (5EO / ETR)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от glory Разгледай мнениеза Формопласт има обосновка, за Етропал нямаше поне до вчераНе-заслужил инвеститор
Коментар
-
Решениe от заседание на КФН от 27 октомври 2010 г.
На свое заседание от 27 октомври 2010 г. КФН взе следните решения:
3. Издава временна забрана за търгово предложение от „Синтетика” АД, гр. София за закупуване чрез инвестиционен посредник „Евро-Финанс” АД, гр. София на акции на „Етропал” АД, гр. Етрополе от останалите акционери на дружеството.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениече ме боли, боли ме - всеки сам решава къде,как и колко да се набута
Акции нямам никакви на БФБ в момента-
ПС Спор няма, че добре си направил дето си излязъл 2008 и на такива нива. За другото ще поживеем ще видим.
ПоздравиLast edited by prodigal; 20.10.2010, 09:47.
Коментар
-
Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнениеНе се прави, тези без акции и без интереси, ги боли шмайзера за такива дето имат.
И с пистолет не можеш да ги накараш да си губят времето в 22 часа да умуват в този форум
Ако де, кажи колко струва, ако е за анализ. За мен е между 3 и 5 кинта ако не спечелят търга и ако турция и русия не са потенциални истински пазари.
Ама според мен повечето наричани ликвидни на на нашия пазар струват в пъти повече, а тази дори не е такава. Не случайно знам че нямаш спукана акция
Акции нямам никакви на БФБ в момента- искам да имам, но не съм убеден, че трябва да си набивам парите тук, а не да си ги държа в суровини и злата примерно (голяма част от златото ми е купено точно 2008 началото, като излязох от БФБ), а си вися във форума, защото ми е забавен, а понякога има и доста добри мнения.
Колко струва етропал - ми толкова колкото реши мажо, ама то така е с всички акции на БФБ-то и това е много дразнещо, щото всичко на борсичката ни е много лесно манипулируемо и ненаказуемо
Замен на БФБ има много потенциал, но с подобни мажоритаро сме за никъде. Естествено като почне следващото балониране, ще се пробвам да се включа,но засега съм си доволен от златцето.
Успех и не се коркайте много, някой ден слънчето ще огрее и кучия г.зNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениепри еубг ги прдадох още през 2008 на цени около 5.50 и то точно щото повярвах на холдинга, но добре че се дръпнах сравнително навреме. Тук акции нямам, но сериозно се бях замислил да си купя, защото бизнесът е много добър, ама нещо нямам вяра на мажоритаря, дето ти много му се кефиш
П.С. Ако не си служител на Еврохолд си или много заблуден, или безкраен оптимист, или просто не сикаш да си поризнаеш (пред себе си), че може и да си направил грешно решение.
П.П.С. Това с плакането съм го слушал и за други акции Все от набулбуклаи се), ама не знаех, че тук трябва да имам акции, за да пиша. Ще погледан пак правилата на Инвестора, може да са ги променили
И с пистолет не можеш да ги накараш да си губят времето в 22 часа да умуват в този форум
Ако де, кажи колко струва, ако е за анализ. За мен е между 3 и 5 кинта ако не спечелят търга и ако турция и русия не са потенциални истински пазари.
Ама според мен повечето наричани ликвидни на на нашия пазар струват в пъти повече, а тази дори не е такава. Не случайно знам че нямаш спукана акция
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kilur Разгледай мнениеТи ли си говорителя, ама тогава си мрънкаха за разни дцф-и и как етропал ще го шитнат на голяма фирма и на голяяяяяма цена
Не злорадствам, просто ме учудва как може още да сте сред вЕрващитеNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнениеГруев, нямаш спукана акция.. за чий плачеш.
при еубг ако това е еквивалент и 6 кинта няма да ти стигнат, наЛеТо и там ги продаде още първо полугодие, ако се не лъжа
П.С. Ако не си служител на Еврохолд си или много заблуден, или безкраен оптимист, или просто не сикаш да си поризнаеш (пред себе си), че може и да си направил грешно решение.
П.П.С. Това с плакането съм го слушал и за други акции Все от набулбуклаи се), ама не знаех, че тук трябва да имам акции, за да пиша. Ще погледан пак правилата на Инвестора, може да са ги променилиNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеговори ви се, говори ви се, говори ви се, ама вие не чувате - ами като не чувате, не ревете, нямате никакво право на това. ВСеки е воден от алчността - и минорите, и мажоритарите и в това няма нищо лошо, само дето Мажо го вади голяяяяям, а вие няамте с какво да му отвърнете, освен да го привествата с отворени (вие си изберете какво)
Тук разни дцф модели показваха и цени от минимум 3 кинта акция
при еубг ако това е еквивалент и 6 кинта няма да ти стигнат, наЛеТо и там ги продаде още първо полугодие, ако се не лъжа
Коментар
Коментар