да това съм го прочел но каква е тази цена 7,95 тогава не е ли определяща
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Етропал АД - Етрополе (5EO / ETR)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Krasimir Nikolovеми неко тогава некой попрочел да ми обясни всъщност каква ще е бройката която че се предлага от Етропал и защо мислите така за тайния аукцион, много си е добър.
Коментар
-
AfterDark
Първоначално изпратено от Krasimir NikolovА ЗНАЕТИ КАКВА ЩЕ Е СХЕМАТА НА ПРЕДЛАГАНЕ НА ТЕЗИ 5 000 000 АКЦИИ, И ЦЕНАТА ОТ 7>95 СИ Е МНОГО ДОБРА, ЗАЩОТО МИСЛЯ ЧЕ ТОВА Е МОМЕНТА ДА СЕ ПОДЪРЖА ЦЕНАТА НА ЕВРОХОЛД
НЕ Е ПРЕПОРЪКА
Коментар
-
agrig, наистина не става само с писане, трябва и четене !
1. За дивидента ясно пише 2007 няма, от догодина политиката е 20% годишно.
2. За спринцовки пишеш по долу... Хората са казали 15мил на 3 смени макс или между редовете – нерентабилни, Момина крепост може повече и има опасност от дъмпингов внос от Китай и т.н. или накратко това ни е между другото.
3. Пишеш, че МЗ не ги харесвало, а над 50% от бизнеса им е с тях, като тази година са сключили най-големия си договор с въпросната институция.
4. Монополисти в основната си дейност.
5. Предстои приватизация на хемодиализните центрове в която ще участват, но междувременно правят свои .
6. Питаш къде изнасят, ами износа нараства в пъти и е за съседите и Европа (ако стане тази работа с латинска Америка и Русия, добре дошло ще правят още нови мощности)
7. Успешно се опитват се да затворят цикъла от всякъде и да ограничат вноса на материали (освен че помага на текущата сметка води и до по-голяма рентабилност
С други думи - прочети и да дискутираме сериозно, аз за мен още не съм сметнал/решил дали ме устройва цената, а и натоварих от майката и ще мисля
Успехи
П.С Търтей, сори че те цитирах по долу без нужда (особено че това не е писано от теб) , грешка някаква поради късния час - пиша на Агрия
Коментар
-
[quote="agrig"][quote=Търтей][quote="agrig
Доколкото зная, за Етропал са обявили, че за няколко години години думата " дивидент" следва да се забрави. Следеше се много редовно да не би някой от работниците да продаде акциите си - почти всички работници са акционери - позната схема.
[/quote]
Коментар
-
[quote=Търтей]Първоначално изпратено от "agrig
Доколкото зная, за Етропал са обявили, че за няколко години години думата " дивидент" следва да се забрави. Следеше се много редовно да не би някой от работниците да продаде акциите си - почти всички работници са акционери - позната схема.
[/quoteКъде са го обявили това? Нещо съм пропуснал ли?
Намерих им проспекта - там пише друго "... очаква се бъдещите дивиденти да бъдат не по-малко от 20% от печалбата ..."
B/W
Само аз ли имам проблем с копирането от проспекта?
Разбира се, това е станало преди 1-2 години. Сега може да се е сменила политиката. Аз лично бих се зарадвал на 20 % дивидент.agrig
Коментар
Коментар