If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
А не може ли да се приеме, че са продадени на по висока цена , а са обявили по ниска. А не може ли да се приеме, че сметките за търговото са така направени за да ощетят миноритеарите.
Не е ли факт , че в повечето случаи след търгово цените са по ниски
На какви цени са сега акциите и на колко беше търговото КФН това не го ли брои за прецакване на миноритарите
Привет, какво общо имат последващите цени на една акция с търговото. То ако е така, дай да търсим сметка, ако дадена акция падне след IPO, повече мераклии ще намериш.
На КФН това не и е работа. Например помниш ли на Албена на колко мина търговото и колко стана после, че и колко е сега
Освен това с голяма доза вероятност може да се предполага, че не мажоритаря е изкупувал, а миноритари не приели търговото.
Тук може ли да стане като при Девин?
Тоест да се отпише от публичност?
Ако не ми е изгодно да продавам на 1.90 или 3.40 какво ще стане ако си задържа акциите?
за да се отпише от публичност със сигурност трябва евроинсите да продадат техните пакети, което не знам кога и на каква цена ще се случи... ако е под 3.4 ще инкасират загуба.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Тук може ли да стане като при Девин?
Тоест да се отпише от публичност?
Ако не ми е изгодно да продавам на 1.90 или 3.40 какво ще стане ако си задържа акциите?
Коментар