това си беше абсолютно грешка в стил "брокера спи" вероятно са разменили вместо 1000 на 4 и нещо 4 и нещо хиляди на 1лв ... и понеже се прави явно от някой дето прави още 100 неща се пуска и не се гледа, че е влязло в аукцион за цена и тн и тн.... после беше ясно, че ще я закарат пак на 5... който е внимавал печели дето се вика честито на печелившите.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Етропал АД - Етрополе (5EO / ETR)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениенякой май е заспал на клавиатурата днесlipsata
Коментар
-
Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнение
Да си жив и здрав да си ги харчиш...
Обаче имам и други за излизане или качване в края на тримесечието ...
Гагарин , Булленд , неохим ,холдинг Варна....
БТХ е за другия месец....
Хиката за нова година..
Поздрави!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Важното е да се направят чисти над 100 % печалба за отрицателно време...
Полувината ми акции вече станаха в леФчета..
Успех на всички в позицията...
Коментар
-
Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнениеТака и не стана ясно каква беше тая атака до левчето... Още повече, че точно преди нея някой купи 1 800 броя на 6,00 лв...
Полувината ми акции вече станаха в леФчета..
Успех на всички в позицията...
Коментар
-
Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнениеТака и не стана ясно каква беше тая атака до левчето... Още повече, че точно преди нея някой купи 1 800 броя на 6,00 лв...
Коментар
-
Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнение
То и от 4,00 до 6,00 си има път... )))))
Иначе верно голема изненада ,мислех че Еврофинанс се бъзикат с продавача и накрая ще му дадат 5- 5,90 и поставих проформа няколко стотин на 4 а те минаха на 1 .. ...
После правих аукциони на 4 до 3 свалях цената да ми дадат още....ама не се вързаха
та взех 50% на 4 ...
Средна 2,5...
Идва края на тримесечието ,ще я чукне пак 6 цената ...
Не е препоръка...
П.П. Днес яко купуване в Неохим , Холдинг варна и Етропал и малко Хика......
Ама цирка БФБ продължава...
Некой спомня ли си кога вкараха холдинга" последен" век.... та после се разбраха с ХИМ последно холдинга Варна да влезе...
пак беше същия цирк...
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениенякой май е заспал на клавиатурата днес
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Ще видим , влезнах и на левче и на 4 пък дано не греша.....?
Коментар
-
Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнениеЯко!!!
Коментар
Коментар